ДЕКЕМВРИйското геройче Пати, вече си е в къщи с мама и с тати!

• 10 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Мамчета,благодаря ви! Hug

А относно секса...моя мъж много се "закача"...виждам го,че му се "играе",но аз рядко съм в настроение за "чики-рики"!  Embarassed

Хи,хи,много сладко казано.
И при нас положението е подобно.
Моя игривец въпреки възрастта си(42г.) и дългия,но щастлив брак(15г) не пропуска да показва готовност всяка вечер.
Не че се оплаквам,но не ми достигат силичките,вечер съм като изцедена.
Пък и при нас -жените трябва повече време за настройка,а сега време няяямаааааа!

Хубав ден с повече спокойни бебчета!

# 271
здравейте!
Диана, Кади, много се радвам, че мъниците ви са по-добре. Ако мога с нещо да помогна в реалния живот - насреща съм. Стискам палци лошото да е зад гърба ви.
Инвизибъл, ти си рядка щаястливка, щом няма промяна Simple Smile

И с риска да ядосам някой, ПРЕДИ ДА ЗАХРАНИТЕ - ПРОЧЕТЕТЕ ИНФО!
Моля ви, за децата ви е, не е за кефа на някой страничен...

# 272
Кади, много се радвам за вас!
И ние днес сме на очен лекар, че още му сълзи  очето на моето мишле.Ще пиша какво са ми казали.

Мами, които имате играчката за приспиване на fisher price   с аквариума: с какви легла сте, защото тъкмо да я купя и продавачката ми каза, че не може да се монтира на кошарка, а само на дървено легло Sad
това ми беше последната надежда.... Sad
Диди, милата...много добре те разбирам, и ние сме така, приспиваме се по 1 час, а спим 10 минути, но аз поне имам една баба да помага, иначе ми иде да се  #2gunfire
А като е навън все едно е друго дете, само спи, тя затова Еми ми е забранила да се оплаквам Joy Joy Joy
Ками, бързо да се оправяте!
Вени Peace

# 273
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile

Кади, радвам се за добрите новини, видя ли, че всичко е наред, ама ние много го мислим.
Ето например на Мартин от три дни по крачетата му се появиха грапавинки, червени са, приличат на алергия и на мен ми е доста притеснено. На консултация сме в събота и ще видим какво ще кажат. Имали ли сте подобен проблем? Да не е атопичен дерматит това?

Петичката, много ти благодаря за информацията за ваксината  Hug

На нас последното ни хранене е в 22 ч. и се буди в 3.30. Веднъж се случи да яде в 21.30 и през нощта се събуди по-рано. При нас явно това не важи  Confused

И още нещо да ви попитам - по време на кърмене на Мартин му трепери крачето. Четох, че вероятно става въпрос за недоразвита нервна система, но все пак се притеснявам.

# 274
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Кади безкрайно се радвам за вас!  Hug Нещо измежду постовете съм изпуснала проблема ви, но си представям колко ти е било трудно. Радвам се, че нещата са се разминали!

С храненето ние бяхме минали на 5кратно, но от миналата седмица изведнъж ми намаля кърмата и почнахме да се дохравнаме от време навреме и сега последното ни ядене е в 19.30 после в 2.00 и сутринта около 6.00, но мен ме устройва идеално, че аз попринцип лягам с кокошките и ставам с петлите.  Grinning

# 275
  • София
Кади, много се радвам, че всичко е наред!

Еми, пробвах в количката, ама заспива само ако излезем навън. Има си принципи детето Laughing
Ради Hug Аз се надявам, че сега като се стопли времето ще излизаме повече навън и ще си спинкат. Още малко остана.

Иначе явно беше много изморен вчера и като заспа в 21,30 се събуди 5,30 да яде Simple Smile Беше умрял от глад Laughing Ама отдавна не е правил такъв дълъг сън.

maigto, с какво го мажеш малкия? Питам те, защото и ние имахме подобни грапавини по кожата. Водих го на лекар и ми каза, че е вегетативен дерматит и да не го мажа с олио, а с лосион, за да се хидратира кожата. Препоръча ми Себамед лосион, аз и него си бях взела. За 2 дена се оправи всичко Peace

# 276
  • София
Ние днес ставаме на 3 месеца!!! Simple Smile Черпя ви виртуално ! Simple Smile Довечера като идва баба й съм й избрала една рокличка, която й подариха на погачата с шнолка асорти .  Пък и баща й не я е виждал 4 дни.

Сега си спи в леглото- направо не мога да повярвам, че през деня си е в леглото и си спи така дълбоко. Оставих я на спокойствие в нейната стая и пуснах бебефона.

за отношенията с татито- хм, той като че ли не е много осъзнал, че вече имаме дете. покрай работата му аз съм поела повечето неща. Много ми е смешно например като каже- хайде сега да вечеряме, после да гледаме филм...не се сеща, че вече трябва да се съобразим с режима на бебка. Когато тя се наяде, когато заспи, тогава може. С времето сигурно ще посвикне.

Таня, мерси за успокоението. Сменям днес всеки памперс с надежда, но досега няма резултат. Все ми се иска да й спестя на бебка термометъра довечера.

Приятен ден на всички!

# 277
Здравейте на всички!
Ние снощи претърпяхме огромен ужас.Мойто спокойно бебе,коетто не плаче почти никога вчера си навакса.Започна да реве,захласва се ,повръща....Изпаднах в ужас.Заведохме я на доктор и се оказа херния. За сега няма да я оперират,а ще опитат само с лепенки.Ужасно е ,още ми е свито сърцето.А тъпата педиатърка два пъти съм я питала за това издутото на пъпчето и тя все твърдеше,че не е проблем.Няма да ви занимавам повече..
Кади много се радвам за вас.   Hug  Дано повече нямате такива притеснения.
На всички пораснали бебоци:   честити месечинки! 

# 278
Привет момичета!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА!
kadi ,много се радвам,че всичко с бебчето е наред HugМного целувки!
 ninanb ,честита прическа.Само положителни емоции да ти носи!
Didi* и моят син имаше подобни кожни проблеми и педиатърката ни препоръча Линоа фет.Това е прозрачно мазило/като олио/Маже се детето и след това се изплаква с чиста вода или се слага във ваничката по време на баня.Страшно ефикасно е за всякакви кожни проблеми.Ползваме го вече 2 години.
 Steil ,и моята беба имаше този проблем.Ти нали кърмиш.Хапни малко зрели круши и изпий чаша натурален сок от ананас.Действа безотказно на нас вече няколко пъти.Дано съм ти полезна Hug

# 279
LLBB-bubeto , Confused Hug !

...
И с риска да ядосам някой, ПРЕДИ ДА ЗАХРАНИТЕ - ПРОЧЕТЕТЕ ИНФО!
Моля ви, за децата ви е, не е за кефа на някой страничен...

Вени, Peace ! И аз се чудя за къде са се разбързали някои мамчета...! Rolling Eyes 

Еми,все така да сте-без промяна...само към по-добро! Wink

# 280
  • София
Didi* и моят син имаше подобни кожни проблеми и педиатърката ни препоръча Линоа фет.Това е прозрачно мазило/като олио/Маже се детето и след това се изплаква с чиста вода или се слага във ваничката по време на баня.Страшно ефикасно е за всякакви кожни проблеми.Ползваме го вече 2 години.
Мони, благодаря ти! Вече нямаме проблем. Явно му е била по - суха кожата, но сега му е толкова мекичка, само за целувки Heart Eyes

Нашите отношения също не са се променили и се надявам да не се променят и за напред Simple Smile

Бубе, дано всичко да е наред и да не се налага операция!

# 281
  • Пловдив
LLBB-bubeto   Hug fingerscrossed бързо да се оправите и всичко да е наред

# 282
# 283
Благодаря ви !!!!
Наместиха и чревцата  и сега е спокойна.Странното е,че по принцип се получавало от рев ,силни колики и т.н.,а тя горката много рядко реве(само от глад и то е хленчене).Колики почти не сме имали и най-вероятната причина е запекът.Ей това ни е проблема.
На всички болни бебоци бързо оздравяване!!!
За отношенията с мъжа  ми-просто идеални са.Помагаме си във всичко ,а  luvbed е 100 пъти по-страхотен от преди.
За спането от около месец и половина спи от 9:30 до 6:00.Яде и после спи пак до 9:00-10:00.Заспива най-често сама или ако не може с помощ от татко си.
Изчетох ви наведнъж и само толкова запомних.  Embarassed 

# 284
LLBB-bubeto, дано всичко се оправи по-бързичко ... Hug

Общи условия

Активация на акаунт