Отговори
# 105
Аз да драсна посред нощите.Днес много лош ден,почина бащата на една моя приятелка,ужасно е. CryНаложи се да идем при нея в болницата ,големи бюрокрации тука и представете си,няма място в нито една погребална агенция ,всичко заето.Ох,много тъжно.

Меги завиждам благородно.Браво на Кари ,че е здравичка и те е оставила да си починеш.Снимките не ми се отварят. Sad

Аз пък днес от сутринта по изследвания.Нали все съм на диети ,пък свалям много бавно,та ме пратиха на хормонални изследвания за щитовидната жлеза и за диабет.Бучиха ме два пъти,дано нямам проблеми с това,че хич не ми се мисли с тез хормони как ще се оправям.Стискайте ми палци всичко да е наред и да е само да е метаболизма ми .Във вотрник ще си взема изследванията и съм и на преглед при гинеколожката.Че и там не съм ходила повече от година.Айде до утре и се разпишете де.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 03:59 от mishonka95

# 106
ОООоо Меги как ти завиждам за ските да знаеш! Аз и тая година пропускам,но другата(живот и здраве) отивам! Радвам се,че Кари е добре вече!!!

А,щях да забравя ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ изпълнена с много СНЯГ    Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 107
Ауу, Меги чудесни снимки. Само с красота можеш да релаксираш LaughingТук няма сняг  Rolling Eyes
Кари е страхотна. Направо синя фиеста, и тези очиии. Добре сте си прекарали. И ти изглеждаш супер Peace
Мишонка, стискам палци всички изследвания да са ОК. С тези диети сме си  забавили метаболизма. Това ще е да знаеш Naughty
 -------- За приятелката ти Sad, много лошо, трудно е да помогнеш на човек в такъв момент.
Ти си успяла. Peace
---------

Hug Hug Hug

# 108
Meгиии, чудесни снимки, Кари е прекрасна малка дама, невероятните сичи очи няма какво да кажа просто Heart Eyes
Мишонка, и от мен имаш стиснати палци- дано всичко е наред!!! Praynig

Момичета, хайде, за да ни стане малко по-пролетно - черпя ви с една домашно приготвена пролетна салатка - да ви е сладко!!!

Тук малко се показа слънчицееее, нека ние така от тук нататък всеки ден! Hug

# 109
Меги страхотна малка скиорка си имате  Hug много готини снимките

Мишонка съжалявам че такова тежко нещо сте преживяли  Cry
дано няма проблеми с изследванията и всичко да е ОК  Hug

# 110
# 111
Цъф! Ние се прибрахме от Пловдив.

Честита първа пролет, момичета!

Таня, честит ти рожден ден на патерици! Бъди жива и здрава, усмихната и много обичана!
Събра ми очита с твойта салата.

Айде, отивам да чета...

# 112
Меги, срааам Embarassed Наистина се покрих.
Гледах снимките от Банско. Хубавица си е Кари Heart Eyes
И днес май няма да пиша. Писах, писах и реших че е мрачно и гадно това дето го пиша и го изтрих. Всичко ми е наред, не знам защо ми е такова убито.
Танче, прекрасна салатка! Честит рожден ден и от мен с голямо закъснение, но от сърце   bouquet
Катита, много са ти хубави децата (за който се чуди- във фейсбука ги гледах)! Пу, пу да не име уруки! Hug
Айде, отивам да мия г_з Grinning

# 113
  • София
Честит рожден ден, Таня!!! /макар и с голямо закъснение/

Да си жива, здрава и много щастлива майка и жена!!!

Целувки на всички   love001 Не съм ви чела  Embarassed, но ще наваксвам  Simple Smile
  Hug

# 114
  • La casa de Mickey Mouse
ха къде избягала темата
къде сте се покрили, много сте пасивни
меги прекрасна принцеса си имаш, мислех да се кандидатираме за нея, но едва ли ще се вредим, то при толкова красавци  Joy
Bulechka™ лелееееееее какъв кулинар си, само мъжо да не види, че ще започне да мрънкосва, виж другите жени какво правят, а ти...
mishonka95 дано всичко е наред, как е мила

# 115
Ехооо,да не ви затрупа снега ?Къде се изпокрихте?Май мързела ви гони Thinking
Аз нямам много за писане ,ама викам и аз да побутна темата,Мила спи още,използвам момента.
Моите изследвания ще ги търся по-късно,че сега е още 6,30 сутринта,и ще ви пиша резултатите,ако успея да ги разчета де,ако не ,вече утре ,щото следобед съм на гинеколог и тогава ще ми каже докторката.Аз нали си спрях и противозачатъчните без да питам докторката ,виках си,че от тях може и да не свалям,ама най-много да съм объркала нещо хормоните,ето че пак не свалям.Ама от 1-и се мятам на фитнес,да не казвам голяма дума,и там вече ако не почна да свалям ,ще се  #2gunfire
Меги-сладурани сте и двете с Кари,гледах снимките,таткото и той колко щастлив изглежда.Ти къде се загуби пак,я драсни тука порфавор.
Анет-добре е дребната,мерси че попита,дивее,сега се е научила да пищи.За нищо почва да пищи.Взема ми акъла вече колко пъти.В цъбота се каним да ходим на море,дано не ни мине котка път.Ще ходя да сменям един неин бански ,че той сигурно малък й стана,откога не сме ходили на плаж.Алекс тръгна ли на детска?
Танче -мерси за салатката,супер изглежда,я кажи стъблата на кокичетата от какво са?
Искам да ви благодаря за стиснатите палци,стискайте още няколко часа моля ви се.Айде от мен по една гушка,и д апишете ей.

# 116
  • La casa de Mickey Mouse
да ви се оплача, ходихме в неделя вечер да вечеряме и моето малко чудо след като се нахрани стана да си играе, обаче играта се състоеше да обикаля масите, да огледа човека какво си хапват другите, ако нещо му харесаше се протягаше и си вземаше, ако не може да го стигне, вдига ръцете и иска да го вземат, за да стигне до плячката, срам 
а сутринта ходихме до един пазар да се разходим и седнахме да пием кафе, на съседната маса, англичанин с куче, отиде при англичанина поиска да го вземат, човека какво да прави, взе го, той се настани удобно и взе да му говори и да му се обяснява
като си тръгвахме пък видя един дядо, че носи хляб, отиде и си отчупи от хляба, усмихна му се, даде му муа (целувка) и се върна доволен при мен, гризейки хляба, ще кажеш, че гладен го държа
не знам какво ще го правя такъв 
на плажа го води детегледачката всеки ден, още не смея съвсем да го разсъблека, но голяма игра пада
а на ясла тръгва от понеделник, че аман вече, да си починем и двамата  #Crazy

# 117
  • София
Мишонка стискам палци аз, сигурна съм, че не си разбиркала хормоните, просто има гадин застой в спада на кг и ще почнат да падат мамка им и гадовете. Аз малко попрекалих с храната тези дни  Mr. Green но ми писна да си ходя дебела и гладна.

Биби, оглеждам се аз по градинката за теб, че времето убаво - чакам да стане малката и беж навън. Много порастнал Стоянчо, а за настроението - ами по цял ден все едно и също - писва ми на мен, почвам и аз да изтрещявам.

Илонитке, казах ли аз колко е прекрасна малката Маги. Да я нацелуваш от нас и бати и него.

Анет - браво, че ще тръгвате на градина- а малкият дано все така да е в живота - отракан и да си взима това което иска и то с целувки.

Ами ние сме в София, ама не мога да се доредя до компа от мъжо ми, даже нахален бре, пуснал ми скайпа и си чете нашия, а на мен не ми казва - гледай утре телевизия ще дават Яни - още съм му ядосана..........

# 118
  • София
Здравейте момичета !Ей сега влизам ,изпратих бабата,малкото спи и ще се възползвам  от спокойствието да видя какво става с вас Mr. Green   
Ние сега сме на тема детска стая , поръчахме леглата и чакаме ,баткото няма търпение ...ще има възможност да се затваря там и малкото терминаторче да не му пречи Simple Smile

Булечка, честит рожден ден, да си жива и здрава !  bouquet/малко със закъснение! Embarassed

Мишонка и мен гинеколожката ми каза да си направя хормонални изследвание и също така на инсулина ,не кр. захар щото съм дебела newsm45 и все ми се яде ! Още не съм отишла Confused Мисля първо да започна с разделно хранене. Аман от тез кила  #2gunfire Стискам ти палци и съм сигурна ,че всичко ще е наред!

Биби сигурно е пролетна умора,да знаеш!чакаме с нетърпение хубавото време
Меги   чудесни снимки! Ние всяка зима ходихме на Банско ,били сме и април ,прекрасно е и чист въздух ,слънце,последната година се върнахме черни /аз не съм скиорка   Naughty,качила съм се няколко пъти  Embarassed,нищо не става от мен,но нали някой трябва да гледа детето  Crossing Arms/. С Йоана още не сме ходили.

Танче Майстор си ти Party ,листата ясно са от лук ама аз не мога да разбера бялото на кокичетата от какво е Blush фъстъци ли бадеми ли ? Нещо ми бяга фантазията!

Тристия къде си съвсем зачезна ,как е Катето?Маграт и теб те няма!?

Рали ти си ми ясна... ,нямаш време ! Записахте ли баткото ? Поздрави от нас, и специални на Ивко!  bouquet
Чакам малкото да се събуди и ще излезем ...... Хубав ден на всички!  bouquet. Бъдете здрави!

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 15:53 от nelkin

# 119
Еее, пораздвижи с емалко темичката ни, явно хубавото време дейстава и на писането положително Hug
Ние днес цял ден сме навън - из центъра, че тука в квартала няма къде #2gunfire
Дребен се разходи, похапна и спинка, даже се събуди преди 5 мин. Hug

mishonka95, nelkin, продуктите за салатката са: перцата на пресен лук - за стебла на кокичетата, белени сурови бадеми - за самите кокичета, грах - за чашката и домати - пожелание Hug Радвам се, че ви хареса!!! Embarassed

Хубава вечер на всички от нас!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт