МАРТ 2009

• 14 278
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Честита дъщеричка на Инкогнито да е жива и здрава и много щастлива.
На щастливата мама бързо възтановяване.

# 91
Инкогнито,Честито бебче  Hug !
Ели,Успех.Дано всичко мине ,като по вода!  Heart Eyes

# 92
опитах се да я сложа на 1 страница, ама хич не съм в час и да не оплескам темата.
Като влезнах в общия профил имаше 1 съобщение от Супер маман, и тя днес е родила момиченце. Та да и е живо и здраво и на нея

Elg

# 93
Здравейте и от нас. Нашият тати от днес си е вече на работа, та ние с Калин сме си самички, така че ще се включвам по-телеграфно (освен днес, че пропуснах вчера, а вие сте писали, писали, писали......). Искам да питам кърмещите мами по колко време кърмите? Калин си изгради много странен режим: от момента на почването суче примерно 10 минути активно, после се одремва за няколко минутки, аз докато го чакам, си цедя неактиувната гърда, че да пестя време, и така 45 минути: дреме - суче - дреме - суче - дреме - суче, докато се нацока и да видя "пияния моряк". След което заспива и или спи до следващото ставане, или след 5 минути се буди и се кокори и си играе нещо с ръчичките си най-вече примерно 30-50 минути... Вярно, че примерно 15-20 минути общо от тези 45 минути дреме, държа го за оригване и т.н. и чисто сукането е примерно 20-25 минути, но много странно протича според мен... глезльото ми той  Embarassed Има ли и други като нас?

Tony_st, Колийф-а ни е най-официално предписан на рецепта от нашата педиатърка като най-добър избор, а иначе ни остави листовка на Еспумизан и дописа на ръка и Саб Симплекс. Като ходихме на преглед, ни попита кое сме избрали и като казахме Колийф, каза, че според нея е най-доброто. Според мен ни даде алтернативи, защото Колийф е доста скъп - 29 лв. е шишенцето, пише 40 дози, а ние изкарахме 29 от първата опаковка  newsm78

Не се тревожи и ние от няколко дни сме така, но обяснението е че коликите са най-силни около 20-25-тия ден и около 50-тия. Иначе си цокохме нормално, ама сега заспива бързо. Мисля си,тя понеже е по-изнервена сега и спи по час, час и нещо - после пак цокаме малко и пак се унася. А следобедите ни са направо кошмарни... Добре поне, че като се измори първата част на нощта спи много.

Мммм да, значи така и ние затова взехме Колийф, макар че аз сама се ограмотявах из мнения и листовки в интернет, но ми се стори най-добър. Ясно - ще решаваме значи с тати.

Белла, какви са тези красоти??? Сега ще пращам тати да ни купува по парче торта...

Я, имаме още две госпожици - Честити щерки на Инкогнито и Супер маман - да са им здрави и да растат щастливи!

# 94
Честито бебче на Инкогнито..!!   bouquet   bouquet

1)За кола маската спесиално питах козметичката ми онзи ден - каза ми след ДВА месеца.

2)И на мене не ми направиха тест за алергии или упойки- само ме разпитваха дали имам други операции.Може би в Неделя като се пренеса официално в болницата ще ми направят за антибиотик

3)За Коланите съм чувала противоречиви мнения-в смисъл ,че ако ги сложиш първите дни- боли по -малко операцията, но от друга страна , коремните мускули стават по -"мързеливи" , зашото не ползват собствените си сили за прибиране

Бела , ЧРД   bigdance2

И аз имам нужда от йога-СЗА - ти къде ходиш ?Но май не може 6 месеца  Shocked

Елвинг - дано в понеделник вземеш малкия  Praynig М/у другото да си получавала някакъв смс , който да ни зарадва   Embarassed , че чакам с нетърпение..ама айде да не я мисля....

# 95
  • София
Честита дъщеричка на Incognito - много да радва и слуша мама и тати

Elg, успех! Дано наистина днес е твоя ден, както си го пожела и скоро да ни се похвалиш

Zori_tv, аз нещо не разбрах  Thinking ти ходи ли на доктор? newsm78 Нали кървеше вчера (или нещо се бъркам), какво стана?

Иначе аз стоях в реанимация само 7 часа и след това се преместих в друга стая. В реанимация не съм ставала през тези часове, само лежах, докато дойде рехабилитаторката да ме раздвижи, вдигне и се преместих в руга стая. В реанимация ми стоеше целия багаж, но ползвах само водата и телефона. Но това е в Шейново, явно в ТК се стои по повече там.
Аз пък стоях в реанимация почти 24 часа в Шейново, ама това преди три години и половина - може сега да е друга практиката.
 Иначе целия багаж си беше с мене и там, но ползвах само вода, телефон и на сутринта четка и паста за зъби.

Аз дори и да преносвам предпочитам да си чакам вкъщи вместо да вися в болница. Съгласна съм и по два пъти на ден да ходя до там ако се налага, но не и да ме хоспитализират - освен ако не се налага естествено. Там за един ден откачих, защото няма какво да се прави, а вкъщи поне времето минава по-бързо.

Докато си пусна поста и още един бебок

Честита дъщеричка и на SuperMaman - да е жива и здрава и много щастлива.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:06 от veroniki

# 96
  • Варна
Честити дъщерички на Инкогнито и на Супер маман!Много да ви радват малките съкровища!

# 97
  • София
Белла, честит рожден ден!!! Бъди много обичана и много щастлива майка и съпруга!   bouquet
И на мен ми направиха тест срещу алергии към 19 неща! Направих остра алергична реакция към 4, и док ми каза виж как ти се зачерви и поду само при едно одраскване, ако ти го хакнем венозно, можеше да направиш сериозен алергичен шок.  Crazy  Според мен е доста важно да се изследвате за възможни алергии (дори и ако никога не сте имали, то бременността си е друго животно - както се изрази док)  Peace
savage_17, браво на теб и мерси за разказа!
jivotinche, стискам палци за Тошко - бързо да се оправя!
Инкогнито, честита ти рожба - да е жива и здрава и много да те радва!
Я - още едно бебче днес - Супер маман, да ти е жива и здрава принцесата!
Хубав ден на всички и стиснати палци за тези, на които им трябват!  Mr. Green
(явно и днес няма да съм от тях, Мери - къде си, мила? Айде, че бавиш реда  Joy)

# 98
Роси, как да си ги направя , като никой нищо не ми казва , душко ! Да им се тръшна на вратата и да кажа ,че няма да мръдна от там ли  Crossing Arms
И аз искам , ама там всеки етаж е отделна клиника и даже да си имаш доктор- той не може да каже на отгожорника на стаята ти какво да прави - че стават скандали
Изобщо всичко беше толкова неясно , че добре че беше Поли да ми каже кое след кое е - и те като забравят ,аз да ги подсещам !! #Crazy

# 99
Ето ни и нас  на 10 .03 в 8.45 се роди нашия малък сладур Крис 2800 кг,49 см. Всичко мина нормално и двамата сме много добре.По - късно ще ви кача снимки,че тъкмо днес ни изписаха и сега му се радваме в къщи,после ще разказвам
Нищо не съм прочела от старата тема ,но на всички родили честито

# 100
Честити бебчета на  Инкогнито , на Супер маман и на rusana ! Да са живи и здрави милите душици!

Бела - честит рожден ден! Да си жива и здрава , бъди прекрасна майка и жена!

# 101
Здравейте МАМИ,искам да ви съобщя,че на 11.03. ПОЛИ24 е родила момче,казва се СИМЕОН,3100г.,51см.
Да са живи и здарави и двамата.       Искам да ви разкажа и за моето раждане,понеже бях преносила и влязах в болницата без никакви контракции и болки,сложиха ми вагинално хапче,но не ми подейства,после още едно,пак нямам никакви контракции,след 24 часа ми сложиха системи и пак нищо,казаха че последния вариант е секцио,но докторката реши в последния момент да ми пукне мехура иииииииииииии  изведнъж едни болки,почнах да подскачам,имах 4 пръста разкритие,и за 10 минути разкритието станало 10 пръста,и родих моя син,който се казва ДЖАН ,3700г.,53см..От 3 дена сме вкъщи,но имам много малко кърма,почнах да дохранвам,но ми е много гадно,че не ми стига кърмата.Да приключвам,че стана много дълъг пост.Приятен ден на всички!

# 102
Честити нови бебчета
Ние нямаме признаци за раждане въпреки,че днес ми е термина!А толкова много исках да си родя на датата,но няма да ме огрее  Cry
Целувки от нас и  Hug

# 103
Честити бебчета на Русана, Поли24, Инкогнито и СуперМаман   bouquet Да растат здрави и щастливи, и много да ви слушат и радват  Hug

# 104
  • София
natsti, мила, ти пък да не ми се засегна нещо? Аз никой не искам да агитирам или нещо такова, просто споделих моя опит и виждане за алергиите. На мен също никой нищо нямаше да ми каже, но аз понеже от малка имам алергия от някой видове антибиотици, а и съм правила и към ампецилина и затова за мен беше важно да си направя... естествено, не ми се включваше в уж платения абонамент, платих си 30 лв за него, и всеки път от как съм влезнала в 9ти месец си питах... иначе, надали някой щеше да ми каже... Иначе, съм абсолютно съгласна с теб, че никой не ти обръща нужното внимание и не ти казват за важни неща, и в крайна сметка на мен не ми е това работа да знам какво да ги подсещам и т.н. Ужасно е  ooooh!
rusana, честита рожба - нека Крис расте здраво и обичано дете! На теб - бързо възстановяване и те чакаме с подробности за раждането и т.н.
ПОЛИ24, честито и на теб! Да сте живи и здрави!
azi84, добре дошли вкъщи и стискам палци за кърмата. Много интересно име сте избрали, на кого е кръстен?
Вече жена му, то до вечерта има време, знае ли се, стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт