Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 343
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мерси за пожеланията на всички! Hug
Райън е горе-долу добре днес вдигна малко температура но пък хремата е ад Confusedтака се давии... ooooh! дано поспи,че и татито ни е болен и го чакам да си дойде от ресторанта и да отида аз пък те да си почиват!

Ния,специални поздрави на Дивена Simple Smile   bouquet Heart Eyes значи термин 20 март хехе.... мже принцеската да се роди на моя рожден ден! Crazy 19 ти  Wink

# 46
  • Germany
Здравейте, момичета   bouquet

Най-после да се запиша и аз - тук от вчера е почти лято и не съм се спряла, чак сега подвивам крак  Crazy
Аз също съм претендент за купата по неомити прозорци - аз си признавам, че и през ум не ми минава да си мия прозорците, но като дойде някоя баба на гости задължително свършва тази работа  Flutter

# 47
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ния,специални поздрави на Дивена Simple Smile   bouquet Heart Eyes значи термин 20 март хехе.... мже принцеската да се роди на моя рожден ден! Crazy 19 ти  Wink

Аха, а може и за моя, два дена след първа пролет  Wink Laughing Ще очакваме добрите новини в най- скоро време.  Grinning

Аз неделя сутринта, пак наредена за работа, ама затова пък, другата седмица от петък до понеделник почивам. Три дена супер ще ми дойдат  Party

Пиванова сигурна съм, че леко ще мине операцията. Нацункай го сладкия Перси  Heart Eyes

# 48
Добро утро,за мен не е особено добро,Теди вчера цял ден киха до вечерта му се зачерви дупето,снощи не е спал от сополи,днес продължават Tired Outta Joint бронховаксома си свърши работата,5 месеца ни сопол видях ни кашлица,а сега пак,от зъбите ли е,и аз не знам,вече се замислям за друг имуностимулатор или пак същия,дайте ми съвет Thinking

# 49
кафето дами.
Морска бързо да се оправи Теди .
Абе кой се крие зад това Август07?Исках да пусна още предложения за заглавие на темичката ама кутията с лични е пълна.

# 50
  • Видин
Яна, мерси за кафето, ето малко за хапване от мен
Август07 са няколко момичета, които правят темата, доколкото знам, може и тук да напишеш предложенията та да има се порадваме и ние Mr. Green
Морска, стискам палци да се оправите бързо. Аз не давам имуностимулант и не съм веща по въпроса, но пък като почне градина есента и аз трябва да започна нещо.
Аз съм забравила да ви кажа колко работа свършихме на 11.03 - Подадохме молба за детската градина и ходихме на консултация - 13кг (+1) и 87см (+3) Mr. Green
Айде че трябва да се обличаме и да правя закуска

# 51
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

Пива
, разчистих кутията на Август.

Морска, доколкото си спомням, от Бронховаксома се прави 1 курс годишно(1 курс=3поредни мес. х 10дена)

Емма не съм я водила на консултация от октомври. В къщи си я измерих, за какво да я влача при лекарката, като и  вкъщи е същата работа?! Най-много да си вземем някой бацил между другото. Та, демби е вече 13кг и 84см

# 52
Гита и аз така знам за бронхото,сега търся нещо подходящо за този период Rolling Eyes почти сигурна съм ,че е от зъбите,то винаги така се почва ooooh! дано остане само хремичката,не тръгне на долу.пръскам с стеримара и дърпам с помпичката от данет Laughing

# 53
  • Пловдив
Добро утро.
Морска и вас ли ви погна гадния вирус?Дано го преборите бързо.Аз имуностимуланти не давам.Моя позната даваше на нейното дете и то получило някаква реакция и 10 дни било с разтройство.Измъчило се е детето.
Тези дни и аз си мислих за Дивена.Стискаме палци за леко раждане и здрава принцеса.
А Иремче какво ли прави с двама мъници?Сигурно не и остава време за форума,да сподели как се гледат сега.
И ние мерихме и теглихме Стилиян в къщи.Тежи 13кг. и е висок 88см.С баща му се шегуваме,че е пораснал двойно,нали се роди 44см. Simple Smile
Приятен и слънчев ден на всички от нас.

# 54
добро утро,мами!!!

Морска-какви са тези цивки.Изпрахосмукачвай ги бързо с помпата и да си заминават.Еееееееее,аман от болести.

Аз от когато ви писах преди 2 седмици,че съм болна-още съм си така.Нищо не помага.Тека си като чешма,а вече и кашлям,защото всичко се стича на долу.Обаче си мисля,че това вече е алергия.Всяка година по едно и също време съм на този хал.Следващият тур е през Септември-Октомври ooooh!

Ди,браво на Стилиянчо-голямо момче е вече.Ния и Гита-и те добре са поливи цветенцата Hug
Доста вече са към 13 кг.Ние сме 12 кг и сме 85 см.Да видим кой първи ще стигне метъра. Hug

Френското Тони,нещо много спи.То бива,бива купони,ама нейното на нищо не прилича PartyЧакаме ние снимки, а тя си копунясва Crossing Arms

# 55
  • В светлината на слънцето
Добро позакъсняло утро и от мен.
Хайде, като за начало да почерпя с леки утринни питиета ( Wink) и домашна торта (втората в живота ми Grinning), че днес мъжът ми има рожден ден.

И аз ще стискам палци за Дивена, дано да мине леко раждането. Малеее, ама тази седмица много рожденици се очертават, много нещо. У нас само са двама.  Crazy Между другото, вчера ми звънна една приятелка. Тя трябваше да ражда в средата на април. Но й паднала тапата и вече е с разкритие. Докторът й казал да полежава повечко засега, ще гледат да задържат още седмица-две, че да не е осмаче. Ама и сега да се роди не е страшно, защото тя е на границата между осмия и деветия месец. Абе май се очертава да стане както бях аз с Теди. Та ще вземе накрая да роди и на същата дата. Grinning Въобще ей такива хубави неща ни вълнуват нас от вчера. Grinning
Морска, много се радвам за добрите резултати от цитото.  Peace Бронхото аз отдавна съм го признала, но го ползвам само за Теди. Само веднъж годишно се пие, не може да повтаряш. Най-добре питай за нещо друго.
Ади, много се забавлявах със снимките ви. Heart Eyes
Бобче, последно стискане на палци до понеделник и да ни се похвалиш с хубави вести.  Hug
Пива, стискам палци да мине леко операцията.  Praynig Не се притеснявай, това са рутинни операции и са много леки. Всъщност са подкожни, не се реже навътре. Мъжът ми горе-долу на тази възраст или една идея по-голям също е минал по този път. Но при него хернията е била в областта на слабините.
Ох, оставям ви пак, че бесотиите оттатък вършат нещо определено нередно. Thinking ooooh!

# 56
  • Видин
Лулу, честит ти рожденнил. Много да те радва и да помага с добрите деца

# 57
Лулу,честит ти рожденик,много да е здрав,да слуша и да те обича  bouquet хубави новини покрай теб Hug

# 58
Лулу да ти е жив и здрав рожденника.Много щастливи мигове ви желая.

# 59
Лулу Честит Ти Рожденник,много да те обича и да е здрав за да осъществява всичките ти мечти...
Ще чакаме новини и от Дивена,всичко да мине добре и да ни с епохвали с красива и здравичка госпожица  Heart Eyes
Пиванова и Тони стискам палци всичко да мине наред и да нямате повече такива свиващи сърцето притеснения  Hug
Айде оставям Ви,че ме обзе глада а и нали си имам бебе-пубер вкъщи,крещи и се тръшка #Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт