Отговори
# 15
  • Пловдив
Скоро чух от една майка, че лекарите в болницата и казали, че запушване на канал на гърдата било невъзможно да се получи след 7-мия месец. А тя точно такова е имала, обаче като незнаела, че е това, явно няма интернет, знам ли, не чете ли и съответно влязла в болницата. Там незнам как са я лекували, но категорично са отрекли, че е запушване на канал, тъй като както казал, било невъзможно. Естествено след като ми описа симптомите, аз веднага се досетих какво е, но след дъжд качулка. Поради лекарствата, които са и давали, не е кърмила и естествено е отбила.

# 16
"6 месеца,до сега ни вода, ни нищо,само на цица. И виж го - живо и здраво е, горкото" Simple Smile

# 17
"6 месеца,до сега ни вода, ни нищо,само на цица. И виж го - живо и здраво е, горкото" Simple Smile
хахаха, не ги ли е срам да ги ръсят тия реплики пред вас?

# 18
  • Varna
Когато малката беше на 6 месеца и установиха нисък хемоглобин, след това на годинка пак беше нисък свекито се изказа " че може да се е получило от това,че яде много кърма" - беше основно на кърма, макар че  беше захранена с доста храни по това време.
Оказа се,че е с наследствена таласемия, но както и да е.

# 19
  • София
Добре, че сте разбрали за таласемията, а не сте тръгнали да тъпчете детето с Малтофер, че тогава щеше да стане беля. А често лекарите веднага предписват капки, без да се интересуват от какво е нисък хемоглобина.

# 20
Една и от мен ..... Идва от медицинско лице .....
"Браво Че кърми (казват го на майка ми), ама да е до 6ти месец, Че след това, да не си развали фигурата"  #Crazy

# 21
Една и от мен ..... Идва от медицинско лице .....
"Браво Че кърми (казват го на майка ми), ама да е до 6ти месец, Че след това, да не си развали фигурата"  #Crazy

Хахаха, аз съм от щастливките, чиито фигури бяха оправени от кърменето /по-слаба съм била само като 18 годишна/. Ама щом медицинско лице твърди... ще взема да се съглася.  :mrgreen

# 22
Нашият кум от доста време ни разказва за двойка наркомани негови съседи които чакат дете. Аз не вярвах, че това дете ще се роди живо, но уви! И снощи ни разказа как срещнал "майката" и я попитал как се гледат с бебчето а тя: "Ами аз вече не се друсам много че нали кърмя, само по една, две линийки (за амфетамин става въпрос)!"[/color][/b] #Crazy #Crazy Може и да не ми повярвате ,че е истина, но за жалост е... Cry

# 23
Нашият кум от доста време ни разказва за двойка наркомани негови съседи които чакат дете. Аз не вярвах, че това дете ще се роди живо, но уви! И снощи ни разказа как срещнал "майката" и я попитал как се гледат с бебчето а тя: "Ами аз вече не се друсам много че нали кърмя, само по една, две линийки (за амфетамин става въпрос)!"[/color][/b] #Crazy #Crazy Може и да не ми повярвате ,че е истина, но за жалост е... Cry
#Crazy
Защо не сигнализирав в отделите за закрила на детето?Не е възможно да не направят нищо?
 #Cussing out

# 24
#Crazy
Защо не сигнализирав в отделите за закрила на детето?Не е възможно да не направят нищо?
 #Cussing out

И аз го попитах същото. Други техни съседи сигнализирали, но явно не ги взели на сериозно или поне никой нищо не разбрал за идване на социални или нещо подобно. Много жалко... Cry

# 25
#Crazy
 #Cussing out

И аз го попитах същото. Други техни съседи сигнализирали, но явно не ги взели на сериозно или поне никой нищо не разбрал за идване на социални или нещо подобно. Много жалко... Cry
Много несериозно това!Опитай се и ти да направиш нещо,иначе това детенце е обречено...

# 26
#Crazy
 #Cussing out

Много несериозно това!Опитай се и ти да направиш нещо,иначе това детенце е обречено...
Какви хора има #2gunfire. Ти не можеш ли да си обадиш в закрила на детето?

# 27
Разговор с приятелка, която се прибра от Канада:
- Как го отби?
- Не съм още.
- Майтапиш се.
- Нищо подобно, кърмя го и няма изгледи да спра скоро.
- Да го спираш, че като те задърпа в градинките, ще станете за срам. Дърто магаре, ще суче.

# 28
Това може би е класика в жанра, но все пак:
Когато дъщеря ми беше на 1 месец гинеколожката ми( с 35 години стаж) ми каза да я кърмя до третия месец, защото след това кърмата ставала рядка и нехранителна.
Е с тая радка кърмица на 4 месеца щерката е 7,500 кг.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт