На всички мами и бебоци весели празници. Всичко,каквото си пожелаете да се случи и тази година само хубави неща да си пишем

На мен също не ми е много коледно. По принцип обожавам празниците,семейните сбирки и тем подобни,обаче сегашното ни положение направо ме убива.... Със тези мисли за пари и запълване на дупки постоянно някак си не може да се отпусне човек. Обаче покрай децата няма как да не стане коледно в един момент.

Мъхче - страхотна си

Близначе - бързо да се оправя татито.... и без болести оттук нататък. Благородно ти завиждам за банкета да знаеш.
Мисти - и при мен има такива каръшки дни и седмици

Руми - незнам какво да ти кажа...освен много яки нерви....
Дени и Пина - няма да плачете....никой не може да се постави на ваше място и да изпита вашата болка...но горе главата...
И да ви кажа нещо,което ме трогна много снощи....незнам дали му е мястото тук,но имам нужда да споделя. На мм братовчедка му живее отзад зад нашата къща. Има две големи деца (на 14 и 18г). Аз ги знам от малки където се вика...и всяка година им взимаме по нещо символично за подарък...деца са все пак. Тази година им взехме чаши коледни и по 20 лв вътре в чашата

Извинявам се за дългото послание....