_Venera, страхотни снимки! Велински май е поналял някое килце
Големи сладури са и двамата!erisii, и Христинчето ми се вижда пораснала - голяма чаровница е! Как мина пробиването на ушичките?
Видях на предни страници още сладурски снимки на Кари - какви коси сте си пуснали само
- чакаме ви да подсилите варненската група.Мечтание и Боби хубава изненадка ти е спретнал с понитата
- много са бързи дребните, направо човек и на гърба трябва да има очи.......Мирама, браво на Калина, че е започнала сама да се храни. За Росен това е все още мисия невъзможна - първо - почти от повече от месец, дори два не ми дава да му слагам лигава, стои само на големите столове(почти не пада вече от тях).....и не иска да разбере, че приборите не се държат с два пръста за края на дръжката

Mpulle - Сани бързо да оздравява!

Azalea, на това клипче може би мен са ме заснели
- но както се казва на немски - Ordnung muss sein! Роси от всеки ден става по-голям хитрушко
, катери се по тоалетната чиния за да пуска водата, отваря вече всички гардероби - рови, вади....отделно не се храни, но това явно е от зъбките.Бихме и последния пентаксим, малко зле му се отрази с Т и явно си го болеше, иначе с килограмите май пак сме назад -10.700, 82 см. Само като влезе в кабинета - започва да реве - нещо хич не ги одобрява

Добре, че уж времето ще се оправя вече и да ходим по разходки, че посвалим натрупаните килца

Сани кашля зверски, във вторник го водих на лекар педиатърката реши да не изписва АБ, даде някакъв сироп уж почти като АБ, но от него Сани кащля още по зверски - дъх не може да си вземе
днес го водихме но педиатъката я нямаше - отсъствала по дом. причини неин колега ни "прегледа" за 1 мин и каза че според него нищо му нямало на детето

Ще покажа снимки, но много трудно успявам да я снимам, въобще не стои мирно и не иска да я снимам 
и те се стряскат. После обаче бързо забрави. Не я питай за обичките, че да не вземе да дърпа силно и да я заболи повече и да се разрани. При нас момичето дето сложи обичките беше много внимателна и мисля, че е улучила средата.
а после и аз след нея 

много дечица напоследък са с бронхит