ДЕКЕМВРИйското геройче Пати, вече си е в къщи с мама и с тати!

• 10 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Аз успях да се включа за втори път днес! Wink
Честита месечинка на всички бебчета Hug !Да спинкат,да хапват и да пълнят памперсите! Simple Smile
Нина честита прическа!Хубаво е когато човек се погрижи за себе си!Самочувствието е друго!!!
Бебка се буди два пъти през нощта за млекце и правим една 6 и една 5 часова пауза на стомахчето! Simple Smile
Орлина- подписах петицията и я изпратих на всички приятелки от скайп. Peace
хайде много слънце в душите ви,защото навън липсва!!!

# 256
ето ни и нас. Пиша с една ръка че Галка е в другата. Благодаря Ви момичета и аз се надявам бързо да мине.
Orlina подписах  Peace
Мамчета да Ви питам. Имате ли синини от раждането. На Галина цялата лява страна е в синини. Тя беше и седалищно разположена, но явно голямо дърпане е паднало  #2gunfire . Вече четири месеца не са избледнели.  Thinking

# 257
  • Варна
Здравейте,майчета!

Честито месечинки на всички порастнали бебчета.

Искам да благодаря на всички,които ни стискаха палци вчера. Hug
На моето Никче му разгледаха обстойно очните дъна под упойка.
Слава Богу всичко е наред,не откриха никакво изменение в структурата на очичките.
Но и не можаха да намерят причината за оттока преди 5 дни.Отдадоха го на някакво идиопатично състояние,т.е състояние в което настъпват изменения без физиологична причина,които във времето изчезват от самосебе си.дано да е така.Ще се следим във времето.
Ако знаете само какво облекчение изпитах,какъв камък ми падна от сърцето.Бях много изплашена,много.
Може би наистина човек колкото по-малко знае и се информира,толкова по-лесно живее.
Аз изчетох такива страхотии,че......абе нали всичко е О.К.

А чакането пред операционната зала направо ми скъси живота с години,а беше само 15 мин. Cry
Очаквах да ми върнат Ник блед и отпуснат,а той се появи усмихнат и превъзбуден.
Явно райския газ му се е понравил .Да пази Господ ,никога повече да не му се налага такава процедура Praynig Praynig Praynig

Ами така премина нашето първо по-сериозно изпитание.
Благодаря за подкрепата.

Сега отивам да ви чета

# 258
  • София
Кади, много се радвам!!!!!!!

Орлинка, мерси за успокоението! Днес все пак майка ми ще дойде за процедурата с термометъра... Педито ни каза да чакаме 24 маса, ама аз си я чакам 2-3 дни.

Тази нощ става само 1 път бебка за ядене- това в 5 сутринта го проспахме Simple Smile а днес си чакаме тати да се прибере след 4 дневно пътуване Simple Smile

# 259
Здравейте!
Кади, Hug! Радвам се вас! Grinning
Подписах петицията! Peace
Нинааа,ако знаеш как ти завидях на куража да си отрежеш косата...и моята бая дълга стана,тежи ми,пречи ми,но сърце не ми дава я клъцна! Tired А и като спомена пред мъжо за намерението си и той смотолевя "Ми аз така съм те харесал..."  Crazy Скоро обаче имам юбилей - ще чукна 30г  Party и съм решила да сменя визията си,пък ако му стиска нека ме разлюби!  Mr. Green
Хубав ден от мен! Hug

# 260
invisible
Цитат
Тази моята маймунка не мога да я разбера, снощи яде в 21:30 ч. и спа до 6:30ч.  Shocked това го прави за 3 път, като се падне да яде по късно към 22:30-23:00ч. се буди по часовник в 4ч. Thinking
Аз писах и по рано че и при нас е така,само че се буди в 4 а не в 6 и да ти кажа се родих,сега го слагам да спи в 8- 8.30 и си спинка до 4 и после до 7.30,явно здравия съм от 8-до 10 си казва думата.А и на мен така ми е много добре,защото като го сложа в 8 после се виждаме с тати,вечеряме спокоино,гледаме филмчета  Peace
За захранването,аз на Давид от време на време му давам да пробва разни неща- кис.мляко,кремче,киви, даже опита червено вино и бира.Като казвам опита,само 3-4 капки,колкото да близне с езиче и да ви кажа харесва му.Аз искам да го захранвям защото моята теория е по различна- че колкото по рано привикне към различни от млякото храни толкова по малко вероятност от проблеми.Може да няма логика но е като стерилизирането-колкото повече толкова по малко имунитет се изгражда и затова още на 40 ден спрях да стерилизирам,а пък гладенето почти не съм го упражнявала.
Инвизибъл каза за вредни продукти за баня и днес прочетох че в българия това са 16 от 28 продукта  Shocked

# 261
Браво Кади  Hug много се радвам  Hug найстина по добре да не знаем много.Има 2 много на място израза- Невежеството е блаженство и добре че мислите на майката не се сбъдват  Hug

Момичета каня се от няколко дни да ви питам за отношенията ви с мъжете ви.При нас малко странно се получава покрай Давид,сякаш малко повече за майка отколкото за жена ме приема мъжа ми  Sad

# 262
Кади, супер  newsm44!

Ками, синини няма моята девойка, но има все още кръвоизливи по клепачите, особено левия ... Аз така и не достигнах пълно разкритие, а и главичката й някак накриво е тръгнала да излиза - така ми обясниха след раждането! Обаче три месеца по-късно да стоят тези кръвоизливчета  newsm78 ... малки са в интерес на истината, изглежда като че ли е гримирана  hahaha! Но ... все пак ...

# 263
Кади- страхотна новина....както е казъл народа: "да не те стига това което майка ти го мисли", успокой се всичко е минало вече Hug

# 264
Здравейте момичета,
ние най-накрая се изакахме  newsm10 ама толкова много не е истина.
От НОИ и аз тази година нищо не съм поучила ама защото ми беше обърган вторя болничен  ooooh! и доколкото знам пари плащата около 10 и около 20 число та щее видим. Еднократната помощ и аз не съм си я взела още  Embarassed
Steil  Спокойно 2-3 дни е ОК за изцяло кърмен бебе, аз започвам да се притеснявам на 4 ден  Grinning. А за заведнията и пушенето имаше един виц "Да отделиш пушачи от непушачи в заведение е все едно да отделиш пикаещи от не пикаещи в басейн"  hahaha . Въпреки че съм пушачка на мен ми е супер неприятно като седнем в заведение пез добра климатизация. В къщи се пуши само по терасите и цигарен дим не понасям, да ме пита човек как съм пушила  Crazy
Много се радвам за Ники  Hug
Дано Галка бързо оздравее  Praynig  :peace
Нина честита прическа  Sunglasses  Аз мислех да ходя да се направя на момченце, че много ми падаа косата, но на Марти ми е такова забавление като се вържа на опашка и започн да си мятам косата, че сърце не ми да  Blush  Naughty
Цунки от нас

# 265
...Момичета каня се от няколко дни да ви питам за отношенията ви с мъжете ви.При нас малко странно се получава покрай Давид,сякаш малко повече за майка отколкото за жена ме приема мъжа ми  Sad

Не е странно! Wink И аз в момента съм повече майка отколкото жена,но това търпи промени! Peace Просто бебчета ни са много мънички и имат огромна нужда от нас...повече отколкото вечните деца-мъжете ни! Laughing А относно секса...моя мъж много се "закача"...виждам го,че му се "играе",но аз рядко съм в настроение за "чики-рики"!  Embarassed

# 266
Кади, страхотна новина! Радвам се, че отново си усмихната и спокойна.
За косата аз преди месец доста я скъсих и тя пак порасна и мисля тези дни пак да отида да я пооправя малко. Че ако не я филирам става като кошер и никаква прическа не мога да оформя. Вярно, че през повечето време е вързана заради малчо, но все пак се стремя да изглежда добре. Пък и боичка й трябва също - ще я поглезя. Heart Eyes

Ами гледам, че вече сме към финала на тази темичка, та да дам едно предложение за нова. ДЕКЕМВРИйското човече си иска ежедневните разходки вече.

Ние в четвъртък ще ходим за първи път при ортопед. Часът си го записах през февруари още. Моля се всичко да е наред с нашият малък юнак. Praynig

# 267
  • София
Здравейте мамчета.

Кади, чудесна новина.  newsm44
Ками, дано бързо се оправи твоята принцеса.  Hug

И аз подписах петицията, дано да има успех.  Peace

Честити месечинки на всички сладки бебчовци.  smile3525

На мен до момента всички пари от НОИ са ми изплатени до февруари месец. За еднократкана помощ още не съм ходила да подавам документи, защото съм сама, а не ми се ходи с малкия по учреждения да вися по опашки.  Wink
Ние все още не сме ходили по заведения с бебока и може би ще изчакаме докато се стопли, та да сядаме отвън на въздух.

Нина, честита прическа. И аз точно на 8-ми март ходих на фризьор и поскъсих косата. Лошото е, че малкия без да иска (или пък нарочно незнам) ме хваща и ме скубе и трябва да съм постоянно вързана, но ще свикна.  Wink

Елмина, нали днес ти беше срещата с шефа, пиши как е минало.  fingerscrossed
Хубав ден на всички  Hug

# 268
  • Пловдив
Кади много се радвам за добрата новина  Hug !

Орли аз съм я подписвала от друга тема , дано има успех  Praynig .
И аз съм от старомодните с косата , всеки път отивам на фризьор  с намерението да изляза различна и променена и като седна на стола и моята приятелка ме попита "Този път ще направим ли нещо по- различно и аз  Rolling Eyes "Ами отрежи толкова , колкото ти е необходимо да ми изчистиш цъфтежа " и тя "Ами ти нямаш " и аз "Ами тогава ми е скъси  около  Rolling Eyes newsm78 един пръст"   Mr. Green.
Мъжа ми също не ме подкрепя а бебка как се радва на опашката и на кока  Joy  и така от 10 години аз съм си все една и съща , а съм заобиколена от приятелки , които правят експерименти с косата си и са различни през месец  Flutter.
При нас е обратно , аз се виждам повече като майка отколкото като жена и мъжа ми  #Cussing out много старателно и с много разговори се опитва да промени ситуацията  Laughing .Щом започнах да се замислям вече  Thinking значи има развитие  Joy!

Времето май навсякъде е лошо като гледам колко мами са на линия  Wink

# 269
Кади много се радвам  Hug браво на твоето юначе   bouquet

Есес и аз гледам да го слагам по рано ама той си контролира храненията, зависи в колко ще е последното ядене  Peace а на мен ми е по скоро чудно как като ляга в 9 спи до сутринта а кот ляг ав 11 се буди  Laughing ама нищо де ще го наместим и това.

За отношенията, честно казано не съм забелязала някаква промяна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт