ДЕКЕМВРИйското геройче Пати, вече си е в къщи с мама и с тати!

• 10 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Ями, радвай се на принцеската си,тя заслужава.цунки Heart Eyes

# 61
dju-dja пълна ти е кутията не мога да ти отговоря!

Миленче чудесно ти е детето изобщо не си помисляй да и даваш кисело мляко  Naughty мое мнение но за мен си е перфектно. Крис сега третия месец качи 800 грама.  Peace

marrrinka85
щом съм сложила снимки на половината бебета, сигурно ще сложа и на останалите  Wink ако искаш по-бързо да стане направи ти следващата тема нямам нищо против и сложи снимките  Peace

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 16:24 от Invisible

# 62
# 63
Много се радвам за Пати! Браво на малкото сладурче! Hug

# 64
Здравейте мами!
Ние с приспиването сме ужаааааас! Той едвам на ръце заспива, пък камо ли да го оставя на креватчето!А вече тежи и е по- голям, и по- неудобен за приспиване. Какво да го правя , за да се отучи от това постоянно носене и заспиване на ръце? Нали можело да го отучиш детето до 6 месеца newsm78

Еми, хайде утре да направим една разходка в Южния парк ако е хубаво времето Heart Eyes

# 65
Ради с най-голямо удоволствие, ако има и други мами искащи да се присъединят Hug а ние с теб да се чум утре сутрин?

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 17:13 от Invisible

# 66
Мдаааа Peace и аз ще се радвам ако има още мами, които искат да се присъединят!

И забравих- много се радвам за Пати LaughingДано вече има само хубави новини в нашия форум! Praynig

Алекс Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 67
 Здравейте мами!!
 И при мен се получава така,че моята беба яде по-малко около100гр и наддава този месец е наддала с 1100 може самата кърма да е хранителна и тя цока около 10мин и се наяжда,така,че спокойно!!! newsm10
 А за приспиването ради81 бъди по упорита!
 и аз така отначало с Раличка,но после я оставях в люлката и там заспиваше а сега си заспива самичка с което много ме радва. newsm44 newsm44

# 68
Бебенце, опитах много пъти така, на 10- тата секунда почва да реве истерично, челия почервенява и аз не мога да издържа и го взимам Embarassed

# 69
Ради моята девойка се държеше по същия начин мен ме спаси играчката на fisher prace за креватче
която е с лампички отгоре.
много и харесаха фигурките по тавана и докато си ги гледа заспива за около 5 10 мин.

Ние се храним по 4 пъти на денонощие - 180 има ли други такива бебета? малко ме притеснява, дали е нормално?  newsm78
Нас много ни тормозят зъбките храним се по 1ч. много сме нервни и много настървено си яде юмручето Confused

Браво на малката Пати  Hug

# 70
Здравейте момичета и аз имам проблема с приспиването като бях бременна си мислех че ще го свикна детето само да си запива в леглото без да го люлея и без да му пея, но уви нищо подобно не се случи. Сега през деня спим в шезлонга като се люляме, а вечер трябва да се приспим в шезлонга  итогава се преместваме в леглото. Ако някои има препоръки как да променим тази ситуация примем съвети всякакви.
Да питам мамите които хранят с Ам кажете от къде си купихте термосчета за водата и колко големи са?
Много благодаря

# 71
аз през деня го приспивам в люлеещия се кош,вечер го къпем, яде в легнало положетие и сам заспива докато се храни.

Термоса го взех от Джъмбо за 500 мл е  Peace

# 72
  • Кърджали
Здравейте мами много се радвам за Ями и за Пати  Hug
Ние като сме си нахранени, подсушени и спокойни си заспиваме самички е не винаги, но.... както и да е
Я вижте тази новина незнам дали сте чули, ама аз направо се  Shocked http://www.dnes.bg/article.php?id=67343
за Алекс Flowers Rose Flowers Rose

# 73
Аз направо съм се отчаяла нашата принцеса е наддала само 150гр за месец а хем я дохранвам,но имаме голям проблем тя не иска да яде давайте съвети моля ви,преди малко и дадох пюре от картоф само и само да започне да яде нещо и да наддава но незнам дали ще успеем.помагайте със съвети.

# 74
Мая педиатъра ви какво казва? Това е съвсем малко  Rolling Eyes миналия месец колко е наддала? На колко време се храните, колко често пълни памперса? С колко АМ дохранваш?

Общи условия

Активация на акаунт