На всички мами и бебоци весели празници. Всичко,каквото си пожелаете да се случи и тази година само хубави неща да си пишем

На мен също не ми е много коледно. По принцип обожавам празниците,семейните сбирки и тем подобни,обаче сегашното ни положение направо ме убива.... Със тези мисли за пари и запълване на дупки постоянно някак си не може да се отпусне човек. Обаче покрай децата няма как да не стане коледно в един момент.
На големия като му видях погледа при вида на всичките пакети и кутийки под елхата и направо ми се размаза всичко
Много кеф ми стана. На Ема и купихме бънджи,не че много разбира...ама да има и за нея нещо
С мм от години не си подаряваме нищо...някак си вече го няма елемента на изненадата. Преди месец ми взе телефон и каза че е за Коледа...а пък аз му купих дънки по негово желание миналата седмица
Свеки ми подари тенджера под налягане....абе доволна съм. Направих курабийки,коледни кексчета и две торти..по една за свекитата и една за при мама днес. Мъхче - страхотна си

Близначе - бързо да се оправя татито.... и без болести оттук нататък. Благородно ти завиждам за банкета да знаеш.
Мисти - и при мен има такива каръшки дни и седмици
Просто не прави нищо...
Само яж и пий и гледай бебс 
Руми - незнам какво да ти кажа...освен много яки нерви....
Дени и Пина - няма да плачете....никой не може да се постави на ваше място и да изпита вашата болка...но горе главата...
И да ви кажа нещо,което ме трогна много снощи....незнам дали му е мястото тук,но имам нужда да споделя. На мм братовчедка му живее отзад зад нашата къща. Има две големи деца (на 14 и 18г). Аз ги знам от малки където се вика...и всяка година им взимаме по нещо символично за подарък...деца са все пак. Тази година им взехме чаши коледни и по 20 лв вътре в чашата
Снощи излизам да изпратя на ММ сестра му и гледам девойката седи навън на стълбите и плаче. Влезе при мен в кухнята и ми обясни,че от години за нея няма подарък под елхата и изобщо за Коледа. В първия момент реших,че пак е пуберско неизпълнено желание за някой телефон или таблет,но детето беше истински огорчено. Макар и на 14 години....думите и ме потресоха. "Как мама не отдели време едни чорапи да ми сложи под елхата"......от три години насам. Казвам ви че душата ми се сви...аз съм на 26 вече и винаги си намирам подаръка и от мама,и от баба под елхата...каквото и да е. Извинявам се за дългото послание....
Някой ползвал ли ги е, качествени ли са ? Пак ли имат и търска и английска версия? Изобщо какво ще кажете за тия памперси?
Тези дни ще сме на тях и ще кажа как са. На пръв поглед ми харесват и са много мекички.
Стискам палци татко ти да се оправи и чакам с нетърпение репортаж от общоселския банкет 

Една лесна вкусотия мога да споделя с нея. Няма значение, от кой магазин е купена - отваря се консервата и бум на котлона. Вари се и се бърка, тя леко се карамелизира и се сваля, когато стане приятно-нежно оранжева. Изстива и има съвсем различен вкус, но е якооо! В руските магазини я продават на двойна, че и тройна цена варената сгушьонка, гадовете!