Отговори
# 135
Привет от нас!

_Venera, страхотни снимки! Велински май е поналял някое килце Heart Eyes Големи сладури са и двамата!

erisii, и Христинчето ми се вижда пораснала - голяма чаровница е! Как мина пробиването на ушичките?

Видях на предни страници още сладурски снимки на Кари - какви коси сте си пуснали само Heart Eyes - чакаме ви да подсилите варненската група.

Мечтание
и Боби хубава изненадка ти е спретнал с понитата Whistling - много са бързи дребните, направо човек и на гърба трябва да има очи.......

Мирама, браво на Калина, че е започнала сама да се храни. За Росен това е все още мисия невъзможна - първо - почти от повече от месец, дори два не ми дава да му слагам лигава, стои само на големите столове(почти не пада вече от тях).....и не иска да разбере, че приборите не се държат с два пръста за края на дръжката hahaha

Mpulle - Сани бързо да оздравява! babydust7

Azalea, на това клипче може би мен са ме заснели Embarassed - сигурно точно така изглеждам в очите на моята девойка newsm78 - но както се казва на немски - Ordnung muss sein! Laughing

Роси от всеки ден става по-голям хитрушко Whistling, катери се по тоалетната чиния за да пуска водата, отваря вече всички гардероби - рови, вади....отделно не се храни, но това явно е от зъбките.
Бихме и последния пентаксим, малко зле му се отрази с Т и явно си го болеше, иначе с килограмите май пак сме назад -10.700, 82 см. Само като влезе в кабинета - започва да реве - нещо хич не ги одобрява Joy

Добре, че уж времето ще се оправя вече и да ходим по разходки, че посвалим натрупаните килца Blush

# 136
Честито на всички пшразнуващи днес!!!

Днес е най-добре да се пробиват ушите на малките момиченца,ние нашите ги пробихме миналата година(на 5м.)
Бяхме днес на мерки и теглилки с малкия и за 20 дни е качил 600гр. от щастие забравих колко см. е станал(в сравнение с каката,много малко яде)

Е,момичета вие сте свалили повечето кг.  вече,а аз тепърва ще почвам,завиждам ви да знаете! Hug

# 137
red_girl, забравих да ти честитя бебчето. Да ти е живо и здраво и двамата с каката много да те слушат и радват! Браво на мъничето за килцата!

Честит празник и имен ден на всички празнуващи! -пропуснах също да честитя....

# 138
здравейте момичета Simple Smile
честит празник на всички
Ние вчреа бяхме на ДК , бихме последния пентаксим , високи сме 83.5см, и тежи 11.300кг, малко беше кисел след ваксината  и пак зъбите са ни погнали
лека нощ на всички
извинявам се че съм толкова кратка ,но не съм ви чела

# 139
Здравете мацки Simple Smile
благодаря ви за пожеланията за Сани и баща му  Hug положението обаче хич не е розаво  ooooh! Сани кашля зверски, във вторник го водих на лекар педиатърката реши да не изписва АБ,  даде някакъв сироп уж почти като АБ, но от него Сани кащля още по зверски - дъх не може да си вземе Cry днес го водихме но педиатъката я нямаше - отсъствала по дом. причини неин колега ни "прегледа" за 1 мин и каза че според него нищо му нямало на детето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire та утре пак на педиатър ще ходим  ooooh! милото ми дете яко се измъчва. Не може да заспи 2 часа от кашлица Cry Ама стига съм се оплаквала  Naughty

Анет браво за смелостта, вече за второ си мислиш Simple Smile аз преди около 4-5 месеца бях доста навита ама се радвам че се отказах  Mr. Green сега никакви такива мисли не ми минават  Mr. Green ще почакам още, на Венерка разликата ми се струва перфектна   Peace
Венерка много са ти пораснали момчетата да са ти живи и здрави, ама тоя Велин много хубав(пу-пу) и лъчезарен ми изглежда  Hug

Ред гърл честити ти юнак ина теб Simple Smile да е жив и здрав и много та папка и спинка Simple Smile Как се казва че аз нещо пак недоразбрала  Whistling

Ди&Ро и Станислав си умира от кеф да пуска водата в тоалетната:) днес ходихме на строежа и милия изпробва всички казанчета в блока дали работят  Joy Joy Joy

Хайде лека ношщ от мен Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Анет, хич не се чуди мила. Ми то докато стане, пък после и още 9 месеца и тя разликата може да стане 3 години  Peace
Роси от всеки ден става по-голям хитрушко Whistling, катери се по тоалетната чиния за да пуска водата, отваря вече всички гардероби - рови, вади....
  Shocked Ужас, Христина все още не влиза сама в тоалетната, неможе да стигне дръжката на вратата  Mr. Green, ми няма още 80 см.
Mpulle, Сани бързо да оздравява  fingerscrossed
Венера, много са сладки и двамата  Heart Eyes
Пробиването на ушите вчера мина бързо, но не безболезнено. Цялата процедура беше не повече от минута, в първия момент Христина не разбра какво става, но след това наду гайдата  Cry Веднага излязохме от кабинета, но тя не спря да реве. Струва ми се , че не я болеше толкова колкото беше уплашена. През целия път продължи да плаче, дадох и мляко за да се успокои и да заспи, но и това не помогна много. После на няколко пъти като влизах при нея спеше и хълцаше. Сега като я попитам къде са обичките и започва да ги дърпа  Shocked, а после дърпа и моите. Може би са малки още за това, но пуста суета... Ушичките им са много малки и трудно се определя средата и се притеснявам като порасне да не са различни дупките. Thinking Ще покажа снимки, но много трудно успявам да я снимам, въобще не стои мирно и не иска да я снимам  Crossing Arms
 Hug на всички и  55

# 141
Привет мамчета Hug

Дидка, много ми е тъжно като чета за Сани Sad Cry Ох, пак тия лекари #Cussing out #2gunfire Стискам силно палци бързо да оздравее fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Венерче, много са сладки двамата Peace

Еризии, така е с пробиването на ушичките, повече плачат от страх, а не от болка. Щракането на пистолета е много силно и те се стряскат. Елена също доста порева при пробиването (хем беше на 7 месеца). Като си представя какъв шум е точно в ухото да се изщрака с пистолета  #Crazy и те се стряскат. После обаче бързо забрави. Не я питай за обичките, че да не вземе да дърпа силно и да я заболи повече и да се разрани. При нас момичето дето сложи обичките беше много внимателна и мисля, че е улучила средата.

За тоалетната: и при нас е хит, ходим там да пишкаме, после пускаме водата, много е интересно (повече от гърнето Joy)
За отварянето на врати: вече заключвам вратата за навън, щото отваря и затваря всички и беж да я няма afwitch а после и аз след нея  running

Ето няколко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208763&pid=11264768

# 142
Венера много са сладки и двамата с щипките  Peace
Мимоза много сладка усмивка има принцесата а за вратите и Боби си ги отваря без проблем
Di&Ro и ние сме на килограми почти колкото вас важно е да са здравички ама и Боби на задник не сяда само като спи
И ние днес ходихме да ни бият ваксината за сега е добре само кадето се изтърси на едни камъни докато бягаше и сега цялия нос и бузките са му одрани ooooh!

# 143
Благодаря за честитките мами!!!

Мпуле бебето се казва Ивон!!!

Офф щях да питам нещо,ама съм много разсеяна напоследък,запазвам си правото за по късно Peace

# 144
Момичета, ние днес бяхме пак при очната. Нищо й няма на Диана, зрението е съвсем в норма. Оказа се някакъв конюктивит с чувствителност към светлината. Изписаха ни капки. Отдъхнах си.

Гледах снимки. Кари с тия сини очи има да я гонят младежите. Велин и батко му много са пораснали и все са усмихнати сладурите. А Льонката е голяма хубавица. Пу, да ги наакат кокошките  Simple Smile.

Erisii, извинявай, че не ти звъннах, мацка. Времето беше лошо и почти не сме излизали от къщи. Другия път непременно ще се видим.

# 145
  • София
Маестро Велин е станал малък разкош, а колко са сладки с бати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Опитът за кълбо е просто на едно побутване - съвсем скоро ще се търкаля - тежко на мама. А щипките са страхотни ирландски полички  hahaha

Мимоза, твоята кукла е прекрасна - каква косичка, какви очички - пу пу да я посерат всички познати кокошки....

Сетих се за един виц за петелите педер...и  newsm57

Решил дядо да купи нов, млад петел за своите кокошки.
Купил дядото нов петел и го оставил при стария, а на другия ден щял да тегли ножа на дъртака.
Дъртият петел хич не искал конкуренция, а младият се перчил и обяснявал как всички кокошки вече са негови.
Старият петел предизвикал младия на надбягване, младокът се съгласил, а дъртакът на секундата хукнал да бяга, погнал го младокът да го гони и по едно време дядото взел пушката и застрелял младока. Мърморейки под нос и носейки петела към тенджерата се тюхкал дядото - вече пети петел купувам и все на педера..и попадам.......  newsm57

Тонито
- браво - хванали сте конюктивита гаден.
Мечтание - голям калпазанин си имаш, бързо да се оправя героят.
erisii Честити обички - на мен ми  е жал още да дупча, мисля да стане на 10 пък тогава да му мисля. Ако не ти харесат дупките - просто ги остави да зарастнат, докато са деци и растат много лесно зарастват. Малко тъпичко звучи, ама аз така бих направила. А аз самата като бях осми клас си направих собственоръчно трета дупка  Blush така че хич не го мисли отсега.

Mpulle Бяхме в хотел Маунтин перадайз - чистичък, нов - хареса ни. Бързо да се оправя малкия, направо е ужасно да са болнички съкровищата ни.

Анет, Мечтание второ а  newsm78 смели сте  Joy Joy и аз го докарвам на мисли, но дела не предприемам - шубееее и мен.  Mr. Green Ама нещо не ми идва - не мога да се сетя кога ми беше точно миналия месец,  дали на 24 или на 27 ми - та да не взема........ не ща да го напиша даже.  ooooh! ooooh!

Ди и Ро - идеммм - по план утре тръгваме на обяд.

Гонят ме от компа...........

# 146
добро утро момичета

мегиJoy Joy Joy чакаме ви
Анет, Мечтание поздравления за куража   bouquet
Тонито радвам се че всичко е ОК  Hug
Мишонка браво и на теб за резултатите  Embarassed
Мпуле дано Сани се оправи по бързо  Praynig много дечица напоследък са с бронхит  Sad
Венера, Мимоза големи сладури  Hug

гледам за диети говорите, аз да си кажа започнах 90 дневната, и за сега съм доволна, избрах принципа бавно но славно  Peace

малко телеграфно ама ще излизаме вече и бързам  Hug

# 147
Галеее, много се радвам, че мъжът ти си е при теб и сте заедно тримцата  Hug

Момичета, как не ви е жал да ги дупчите ушенцата на момиченцата толкова малки, незнам просто.
Защо не ги оставите те да си решат искат ли обички, не искат ли ?

Мпулле, как сте днес, много жал ми стана за Сани. Стискам палци да сте по-добре до довечера и утре вече да се е оправил  Hug

Ние пък още не сме сложили последния пентаксим, преди няколко дни бяхме да сложим ваксината, която се бие на година и 6 мес. та пентаксима пак го отложихме за другият месец.
Дидко е вече голям - 90см и 13.800 кг и се чудя количката дали ще изкара до лятото  Joy

# 148
# 149
  • София
Мечтание   Joy Joy Joy - Филм на ужасите - амаха - накрая му теглете един бой и го събудете........

Галенцееее
- загуби се, как върви преместването - свиркай ако имаш нужда от помощ - вече съм във Варна.

Мпуле
как е САни???

Нигела
- аз пък забравих да мина да я ваксинирам  ooooh! ни пентаксим, ни тази на 1 год и 6 месеца - защо ли си мислех, че е само пентаксима....... Малее че сте високи - на кого ли се е метнало детето - вие и двамата с тати сте кинта и петдесет  Mr. Green Heart Eyes Joy Joy

Мимка* Честит нов ник - а сега де, кога го смени бре, айде успех с диетката.

Сега да ви се оплача - дупето ни е червено, чак с ранички - май са ни тръгнали кътниците -  Outta Joint

http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm

смях се със сълзи, пуснала го е една септемврийка - дано не се сърди, че го пускам тук, благодаря за солидната доза смях.

Общи условия

Активация на акаунт