ЮЛСКИ бебета - тема 9

• 29 747
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Пине, сАрмите да са ни кусура Laughing

# 631
# 632
  • varna
Тъй, след като изкарахме чудесен следобед в нашите и си получихме прекрасните подаръци, Ема реши да ми го връща и да пищи безконтролно чак до сега. Взех да вдигам кръвно и да получавам световъртеж, хич не е добре работата Cry

# 633
Подгони ме каръка, пералнята ми протече,, поради спукан маншон и се наводнихме, по-лошото е, че не мога да видя дори да се продава такава пералня, камо ли резервни части спечелих я преди 2г от панасоник, пералнята беше супер до днес panasonic na 140vg3 й е модела, ако някой случайно може да помогне

# 634
Мисти, моля те драсни ми в петък едно съобщение да се обадя на една моя приятелка да провери

Джине, ти нарочно си сложила повечко алкохол, признай си Wink))

Флайче бързо да се оправя Теди, че и на мен ми се сви сърцето. Борда само чака да бъде купен и после ще се спускам смело. Онзи деен сънувах даже, кое как се правеше, че още съм начинаещ Simple Smile

Ох ще стана 100 кила с тези бонбонки Simple Smile Агнес, жива и здрава да си че ги сподели Simple Smile най хубавото е че на мъжа ми не му харесват защото нямат шоколад и няма да ме подяжда Simple Smile

# 635
Честито рождество Христово, сестри мои !  Hug

Да сте живи и здрави, с послушни бебета, верни мъже и кротки свекърви  Praynig

Мъхче, таланте неземен  Kissing Heart  И аз имам доста творби, но за разлика от твоите са все тъжни и депресарски....

Джине, браво бе, и бонбони направи ! Превръщаш се в домакиня Simple Smile А скоро и баба ще ставаш  Mr. Green

Мисти, ма защо карък? Ще ти върви по вода бе !

Флайче, вече две зъбчета ли бе? Бреййй...при нас нито едно  Rolling Eyes Бързо да се оправя Теди !  Praynig

Ние бяхме на селото на ММ. Свеки беше направила разни работи, но нищо не ми хареса.Не и се беше получило. ММ разбира се беше на лов  ooooh! Сега сме на моето село. Тук обстановката е тъжна. Татко е много зле и изкарва огромни зъбести камъни. Майка е болна от грип. Дребната беше с температура, за сега спадна...Поне Боци е все така хилещ се. Simple Smile
На 27.12. пак ще сме на селото на ММ защото сме канени на общоселския банкет  Mr. Green

Хайде от мен толкова, бъдете разумни и не пийте много (Агнес !)  Sunglasses

# 636
Ауу,Пине,засрамих се! Blush Това ми напомни,че като малка им виках сърНи Joy
Флайче,бързо да ти оздравява момичето!                                             
Джине вече кулинарстваш!Браво,браво!!

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 23:59 от подаръче

# 637
Честито Рождство Христово!

Докато изчета и минахме на втория ден от Коледа  Laughing

При нас бъдни вечер премина много приятно. К. заспа и ни даде възможност да седнем на трапезата и да опитаме от вкусотиите на свеки. Днес бяхме на обед при зълва ми (как звучи само  Laughing вероятно идва от зъл) ММ беше много разочарован, че не му се падна парата (от нито една от 2-те питки). На мен пък се падна щастие и от 2-те места. bowuu
К. явно и той беше преял. Вечерта цокна 5 мин., 10 мин. се озърта в стаята и накрая се се сгуши като гугутка и заспа в мен. Много мило ми стана.

И да добавя, че пропуснах - Мъхче, вълшебно стихотоворение!

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 00:18 от wwwaz

# 638
Честито Рождество Христово!!
Желая ви много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден и истински приятели, които винаги да ви подкрепят!!!

# 639
Честита Коледа!

Живи,здрави и щастливи!

Героите уморени си легнаха,а аз останах да разтребвам.Получих подарък от Дядо Коледа-тефлонова скара и пържолите ги направихме там тази вечер,той майстора на скарата е друг,но на всеки разправя,че е подарил голям подарък на жена си-"мъже".Децата са доволни,особенно Елито с този музикален телефон наду ни главите.Тази вечер позакъсняхме малко с баня и сън,но няма как.
Агнес бонбоните ще ги правя за нова година(да не се каня много,че ако ми позволят)

Я да питам аз някой дава ли жълтък,и ако да по колко слагате в пюрето?

# 640
Здравейте!
Пине, понеже и аз не съм коледна, та даже се разплаках преди малко на 2 пъти, да се позащитя леко, познала съм отговора 50:50, чак като го написа, викам, не може да бъде, знам как се пише, върнах се да прочета, оказа се, че постни сЪрми сме яли, но за мезене е имало сАрми с месо. Та, печеля ли нещо, потупване зад врата? Шамар да е, аванта да е! Wink
Агнес, моя подарък днес дойде сутринта, но не под елхата, а в памперса на Юли. Вчера му давах морков и се молех да не се запече, дано и утре имам сюрприз Simple Smile А Рафаело, девер ми прави, бяха сууупер вкусни, с ядка. Само, че сложи есенция ванилия, понеже правихме с есенция ром и не ни допадна, тези доста мек вкус имаха. Кондензирано мляко щехме да вземаме от руския магазин (сгушонка - не знам как се пише, не съм учила руски, простете за побългаряването), но накрая от Била взехме.
Флай, Hug , да се оправя детенце, честита именничка и честити зъбченца! Да са ви живи и здрави момите, пък що не и един младеж да затапи накрая Simple Smile И ние правим баницата с късмети на НГ, но свеки така решила и сложила в баницата освен пара и 4 късмета.
Мъхче, може и празен да е бил плика, за това да не съм казала, писмо няма кой да ми прати. Срихотворението е страхотно! Абе поста ти ме просълзи, толкова трогателен! Hug
Руми, Hug
Глупи, ако мога, ще кача снимки от сесията, като си ги вземем де, но ще се постарая да видиш твоя приятел! :*
Днес ходихме на гости в леля ми, баба е при тях, защото сама не може. Милата ми, толкова се радваше на Юли. Направих им снимки, да си има и той снимка с прабаба си! Simple Smile
Имаше и още нещо, но забравих!
Спокойна вечер на всички!

# 641
Мъхче, голям талант си   bouquet . Май медените ни седмици са били на едно и също място, какво съвпадение само! Само, че вие май сте били 2010г, а ние 2011г. Тази година ще ходим в същия хотел, направихме резервация даже, този път ще сме с малкия. Сънят ти много ме развесели, за другите не знам, но Агнес ще получи даже 5 бодита от M&S  Mr. Green

Ние изкарахме добре на Бъдни вечер, на Коледа също. Днес чакаме и още гости.

# 642
Добро Утро и Честита Коледа  Hug Всеки да си пожелае най свидното. Изчерпаха ми се пожеланията  smile3534 Честито и на всички именници  Hug

Стига с тия болни  Crossing Arms оздравявайте вече и стига сте боледували. Аз тихичко да чукна на дърво, в нас май болни няма  Outta Joint

Абее Мъхче как можа метлата да е за мене  Crossing Arms Сърдя ти се да знаеш, пък и независимо колко махагонова е тя  Crossing Arms Не мож ли една такава почивка и за мене да сънуваш. Или пък поне ваучер за еднодневна гледачка и за двете деца  Whistling

Близначе на мен явно алкохолният ми период отмина. Сега съм пияна и без да пия. Пък и карам колата, че на ММ краката дълги, а колата къса... и подпира на Ого краката отзад като кара той. Та няма поркане вече тая година  Whistling

Джине и аз се поулях с уискито в бонбоните, ма ме кефи. То пише 40гр, аз сигурно над стотака съм ливнала. При мен се получи добре и след като попиха бонбоните на следващия ден, аромата не беше чак толкова натрапчив.

Конденз млякото го има и по руските магазини, да. При нас руския е Берьозка и има от двата вида разфасовки на млякото, но магазина ми е далечко, та купувам от където намеря. В Билата е на Дъч Лейди млякото.

Под елхата пак нищичко за мене, ама и не очаквам. Аз получих огромен подарък от мама и татко и  ми е достатъчно. Днес отиваме при свекърва ми, където децата ще получат подарък от Дядо Коледа - тротинетка/скутер и стол хамак за възрастни. Това ще е на Ого шезлонга и люлката всъщност. Издържа бебе 22кг, ще издържи и мама над 100кг. Зависи от дюбела де  Mr. Green Ще видим  Whistling
 На свекърва ми и направих случаен предварителен подарък, така че на никого нищо не съм гласила.

Гърлче  Hug Да нацелуваш на Юли крачетата отдолу от мене  Hug

# 643
Здравейте!
Каръка продължава днес, ставам, няма тв, пише имате неплатена сметка, а я плати Калин на 23, че да не забравим, звъня им, не ми вдигат, след един час звъни той вдигат му, и я оправят, бе нямам думи. За капак свекървата ще идва днес, та явно тия дни, не са ми на късмет  Mr. Green Иначе от късметите ми се падна здраве, доволна съм. Вики я накарахме сама да си избере късметче, та й се падна късмет. Мисля, че сами се сещате на кого се падна любов  Rolling Eyes
Паричката от първият път не се падна на никого, та се наложи още по едно парче да вземем, и пак нищо  Shocked та от третият път във Виктория, и то без да сме го нагласили.
Дано поне на Мъхчето съня се сбъдне, та да ми е щастлива другата година.
 ММ ме изненада с чаша за кафе със снимка на Вики, с кеф да си пия кафето сутрин Laughing
Глупи ще ти  пиша утре, благодаря!
Аз питах сестра ми, тя нали е в Португалско, ама там пък имало друг модел, не баш същия.
Агнес признай си бързо, какво получи от мама и тате, че ме загложди близнашкото любопитство  Mr. Green

# 644
Честита Коледа мили мами и бебчета, да сте много здрави и щастливи!  Crazy

Ние изкарахме добре двата празника с много ядене и не чак толкова пиене  Laughing Симонка получи доста подаръци и днес продължаваме с обиколката по роднини.  #Crazy

Момичета имам въпрос една приятелка е бременна, но не работила никога на ТД, та как стоят нещата с майчинските (ако изобщо има право на такива). Знам, че за болничен може да взема, ако има 1 раб. ден на ТД (ако не се лъжа де)     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт