МАРТ 2009

• 14 281
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Леле, за един час се отлепих и се нацвъката сума бебета  Laughing

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКО МАМИ!!!   bouquet  baby_neutral   bouquet  baby_neutral   bouquet

Животинче, стискам палци да си вземете бебчо възможно най-скоро  Hug

Да кажа, че тези посещения на консултант по кърменето са просто фантастични  Peace Препоръчвам на всяка мама, която има някакви притеснения да помоли за такова посещение  Peace Съвсем различно е от четенето на каквито и да е статии и теми. Прекия контакт с човек, който може да ти помогне и съвсем различен и действа много успокояващо и укуражаващо  Grinning

# 106
Честити нови бебчета на Русана, Поли24 и СуперМаман    bouquet  bouquet  bouquet  !
Вече жена му  Hug !

# 107
  • Варна
Честити юнаци Русана и на Поли24! Да растат силни и големи и много да ви радват!  smile3525

Няма ли новини от мамите за днес  newsm78 Дано скоро получим новини.
Добре завърнала се на Ази  Hug

# 108
Честит рожден ден на Белла
rossykv  Hug
Danielkka  Hug и то много.И да знаеш,че всички сме с теб  Praynig

# 109
Честити бебчета на Русана, Поли24, Инкогнито и СуперМаман  bouquet  Да растат здрави и щастливи, и много да ви слушат и радват.

Разбира се че снощи отидох до болница-докторът ми каза че разкритието ми се разширяма но по добре да изчакаме и да отида днес в 3ч.така , че да видим Rolling Eyes , хем съм платен абонамент а знам ли? newsm78
дано тези дни да е моя ден

# 110
Честити бебчета на Инкогнито, Поли24, Русана и СуперМаман!На мамите-бързо възстановяване!!   bouquet

# 111
 HugЧЕСТИТО НА РУСАНА, ИНКОГНИТО, ПОЛИ 24 И СУПЕР МАМАН! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЪКРОВИЩАТА!

# 112
Белла, честит ржден ден!!!Всичко което тие на сърце да ти е в ръце [smilie=smile3521.gif]

Честити рожби на Инкогнито, Русна и Супер Маман - да са ви живи и здрави, гордост и радост за мама и тати  bouquet

Зеленко, да се включа и аз с кърменето - аз Борис не го държа с часове на гърдата, макар че той суче по абсолютно същия начин - набързо за 5-10 минути и после много бавничко докато заспи.Но повече от 20 минути не го държа на гърдата, защото май след това не е много ефективен и го оставям да поспи на спокойствие, пък когато се събуди, дори след 2 часа да е - ако смуче пръстите пак му давам да хапне. Мисля си, че  си похапва достатъчно и няма смисъл да го оставям толкова дълго на гърдата. Зависи според мен от количеството кърма, което му се излива в устата при засукване, аз пробвах с помпичката, като имитирах активните му движения първоначално да видя колко като кличество ще "изкарам" за 5-10 минути активно помпане се оказа 100 мл, което ме успокои. Утре на консулатцията ще видим кайния резултат - с теглото. а не знам защо цедиш другата гърда докато го кърмиш, аз цедя същата, от която се е хранил и то не след всяко кърмене newsm78
Все забравям да поздравя слънцето за килограмите на Симонка -  newsm10 само така!!!

На всички очакващи - много успех, да се включат съвсем скоро с хубави новини  Peace

# 113
4естито на всички нови мамита, честит рожден ден и на Белла  bouquet  bouquet  bouquet а на всички които останахме все още 2 в 1 успех момичета Hug Praynig Hug

# 114
Здравейте!

Пише таткото.

Александър се роди днес между 8:30 и 9:00.
Тежи 3.700 кг. и е висок 51 см.

Заедно с мама се чувстват добре.

Раждането беше в "Св. София", без поводи за притеснения!

Пожелавам на всички здраве, късмет и хубави новини!

# 115
ЧЕСТИТО НА HELI HELI - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКСАНДЪР!  1crib

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И ЛЕКО ПРАЗНУВАНЕ НА ЩАСТИВИЯ ТАТКО!!! smile3525

# 116
  • Варна
Хайде честито и на Хели- Хели и щастливия татко! Да расте жив и здрав малкия Александър!  smile3525

# 117
Честито   бебче на  heli_heli !  На цялото семейство много щастие!

# 118
  • София
 Честити момченца на rusana, poli24 и heli_heli - много здраве и късмет на малките душици.

Да допълня, че момиченцето на SuperMaman се казва Блага и се е появила на 4 март с мерките 2900гр., и 46см.

Искам да попитам нарочно ли не е вписана при родилите мами ангелина_ан, понеже не се е похвалила при нас или просто е забравено да се добави?
 А и още нещо - понеже с общия акаунт може всеки да редактира първия пост трябва да внимаваме да не редактираме по няколко човека наведнъж. Аз днес докато коригирах не бях сама, но добре че се усетих, защото щях и аз да намаля бройките на очакващите мами. Не че е фатално, но според мен е добре ако видим, че някой вече се е логнал с общия акаунт да не влизат и други, за да не объркаме нещата  Peace

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:38 от veroniki

# 119
  • София
                                                     Честити рожби
                                                                      на
Русана, Поли24,Инкогнито,Супур маман и Хели хели
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
веселина с.п., много се радвам за теб, че си се срещнала с консултантка и сте свършили "работа".

Общи условия

Активация на акаунт