ДЕКЕМВРИйското геройче Пати, вече си е в къщи с мама и с тати!

• 10 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
                                       Добро утро!  Nature Sun With Face
            Еми  bouquet    
    Бързо възстановяване на Пати. Наистина няма по- хубаво от това да си си вкъщи при мама и тати  newsm51
    Ние снощи имахме температура, след поставянето на Пентаксима, и почти никакъв апетит, но спинкахме през ноща. Дано днес да не сме кисели и да се храним, както преди..., че вече ми е притеснено, а и 2-и ден Сашко не е акал и незнам какво да направя ooooh!   Абе мъжка му работа.....
   Е хайде оплаках се, но дано при вас всичко е наред, и да си пожелаем един слънчев и усмихнат ден

# 31
здравейте и от нас
Пати и Ями  Hug Hug Hug Hug Hug
в предната тема някой (мисля 4е беше Стейл) някой писа че детенцето му се опитва да сяда-Мартин също се опитва да сяда.затова няма да се смеем Wink
днес тук май става за разходки,та след обед ще бягаме на вън Grinning

Invisible,   bouquet ,и заглавието е страхотно Heart Eyes

# 32
Здравейте и от мен.
Браво на малката Пати,че се пребори с лошите неща,,,сега й остава само да папка зада й се радват мама и тати!!!
Еми,страхотна и отговорна както винаги,относно новата темичка-много хубаво заглавие  bouquet
Да ви се оплача,дъщеря ми отказва да яде всякакви АМ.Пробвах я с какви ли не....Аптамил,Милумил,НАН,Фризолак,Хип-не и не,за това мисля да я пробвам с кисело мляко вече,защото наддава само по600-700гр на месец,което ми се вижда малко....Вие какво ще кажите по въпроса???Посъветвайте ме нещо,моля Praynig
И така като вървим май ще се захраним по-рано от планираните 5 месеца от мен... Cry
Хубав ден на всички и излизайте на разходки,че тук във В.Търново има слънце,ама доста духа и се чудя какво да правя с Катеринка-да излизаме или не....

# 33
Миленче аз мисля че 600-700гр на месец не повод за притеснение. Наддава си в норма детето. Посъветвай се и с педито, но не виждам причина да и даваш кисело мляко.

# 34
 Да ви почерпя,че днес ставаме на 3 месеца 
 Инвизибъл   bouquet
 Миленчето78,аз мисля,че 600-700 гр на месец не са много малко,колко тежите като цяло?

# 35
milen4eto78 ако сте само на кърма по колко мокри памперса имате на 24 часа? А и защо да са малко 600-700 гр. - всяко дете различно наддава. Просто кърми по-често, така се стимулира лактацията.

# 36
milen4eto78 не се притеснявай Галина всеки месец качва по толкова и. И аз мислех че е малко, но лекарката ми каза че е напълно нормално. И ние сме само на къра. Защо не пробваш това на Нестле джуниър рекламират го по телевизията. Може и да бъркам че е мляко ама гледам че върви някаква реклама

# 37
Миленче и аз мисля че 600-700 гр е напълно нормално ако детео е спокойно и ако редовно за какво ще се тормозиш с това кисело мляко. и ние по толкова наддаваме само на кърма

# 38
Здравейте и от мен.
Браво на малката Пати,че се пребори с лошите неща,,,сега й остава само да папка зада й се радват мама и тати!!!
Еми,страхотна и отговорна както винаги,относно новата темичка-много хубаво заглавие  bouquet
Да ви се оплача,дъщеря ми отказва да яде всякакви АМ.Пробвах я с какви ли не....Аптамил,Милумил,НАН,Фризолак,Хип-не и не,за това мисля да я пробвам с кисело мляко вече,защото наддава само по600-700гр на месец,което ми се вижда малко....Вие какво ще кажите по въпроса???Посъветвайте ме нещо,моля Praynig
И така като вървим май ще се захраним по-рано от планираните 5 месеца от мен... Cry
Хубав ден на всички и излизайте на разходки,че тук във В.Търново има слънце,ама доста духа и се чудя какво да правя с Катеринка-да излизаме или не....

И ние наддаваме по толкова не виждам абсолютно никакъв проблем  Naughty
Даже педи твърди,че ни е много

# 39
Еми,аз питах педи какво да й давам,че да я дохранвам и тя ми каза ако прецене,че й е малко да й давам кислео мляко Верея,след като не яде никакви АМ
denibs,тежи 5.600кг
Ками,това нестле джуниър не е ли за по-големи дечица???
Сасано,сменям по 6-7-8 памперса за 24 часа....
TanaiV,като гледам как другите мами разказват,че техните бебоци наддават по 1кг,направо се комплексирам и се чувствам лоша майка,1е си държа детето гладно...А иначе почти не плаче без причина...
Честита месечинка на Рая,да е жива и здрава и радва мама и тати!!!
Леле,Данитка,а нашето педи казва,че не е много Cry

# 40

Здравейте,

Много хубаво заглавие, страхотна новина. Вече не ми се стои много на компа, все или чакам гости, или сме навън или в Пловдив. Но не съм ви забравила де.
И аз да се оплача, намаля ми кърмата и детето се нерви. Тази сутрин например яде в 5.30, в 6.30, в 8.30 и т.н. Но не знам как да премина на смесено - кърма и АМ. На всяко хранене ли да додавам или да редувам - едно хранене на кърма, едно на АМ. Кривичко ми е, ама...какво да се прави.
Миленче, ние също наддадохме 600 грама за втория месец, педи каза, че е нормално, не е обезпокоително, даже ми каза да продължавам само на кърма, но...От друга страна, си мисля, дано да е временно явление, нещо като криза на растежа, нерви се, дърпа се, иска често, знам ли?
Приятна разходка!

# 41
Миленче, не е малко 600-700гр на месец, съгласна съм с другите майчета! Моята девойка вчера разбрахме, че е наддала с 810гр спрямо предния месец и педиатърката каза, че било малко повече от колкото трябвало ... Друг въпрос е, че момето се сърди като й дръпна празното шише ...  Mr. Green

# 42
milen4eto78 от всичко изчетено в кърмаческия форум мога да те успокоя, че е съвсем нормално бебето ти да наддава с тези темпове. За памперсите мога да кажа същото - най-малко 6 обилно мокри памперса за 24 часа и 1>= наакан за 1 до 3 дни. Така, че ако бебето е спокойно, суче активно поне 6-7 пъти на 24 часа няма от какво да се притесняваш.  Hug

rumyana_pld и при мен има такива моменти - суче през 2 часа понякога, но кърменето не е само за хапване, а и за успокояване.  Peace Важно е също да изпие и задното мляко, което е мазното и хранително мляко.

И аз очаквам криза на растежа съвсем скоро, преживях 2 и знам какво е - постоянно висене на цицата.  Heart Eyes Mr. Green #Crazy baby_neutral

А кажете мамчета, които вече минахте третия месец имаше ли такава криза? Crazy

# 43
  • София
Привет мамчета.

Инвизибъл, страхотна тема и заглавие.   bouquet

Чудесни новини за Пати. Дано все така да продължава малката сладурка.  Praynig Hug

Честити месечинки на всички малки сладури. Да са здрави и много послушни.   bouquet

На мен гърдите ми само в началото малко прокапваха и то вечер. Сега само стават по-твърди ако пропуснем хранене. Но май доста ми е намаляла кърмата и сигурно скоро ще спре.

Моят дребосък нещо не иска да спи напоследък и незнам защо. Събудил се е в 4.30 и едва издържа до 6.00 да го нахраня. След това спа от 7.00 до 8.00 и след храненето в 9.00 часа се приспивахме до 10.30 часа. Тъкмо се зарадвах, че ще мога да свърша нещо и познайте в 11.00 часа беше с отворени очи и рев. Направо съм като луда - заспи ли за малко и хвърча като "летящия холандец" да изварявам шишета, да преварявам вода, да му изчистя стаята и останалите стаи... И ако ми остане време да хапна нещо.  Rolling Eyes Понякога си мисля, че който ме гледа отстрани ще ме помисли за хахо.  Joy

Хубав ден на всички и приятни разходки.  Hug

# 44
Миленче спокойно ще ги настигнем теси бузанци  Mr. Green има време. На моите кумове например дъщеря им качваше по 400 гр на месец. Тя нищо нещеше да яде ни кърма ни АМ нищо  #Crazy. Сега е на 1г 3 м и е 9 кг. а тук има бебоци на 4 месеца 8 кг. Така че според мен няма смисъл да се тормозиш. Още месец два и почваме захранване  итогава е видим кой кум ко сват  Grinning . Аз почнах да дохрранвам защото малкия змей неще да ака въпреки сокчета и дуфалак само със съпун акае и то на 4-5 дни  newsm45 , но след като дохранвам пак не ака така че не е от това.
Много обстоятелствено стана но мисълт ми е че според мен а и според другите мами няма смисъл да дохранвах, но в крайна сметка и си приценяваш   bouquet

Руми аз предлагам всеки пет по 60 мл, а за последното ядене в 20 часа 90 понякога ги яде, понякога не Wink Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:07 от TanaiV

Общи условия

Активация на акаунт