Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 332
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • В светлината на слънцето
Ади, честити обувчици и със здраве да ги скъсате, ама да не е много бързо де. Grinning
Тони, то у нас направо е заринато с боклуци и дреболии, които не се ползват от години. И съм се зарекла, този път вече да им видя сметката. Naughty Иначе и ние мием (семейно Wink) прозорците за Великден и Коледа. Ама мен повече плюшкиновщината ме притеснява, дето от носталгия не смея да изхвърля разни работи. Но сега съм решила и край! Naughty
Ооо, щях да забравя - Тони, имате си конкуренция в плюенето. От два дни Сашундера яко се упражнява в спортната дисциплина. Доскоро сутрин от леглото му се чуваше "Мама", "Ам-ам". А сега само:  smile3534 и чак после минава на роднинско-хранителна тематика.

# 17
Да речем че си ми конкуренция  Joy (шегувам се, разбира се, да не се разсърдиш).

Joy как ще се разсърдя,то наш'то голям майтап,все чакаме природата да си свърши работата Joy

# 18
  • София
Здравейте  Hug.
Лулу, мъчно ми стана като прочетох за приятелката ти и още по ми е мъчно за детенцето  Sad. Ох, не знам в тъкав момент какво да кажа.
Ади, Бонбонката със здраве да си носи обувчиците.
Пиванова, дано всичко да е наред с пъпчето на Перси и да не се налага операция  Praynig.
За минието на прозорците си говорите  hahaha. 'айде и аз в отбора на мързеливките  Mr. Green. Мия ги един път в годината и точно след като ги измия по закона на гадостта вземе, че завали дъжд hahaha.

Нещо се чувствам уморена  Thinking. Не знам дали затова, че не успявам да се наспя или пролетната умора ме налегна. Сега трябва да отида да взема Дани от градина, а така ме мързи, че чак ме боли Mr. Green.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 19
Ех, не съм била само аз с мръсните прозорци   Joy
Днес нещо ме мързи и да гледам. Та вместо да готвя, спретнах набързо един качамак. Еейй, разпилях се от кеф, като нахраних Мая с него - за първи път от много време да яде с апетит маймуната. Ще взема да й правя често. Макар че в царевицата няма много полезни неща, нали?  Thinking
Ади, много хубави са обувките, със здраве да тича с тях Ивон!  Peace

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 23:25 от Слънчогледка

# 20
Марти, и теб ли те гони умората ? Аз я приписах пак на моят мързел, ама не било това значи  Thinking Най-сладкото време в последните дни, е когато децата си легнат и аз мога да опъна кълки, имам чувството че ще се разкапя бе ! Явно трябва да прибегнем към някакви витамини, тип "супрадин" за един месец ?
Лулу, ха честито ви хоби  Laughing То заразно се оказа  ooooh!
Аз излизах и от толкова слънце и жега ме заболя главата.

# 21
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоу ви!

Я, елате да видите нашите прозорци. Т.е. не съм сигурна, че ще ги видите  Mr. Green Особено тези на нашата стая не помня кога са мити за последно. Като се има предвид, че мъж ми е най-добър в миенето на прозорци, а на него рядко му идва музата......

Спекло ми се е на душата, момичета, от 01.04 ще съм на работа. Много си ми е добре в къщи-голямо дете на у-ще+занималня, малко-на ясла.....мързел голям съм, ей.

Аз излизах и от толкова слънце и жега ме заболя главата.

Сега ще се дразниме ли? Аааааа....... Crossing Arms

# 22

Много си ми е добре в къщи-голямо дете на у-ще+занималня, малко-на ясла.....мързел голям съм, ей.[/b]

Aууу, каква завист ме обзе. Кога ли ще дойде такова спокойно време в нашта къща, не знам, май септември 2010 чак  Thinking А за работата, кураж ! Ако ти е по вкуса бързо ще свикнеш и ще ти подейства много добре на самочувствието. Аз пък, като кисна в къщи имам чувството, че затъпях  Rolling Eyes

# 23
Гита, на каква работа бе? Стой си в къщи ... и на мен не ми се тръгва. Същата съм като теб, едно ми е хубаво в къщи  Heart Eyes  Hug
Аз няма да казвам нищо за моите прозорци, щото ще ви разваля пейзажа  Mr. Green  bowuu
Вале, Шъ до'да на морето да ви видя, ама мъничко да се стопли, че тоя студ хич не го обичам  Naughty

# 24
  • В светлината на слънцето
Гита, ще се справиш, ние вярваме в теб. Ама много сакрална дата като за начало на работния процес си избрала - 1 април.  Mr. Green
Тони, направо си е заразно.  Mr. Green И е много смешен, защото се изправя до решетката и опитва да цели вратата, която естествено е доста далеч от него. Днес обаче като се размислих и ме си струва, че намерих логично обяснение на хобито. Като му погледнах венците, ами то целите в кръв от наболели връхчета на зъби. Явно много го сърбят и като плюе си чеше по някакъв начин венците. Така си фантазирам аз де, а може да си е просто от скука зельоная. Thinking В интерес на истината досега не го беше правил, ново нещо в репертоара е.
Хайде, да ви оставям, че ако утре ми дойде вдъхновението (и ме пусне мързела Embarassed), ще се пробвам да правя торта за втори път в живота си.  Heart Eyes

# 25
  • София
Лулу Flowers Rose Flowers Rose

Райън е болен и аз съм си в къщи.... дано не е вируса! Confused Hug

# 26
Здравейте в този късен час.
Аз малко се губя, но ще е така до края на месеца, че съм ангажирана много. Моят малък разбойник е при баба си в Русе за десетина дена и вече се побърквам без него. Вярно, че успявам да се наспя, ама е едно такова скучно - няма кой да ми бърка в чинията докато ям и да ми виси постоянно по крачолите  Blush

Лулу съжалявам за приятелката. Като прочетох вчера за това и ми прималя и трябваше да полегна, наистина, не преувеличавам. Милото дете, дано Господ му прати много добрини и чудеса в замяна на отнетата майчица.Мир на праха й  Cry

ПИванова силно се надявам всичко с пъпчето на Перси да е наред.
Пъпчето на Яни и то е доста изхвръкнало, но според педи и ощя няколко доФтора нищо му няма. А зачервяването, от което се оплаквах преди време мина след мазане с Линола Уреа  Peace Надявам се да нямаме проблеми занапред  Praynig

Онзи ден и аз се загледах в прозорците, но бързо- бързо се отказах. Живеем на кръстовището на Халите - като ги измия и след 2-3 часа няма да си личи , че са мити. Айде нЕма нужда  Crossing Arms

Гита успешно завръщане на работа ти пожелавам. Аз отдавна преритвам да почвам вече работа, но като опре яйцето до д-то сигурно и на мен няма да ми се тръгва  Rolling Eyes А двете ти госпожички са прекрасни - гледах снимките преди няколко дена  Heart Eyes

Извинете, че не се сещам за всичко, главата ми пуши   Tired
Целувки за всички сладурани и сладурковци и тяхните прекрасни мами  Heart Eyes Hug

# 27
Здравейте в този късен час.
Аз малко се губя, но ще е така до края на месеца, че съм ангажирана много. Моят малък разбойник е при баба си в Русе за десетина дена и вече се побърквам без него. Вярно, че успявам да се наспя, ама е едно такова скучно - няма кой да ми бърка в чинията докато ям и да ми виси постоянно по крачолите  Blush

Лулу съжалявам за приятелката. Като прочетох вчера за това и ми прималя и трябваше да полегна, наистина, не преувеличавам. Милото дете, дано Господ му прати много добрини и чудеса в замяна на отнетата майчица.Мир на праха й  Cry

ПИванова силно се надявам всичко с пъпчето на Перси да е наред.
Пъпчето на Яни и то е доста изхвръкнало, но според педи и ощя няколко доФтора нищо му няма. А зачервяването, от което се оплаквах преди време мина след мазане с Линола Уреа  Peace Надявам се да нямаме проблеми занапред  Praynig

Онзи ден и аз се загледах в прозорците, но бързо- бързо се отказах. Живеем на кръстовището на Халите - като ги измия и след 2-3 часа няма да си личи , че са мити. Айде нЕма нужда  Crossing Arms

Гита успешно завръщане на работа ти пожелавам. Аз отдавна преритвам да почвам вече работа, но като опре яйцето до д-то сигурно и на мен няма да ми се тръгва  Rolling Eyes А двете ти госпожички са прекрасни - гледах снимките преди няколко дена  Heart Eyes

Димяни дано бързо се справите  Praynig Тоя вирус не премина ли вече  newsm78 Е гати якото ко*еле се оказа  #2gunfire
Нагушкай Райче и го целуни - целувката на мама лекува всичко  Heart Eyes

Извинете, че не се сещам за всичко, главата ми пуши   Tired
Целувки за всички сладурани и сладурковци и тяхните прекрасни мами  Heart Eyes Hug

уффффф, ама че мазало направих и аз... айде лягам си, че да не омажа положението още повече...

# 28
Хайде на кафето.
Лулу Flowers Rose Flowers Roseсъболезнования.
Пива дано всичко е наред с пъпчето.
Димяни бързо оздравяване на юнака.
Оф тези прозорци.Най-досадно ми е да мия прозорци . Гладенето ми е другата дом. работа която ми е досадна.
Винаги ми се случва като измия прозорците и на другия ден да завали и да ги оплеска.
Айде лек ден .Отивам да  newsm79  food002

# 29
ДОБРО УТРО!   bouquet
Заповядайте

пак ме изпревариха  Hug
Димяни, да нагушкаш Рай от нас. Бързо оздравяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт