ДЕКЕМВРИйското геройче Пати, вече си е в къщи с мама и с тати!

• 10 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Бубе, Hugдано всичко е наред!И да не се налага операция. Hug
Явно пак има вирус.Моите и двете съкровища са настинали.Яка хрема и кашлица.За сега нямат Т и дано да нямат,че ми е мъчно да ги гледам болни! Cry
Бързо оздравяване на всички болнички! Hug

# 286
Ох, сега се притесних. Кое издуто на пъпчето, Бубе? И нашето пъпче е такова издуто навън. Трябва ли да се притеснявам?

# 287
АААААААА сега да не откачите всички.  Hug   Не е самото пъпче,ами от ляво на пъпа.Просто все едно има топче отдолу,но като се натисне се прибира.Без паника знам,че тези ,на които ни е първо дете сме големи паники-поне аз.  Embarassed  Пък и то си има симптоми-неутешим плач,повръщане(за тези знам). rumyana_pld   нищо ви няма!!! 

# 288
Бубе, дано всичко да е наред и повече да не се получава така Praynig

# 289
Здравейте мами!
Честити месечинки на малките съкровища!
Бубе  Hug!Дано всичкое наред!
Кади многосе радвам,че всичко с оченцето ви е ок!!!

# 290
Бубе надявам се всичко да ОК. И аз сега се притесних, че и Галка го има това издутото. Оффффффффффффффф не ми стига хремата й че сега и пъпа й. Ама и зъбите ни мъчат  ooooh!. До сега се кисели и като и намазах венците с Калгел и млъкна. Като я пипам с пръст венеца отдолу е подут  newsm78 .

# 291
Добре Бубе, щом казваш. Дано бързо ви се разминат тревогите.

Камелия, тя твойта Галка май е най-голяма в отбора. Вече и венците мажете, голяма работа сте вие. Joy

# 292
rumyana_pld може да се каже че сме от големичките. Расте душицата на мама.  Mr. Green

# 293
,дано бързо се оправя малката бонбонка.На нас ни казаха,че може от сега да я сърбят венците,но това не значи,че сега ще поникнат зъбите.А най-вероятно е кротнала,защото тея гелчета успокояват.Та дори и да не са били венците,просто детенце се е успокоило.Ако не ще чакаме скоро да ви номинираме за първо зъбче!

# 294
Момичета, идея си нямате колко съм ви признтелна за цялата положителна енергия и стиснатите палци! Дори не стигнахме до преговори с шефа  Laughing  Той напълно ме разбира и чак Януари ще се върна на работа! Толкова ви обичам!  Heart Eyes  Ако не бяхте вие да ме подкрепите! А на всяка от вас, която има шеф, пожелавам да е поне на половина добър като моя!

Кади, много се радвам за вас мила  newsm44 newsm51 newsm10  Слава Богу че всичко е наред!

Бубе, егати педиатърката братче!  #2gunfire  Дано скоро се оправи малката буболечка.

Нинанб, честита прическа Simple Smile  И аз мисля скоро да посетя фризьорката, че много ми цъфти косата.

Мимина, много ме разсмя поста ти  Joy  То и ние вкъщи сме така, ама ти много готино си го написала Simple Smile

Абелче, направо съм ти копирала поста и ще го държа под ръка когато някой ме попита защото и на мен ми писа да се обяснявам  Naughty

# 295
Elmina, Blush Laughing Wink

monny_77 , Confused кофти работа...дано да се разминете лекинко... Hug

# 296

Общи условия

Активация на акаунт