Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 348
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Лулу, да ти е жив и здрав мъжът! С ново вдъхновение и страст да твори и работи! Щастливи да сте заедно!  bouquet   bouquet   bouquet

# 61
Ха, здравейте и от нас!

Какви хубави закуски, кафета и питиета сте засервирали от сутринта!
Лулу-Честит Рожденник на теб! Да ви е здрав, много щастлив и обичан татко! Каква торта си спретнала само, страхотно изглежда, сигурно е и много вкусна!
Момичета благодаря за подкрепата и милите думи. Ще се справим, нали сме силни, иначе няма как да се оцелее в този живот.
Морска-както описваш, най-вероятно са зъбки, така че не се притеснявай излишно!

# 62
Лулу,да ти е жив и здрав рожденника.Много да се обичате и оте здраве да не се оттърве.  bouquet
Тортата е страхотна-не ми се вярва много,много да е втората в живота ти ThinkingКак си я изрисувала само-съвсем като в сладкарският цех Hug

Ние постояхме 2,5 часа на вън.Направо е пролет.Ако още се събирахме легнали в количката,щях да я изкарам да спи на вън,ама уви-от Чико им се досвидяло да добавят 10 см на количката за наша милост Laughing

# 63
  • Пловдив
Лулу честит ти рожденник.Да е здрав и много да ви радва теб и децата.
Тортата наистина е страхотна.Да си я хапнете със здраве.
На майка пък едно детенце от детската градина и подарило формички за малки кексчета и от вчера само мъфини ядем.Вътре са с ябълки и стафиди.Стилиян много ги харесва.Вместо да се чудя,какво да му давам за следобедна закуска,хапва едно-две с Данонино и е готов.Кремовете от кухнята отдавна ги отказа и не иска да ги види.
И при нас има слънце,обаче духа ужасно студен вятър.После ще излезем пак де.
Ади не само чико са спестили от количките.Нашата дори му е тясна на Стилиян,да не говорим,колко е къса.За това вече сме без количка.Ползваме я само като взимаме кухнята,защото не стои мирен и ме е страх да го оставя да щъка насам-натам.

# 64
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Лулу, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! Тортата е разкошна  Peace
Димяни, бързо да се оправя Рай.
Останалите болни - също  Hug
Пиванова, стискам палци всичко да мине безпроблемно  Hug

Не съм водила Рошла на консултация откакто навърши година. При педиатъра вече я водя само ако тръгне да се разболява и за ваксините. За кг - мисля е около 9, а на височина - към 85-86 см.

Относно Август07 и темите - ако има някой желание да се занимава с оформлението и пускането на темите, да не се стеснява, ами да си каже  Mr. Green За пускането - мога да обясня на лични, виж за оформлението - ще трябва Гита да помогне с обясненията Heart Eyes

# 65
Здравейте  Hug

Кой каза че съм спяла бре ? Легнахме си в 2, станахме в 8  Wink Добре мина, но много късно ядохме и нещо коремът още ме боли. Стара съм вече за такива младежки компании (все млади и без деца се бяха насъбрали) и ранко ми се доспива.
Виждам, че има рожденик днес. честит Рожден Ден Господин Лулумба   bouquet  bouquet Бъди здрав и нека музикалното ти вдъхновение никога не секва.
Морска, и ние се давим в сополи нещо, дали пък от много разходки не оклепах работата ? newsm78Утре би трябвало да ни бият двете ваксини,дано да мине и това предпоследно изитание на малкият човек.
Ивонка, пускам обещаните снимки. Хванах го точно когато се засилваше да плюе  Joy И аз съм се изтъпанила там, да не ми се смеете, с ролери, като децата  Blush
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … jpg?aff=542718872
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … jpg?aff=836442075
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … pg?aff=1167348981
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/2009-0 … jpg?aff=947805896

# 66
Теди сега се събуди има Т 37,6 след 1 час пак ще я измеря,преди 38 не се дава нищо нали Rolling Eyes имам само панадол Tired

Тони,много сте готини бе,имаш страхотни малки мъже Heart Eyes

# 67
Морска, и аз не давам под 38. Пиши довечера колко е и дано не се покачи.  Praynig
Мерси душка  Heart Eyes

# 68
спа 2 часа и половина,и през цялото време беше завит,за това мисля,че може и да не е реална Т,затова по късно пак ще я измеря,като се раздвижи Hug

# 69
Морска и аз не давам нищо,даже и до 38,5.Дано е от зъбче Praynig

Френско Тони,само да питам-къде ги бременя тези 2 деца-в торба до себе си  ли ги носи и ли щъркела ви ги донесе newsm78Фигурата ти е страхотна.И си много нежна.Тотончо и бате му,съвсем на теб ми мязат Party
И розовата жилетка ви отива Hug,обаче за обувките ни продължавам да твърдя,че няма да ви отиват,предвит "чвететата"

Айде,отивам да си до панирам хека,че мъжо е на вън със ситнежа и имам време да си го приготвя.От 100 год ми се е приял Crossing Arms

# 70
  • вкъщи
И аз пратих мъжо с двата бяса,щото тука беше пред избухване бомбата.Като са двамата вкъщи все някой реве,пада,бият се,ве4е нямам нерви.Мамите с по 2 деца как се справяте с ревността,мойта щерка взе мноооого да ревнув аи я избива на истерия към на си агресия към брат си,искала да се махне от тая къща,не искала да живее в нас и тем подобни.В 4удо сме се видели CryА и отделям всяка свободна минута,водя я по детски центрове,на разходки  с приятелките и,не е като да и липсва внимание.Е не е разбира се както преди да се роди брат и,ама.....стараем се,оба4е детето е в криза.Замислям се за психолог направо.
Лулу да ти е жив и здрав мъжа  bouquet  bouquet
Тони и тото ми вие сте страхотни сладури,до един Peace
Айде  продължавам със стирката.

# 71
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря ви от името на мъжа за хубавите пожелания.  Hug Hug Hug

Тони, страхотни сте.... Heart Eyes Hug
Морска, не е висока температурата, не се притеснявай. Може и да е попрегрял или от зъб да е. Аз под 38,5 нищо не давам по принцип.
Ади, ама наистина ми е втората в живота, честна дума. Всъщност е трета, ако трябва да съм статистически точна. Но първата - правена преди повече от десетина години, изпари всякакво мое желание за се пробвам в тази работа. Ами да - забравих да сложа какъвто и да е набухвател, и вместо блатове имах чинели с твърдост да оставят на място някой, ако реши да ме напада. Mr. Green Обаче сега ме хвана мерак за торти и лека-полека се уча. Ама има още мнооого пасти да изям, докато станат такива, каквито предварително си ги представям. Mr. Green

# 72
  • Пловдив
Тони и Тото-чудесни момченца си имаш(пу-пу),а ти си готина спортна мама.
Вие не давате нищо за 38,5,а моята приятелка онзи ден ми звъни,че малката имала температура 37,4 и да ме пита през колко часа се дава Нурофен.Казвам и да не дава нищо,а тя:''Ами да не се вдигне още?''
Хайде ние отиваме да се къпем,че на Стилиян главата е цялата в пясък .

# 73
Здравейте  Hug
Минавам за малко да видя какви ги вършите  Blush
Лулумба, да ти е жив и здрав рожденика, да те обсипва с обич и нежност и да ти дарява само радост!!!
Тортата изглежда страхотно. Може да ти е втора/трета, но пък явно ти се отдава  Peace Как ми се хапва и на мен  Crazy Ама от как го няма чавето изобщо не се сещам да сготвя нещо  Rolling Eyes без тва и мъжо рядко яде вкъщи, та за какво да се хабя  Whistling
Много сладки снимки видях - Тотончо и прекрасната му майка, един семеен сандвич (Ади, мъжленце малко изтормозена физиономия е направил  Crazy другия път го сложете поне по средата  hahaha ) Ивонката е прекрасна мадама  Heart Eyes

Много ми липсвате и след седмица обещавам да стана редовна  Peace
Целувки за всички  Heart Eyes

# 74
Привет!

Тони-снимките са страхотни! Малките младежи са много сладки, заедно с хубавата им мама!
Морска-дано Теди не е имал изобщо температура!
Лично аз, до 38 градуса също нищо не давам.

Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт