Отговори
# 120
Здравейте и от мен момичета. ))) И аз скоро не съм се разписвала в темата. ))))

При нас нищо ново, Калина лудее с пълна сила, всеки ден нови щуротии измисля. ))) От 1седмица се храни горе-долу сама, хубавото е че не се клепе много, освен ако не реши да се лигави и да играе с храната. )) Но така поне е мир и спокойствие. )) Не и млъква устата, постоянно учим нови думички, скоро не съм броила колко знае, но са някъде около 25-30бр. )))

Мишонка, дано всичко с изследванията е ок и да започнеш да сваляш килограми. )) Аз миналата година по това време бях по-слаба, а сега така съм се отпуснала и ме е хванал мързела.....че вече ме хваща срам. Трябва да се взема в ръце, че още малко и ще стане пролет, а аз няма да мога да се натъпча в дрехите си.

Анет, голямо шоу с твоя сладур, но най-важното е че детето е контактно и не се притеснява. )) По-добре така, отколкото да го е страх от хората и да се държи все за теб. ))) (имам една такава приятелка, направо и се плаче на жената вече).

# 121
Анет браво на вас на плаж ходите вече така ви завиждам
Mirama и ние се мажем целите с храната когато ядем сами
Мишонка дано изследванията да са ок  Peace
Ние днес водихме Боби да види животните,в нашия град има нещо като зоогическа градина но е малка Бях се разсеяла за малко и Боби се мушнал през оградата и влязал при понитата
По едно време гледам моето дете се разхожда при кончетата изтръпнах цялата добре че таткото беше при нас та скочи през огражденията и го извади от там
Ето тука сме кротки и гледаме кончетата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=11240136

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 19:34 от Мечтание

# 122
Здравейте мацки,включвам се само да ви кажа,че си взех изследванията и всичко е в норми. newsm44 newsm44  newsm44 newsm68 newsm68 newsm68Сега отивам да се оправям за гинеколог,после пак на отчет.Много ви благодаря за стиснатите палци,винаги действа,знаех си.А в петък съм и на диетолог да видим какво ще измислят ,за да ми се размърдат килата.Айде за сега  Heart Eyes

# 123
Аз пък ще се оплача, че за една седмица при мама качих обратно 3 от четирите кила, свалени с много мъка.  Cry

Четвъртото кило го качи Диана  Sunglasses

# 124
Мишонка, чудесно че резултатите са ОК! Всичко ще е наред, сигурна съм.

Да ви се оплача, аз вместо да отслабвам - дебелея. Постоянно готвя някакви неща, хапвам и това е! Няма мърдане откилцата! За сметка на това Варти продължава да е злояд, вече не знам какво да правя, направо ми писна. То не е имало веднъж да седнем на маса и той да си изяде до край мижавата порцийка ooooh!

И накрая, едно спешъл поздравление за всички майчета!!!

http://vbox7.com/play:400e917e

Това сме ние, честито!:)))

# 125
Добро утро Simple Smile
дребен спи и има време да се разпиша Simple Smile Да ви се оплача Станислав е с бронхит - много кашля хремата намаля но кашлицата е зверска, снощи от кашляне не можеше да спи чак към 2.30 се унесе и цяла вечер се буди от зверски пристъпи  Cry Днес пак отиваме на лекар да видим какво е положението че той милия много се измъчи........................в понеделник си сцепи ухото  Crazy изобщо програмата е  пълна Crazy

Да ви се оплача, аз вместо да отслабвам - дебелея. Постоянно готвя някакви неща, хапвам и това е! Няма мърдане откилцата! За сметка на това Варти продължава да е злояд, вече не знам какво да правя, направо ми писна.

Азалея все едно аз съм го писала това  Embarassed А поздрава е трепач  hahaha hahaha леле дано не станем такива  ooooh!

.................. пуснал ми скайпа и си чете нашия, а на мен не ми казва - гледай утре телевизия ще дават Яни - още съм му ядосана..........

Joy Joy Joy Joy и моичкия това прави Simple Smile особено сутрин и после ме информира набързо кой как е  #2gunfire
Меги много хубави снимки  Peace личи си че сте си изкарали страхотно  Peace Кари страшен бонбон с това синьо палтенце  Hug
Меги ако не е тайна в кой хотел бяхте? Любопитно ми е че нали правя все проекти от вкъщи и единия е за хотелите в Банско Simple Smile Ей голяма краста ми е този проект всички хотели по черноморието, Банско и Разлог съм проучила  Mr. Green

Танче честит рожден ден на мноооого патерици   smile3525 да си жива и здрава и мъжете ти много да те обичат и глезят   bouquet  а с тая салатка ми скри шапката направо smile3501 аз пък гледах гледах и реших че  кокичето е от чесън Thinking

ANETT  Joy Joy Joy Joy Joy е това се каза контактно дете  Hug ох как ви блазе за плажа, аз от сега се точа като си отидем  за Великден на Бургас да водя Сани всеки ден на плажа да си играе с пясъка, че тук това  ни е любимото забавление. Излизам уж на разходка а той веднага в пясъчника и така поне 1 час Simple Smile а в къщи си играе с лопатката и ралото на сухо Simple Smile без пясък само милия рие килима hahaha

Мечтание браво на Бобо Simple Smile няма страх детето при кончета та влиза Simple Smile  голям сладур е той  Hug

хайде свърши ми рахата  Rolling Eyes Станислав е буден тръгваме на лекар стискайте палци  ooooh!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:00 от Mpulle

# 126
  • София
Mpulle   Sad стискам палци, Hug .
Мишонка ,чакам да кажеш диетата Wink

Азалея мерси за поздрава Joy Joy Joy КОЛКО ПОЗНАТО/баткото от сутринта го почнах :измий си зъбите ,лицето ,пишка ли ,загащи се .... и още  и още до вратата-същата работа сме/ Crazy

Цитат
леле дано не станем такива 
  Мпуле имаш още време  Simple Smile

Отивам на работа ! Хубав  ден на всички!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:37 от nelkin

# 127
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Честит празник на всички, които празнуват днес!   bouquet
Ние днес ще ходим да пробиваме ушите на Христина  Grinning
На болничките бързо да оздравяват fingerscrossed
Тонито, другия път ще чакам да се обадиш  Peace
Меги, страхотни снимки   Simple Smile
В Пловдив не е голяма зоологическата градина, но вече от половин година не работи, чакат лиценз  Sad
Ето и няколко снимки от нас: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11247080
 55

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:17 от erisii

# 128
Mpulle стискаме ви палци да оздравявате по-бързо и повече никакви болести
erisii браво на Христина ще има вече обички малката сладурана
Честит празник момичета днес е Благовещение ден на майката

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:23 от Мечтание

# 129
  • La casa de Mickey Mouse
честит празник и от мен
бъдете най обичаните и горди майки, да си майка е най хубавото което може да се случи в тоя живот
mishonka95 знаех си, че всичко ще е наред
Мечтание много ми е познато, мъжо води малкия в сафари парка, ами нямаше пропуснато животно, гони всички, пипа ги, дори един муфлон си навря главата право в количката, изтръпнах, а малкия го пооскуба, хвана му рогата и се заливаше да се хили, а муфлона само се нагласяше по близо  #Crazy
Mpulle много не приятно с тази кашлица, аз от както давам цитробен съм много доволна, да не ме чуе дявола, но нещата при нас се нормализираха и за сега се отървахме от тия гадове болестите
за килограмите болна тема момичета и на мен ми останах едни 8 кг, по голямата част ги преборих, но колкото по малко остават толкова по ми писва и толкова по бавно става, аман вече
вчера моя бяс пак се прояви в супермаркета, возя го аз в количката за пазарене и срещу нас друга количка с друго детенце и бяхме спрели близо до тях, аз се зазяпах нещо по рафтовете и по едно време се чува един писък (не на моя), а той синковеца се пресегнал и грабнал от ръката на детето кроасана и си хапва, а другото плаче милото, нашия се хили доволно  ooooh!, как да го опазвам не знам, после на касиерката не спря да и говори, да и прави муцуни и да и дава целувки
днес са ме обхванали едни такива настроения, замислила съм се за второ, но ме е страааааааааааах

# 130
Честито Благовещение, момичета

Диди, дано Сани бързо се оправи Praynig Къде се простуди?

Мишонка, браво за резултатите, пиши и за прегледа при гинеколога!

Азалеа, и аз така - смъкнах няколко кг, после бяхме на гости при мама и ... Embarassed Айде сега отначало #Crazy Понякога имам чувстовто, че няма да смъкна кг и няма да бъда каквато бях преди да забременея #Cussing out Много готино поздравче Joy hahaha Joy hahaha

Анет, голяма е скица твоя синковец Grinning Не знам какъв съвет да ти дам, ти си го познаваш най-добре и ще намериш правилния начин Peace Браво, замисляш се за второ Flutter Действай тогава, аз не мисля, че скоро ще се престраша newsm78 Въпреки, че снощи мъжът ми леко намекна, че да е само детето не е хубаво (не че не го знам де), ама и на него не му стиска май newsm78 Laughing

Танче, салатката наистина е много красива и оригинална, не съм се сеща;а за такава! ПОЗДРАВЛЕНИЯ Peace Peace

Много хубави снимки сте качили, хубавки са ни децата Heart Eyes Hug

Всички болнички да оздравяват!!!! Naughty

# 131
Анет хич не му мисли толкова за второ бебе а направо действайте PeaceИ ние почваме с бебеправенето вече хич не ме е страх искам една малка госпожица
А за взимането на храна от другите деца Боби го прави от както беше на осем месеца колко солети, еклери и закуски задигна това дете ooooh!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 12:23 от Мечтание

# 132
  • La casa de Mickey Mouse
успокоихте ме, че не само моя дивак е такъв крадец  Joy, колкото и да мисля нищо не мога да направя, надявам се като порасне още малко и сам да се откаже, да разбере, че така не може, ама знам ли, поне съм спокойна гладен няма да остане  hahaha
за бебето, най ме притеснява, че тук майчинските са само 4мес, с Алекс ползвах 8 тъй като работодателя ми се съгласи, но за втори път съшия жест няма да направи и не знам, на 4 месеца ясла не мислимо, тук няма кой да ми помага, в смисъл да ми го гледа поне до 1г и това сами притесненията, май не са хич малко

# 133
Днес е чудесен ден-Благовещение /Благовец/! Честит празник !
Нека само добри да са вестите за всички!

При нас нищо ново. Вчера тук времето беше чудесно. Не пропуснахме да направим една дъъълга разходка. Крис и Вили се забавляваха много. Ритаха топка, Крис  хващаще калинки, слагаше ги ръчичката на малкия и той ги пускаше да летят, като си умираше от радост.Бяха много сладки.Изненадващо  Велин много ме слуша. Държеше ме за ръка като вървим през цялото време Shocked  Това моето дете ли беше, незнам newsm78
Мишонка, радвам се, че изследванията са ОК. Кажи диетата. Чакаме! Че аз съм по-дебела от колкото миналата година по това време Sad
Булечка, ще ти крадна идеята за пролетна салатка. Много свежа изглежда.
erisii, кажи как мина пробиването на ушичките. Покажи снимки на Хриси  с обички Wink
Мпуле, стискаме палци да ви се размине болеста Praynig
Мечтание, Боби много сладък с тези малки кончета. Айде скоро чакаме да се похвалиш.

Ето ги моите мушмуроци /'откраднали' ми щипките/ Laughing

Ето и още:
http://www.foto.bg/data/500/VELIN1.jpg

http://www.foto.bg/data/500/VELINSKI.jpg

http://www.foto.bg/data/500/medium/VILI2.jpg -тук ми е набрал цветя Wink

http://www.foto.bg/data/500/deca.jpg

http://www.foto.bg/data/500/medium/Vili3.jpg - преди сън

http://www.foto.bg/data/500/kylbo.jpg -опит за кълбо

http://www.foto.bg/data/500/Vili_.jpg -вече стигам любимите копчета

http://www.foto.bg/data/500/VILI_.jpg  -обичам да рисувам навсякъде - най-добре по дрехите Laughing

Айде времето да се оправя вече, че да живнем и ние. Няма само Мишонка да ходи на плаж.   Nature Sunny sunParty
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 19:22 от _Venera

# 134
Здравейте и от мен момичета. ))))

Много хубави снимки Венера, големи са ти сладури. ))))

Калина никога не се е сещала да "краде" храна от някое друго дете, та поне с това проблем нямаме. )))
Чакам още малко да се постопли, за да я заведем отново на зоологическа градина (нашата е затворена, също чака лиценз). Сега опредеелно животните ще са и по-интересни от миналата година. )))

Ей момичета, много ви се радвам като говорите, че вече сте навити за второ бебе. ))) Аз направо не мога и да си го помисля, хич не ми се вписва в бъдещите планове. ))) Иска ми се някак си още едно дете....но не и в близките 3-4години. )))

Общи условия

Активация на акаунт