Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 411
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро:)
Джинджер, мъжът ти е прав. Обаче той ходил ли е в казарма Mr. Green
Ами не е ходил по здравословни причини,но защо смяташ че е щял да има неприятности заради фамилията ли newsm78в крайна сметка името не прави човека,пък и аз също съм от тези които държат всички в сем да сме с една фамилия Peace

# 61
Джинджър, не се сърди, шегувам се Simple Smile Просто така съм чувала. Има случаи когато е добре името ти да е запомнящо се (адвокатството) и такива когато ти се иска да си анонимен (казармата). 

# 62
Здравейте  Hug
Благодаря на всички за палцестискането, наистина помага! Ние вчера следобяд вече си бяхме вкъщи, но не съм писала, че искаше да гледа Мечо Пух. Операцията мина добре, после и самото събуждане беше добре. Веднага стана и почна да се катери по леглото да става и още следобяд тичаше и скачаше в стаята, затова доктора веднага ни "изгони" вкъщи  Mr. Green Днес отиваме на превръзка  и после пак ще пиша.
Благодарности на Джинджър и Ренката, че ми дадоха някои безценни съвети и ме подготвиха психически кво да очаквам   bouquet
Честита годишнина на jd, дълги години любов, разбирателство и много сбъднати мечти  Hug
За фамилията - Тодорова по баща и Свиленова по мъж. И аз съм от традиционалистите, исках всички с едно и също име.
Дано всички да са здрави вече през тази седмица.
За РД мисля отново да е вкъщи с децата, а и родителите пак вкъщи, но после. Миналата година се получи голям купон за децата, защото играха много време, а в клуба тъкмо се разиграят и трябва да си ходят. А и имам място де.
Лек ден   bouquet

Къде е Дея  Mr. Green

# 63
  • Русе
НадеHug!

jd, дълги години любов и разбирателство, и цяла тумба внуци и правнуци да ви радват!  bouquet

jinjer_78, мдаааа, хубаво е да си с интересна фамилия в тези среди. Моята приятелка се води с моминската си фамилия(рядко срещана) и така я пише на табелата на кантората. Sunglasses

Болните да се оправят! Praynig
На Преслав му се размина АБ (засега  Praynig), но още покашля. Не минава бързо тоя вирус с отита. Tired

# 64
  • София
Наденце, радвам се, че всичко е минало!  Hug

jd, честита годишнина!   bouquet Мерси за почерпката!  Crazy

Смин, благодаря за организацията!   bouquet

Болните да се оправят!

Лек ден!

# 65
  • София
Наде, супер, че Стенли е понесъл всичко добре. Peace

Соня  е все така зле- с 39 Т.  Tired вече се чудя дали лечението й е адекватно. Пие АБ 3-ти ден и подобрение няма. Влади пак се обзаведе с хрема. ако и той пак се тръшне ще стане ужасно. Вече съм кълбо от нерви.

Янче, а това Черепахова откъде идва???Мислех, че това ти е фамилията.

JD, честит семеен празник!

# 66
Привет  Flutter

Наде, много се радвам 4е вси4ко е минало толкова добре  Hug Да нацелунеШ малкия герой  Heart Eyes

Рени, наистина май тоzи АБ не действа  Sad И според мен не е нормално на 3ти ден АБ да  все с такава висока Т  Thinking

Много интересни фамилии имате, особено Кралева е супер  Peace  Тук в ли4ната карта и паспорта пиШат и моминското име, и така при мен пиШе "Татяна Новафамилия (род. Костова)". По тоzи  на4ин не ми се наложи да си сменя Шоф. книжка след сватбата  Wink

Все zабравям  Embarassed Рени, децата ти са прекрасни, с теzи о4и като маслинки  Heart Eyes

ЖД, 4естита годиШнина   bouquet И ние Ще имаме такъв праzник таzи седмица  Blush

Днес беШе първия пробен ден на Милена в детската градина. Останах с нея до 10, когато тя пожела да си ходим  Laughing Явно й идва малко в пове4е, но има време да свикне. В групата са 16 деца и 4 въzпитателки, истински лукс. Но то е zаЩото 2 деца със спец. нужди (не уто4ниха ниЩо, като питах ми каzаха 4е нямали право да ми дадат такава информация  Rolling Eyes  но май едното мом4е е аутист (лека форма), моми4ето не zнам какво има) и zа това има 2 доп. въzпитателки. ЛоШото е, 4е таzи група се zакрива след лятната ваканция и Милена Ще отиде с моми4етата в една друга група, а мом4етата и най хубавата въzпителка в друга  Confused Ще останат само 2 групи в цялата ДГ......така е, на село сме пък и градината е само до обяд.

Болните мноооого бърzо да оzдравяват  Praynig  Дано и Милена не е хванала ниЩо днес в ДГ, 4е утре сме на консултация и ваксина  Crazy

# 67
Браво на Стенли!
Хайде и Сончето да се оправя! Рени, а локален антибиотик капеш ли?
Браво и на Миленка. Татянка, дано свикне бързо! А каква ваксина ще слагате ?

Рени, Владо прописа навремето първи в Татковци с ник Черепаха. Пък аз се включих в един спор там, и да не обяснявам коя съм, си сложих този ник и така си и останах.

# 68
Наде, браво на героя и на теб! Hug

Татянка, по принцип ДГ е до обяд, а не само в началото, така ли!? Ако е така, това май не те облекчава много, но пък за детето ще е интересно, да. Thinking

# 69
  • София
Ами капя капки в ушите. Rolling Eyes Днес Т. стига до 38. Ако и нощес понамалее ще е добре. Ще чакам до утре да видим дали ще настъпи подобрение.

Добре де, Татянка, какво правят децата, на които майките ходят на работа? Кой ги гледа? Въобще ли няма целодневни градини?
И благодаря за  милите думи. Blush

Отивам малко да отморя, докато и двамата са по леглата.

# 70
Ян4е, хепатит А, втората  Peace

Енви, таzи е до обяд само, да, не се хранят там на обяд, т.е. трябва пак да готвя. И смятам 4е така е добре, предвид 4е аz самата не работя.  Цял ден на ДГ си е много zа децата, но когато и двамата родители работят, раzбира се 4е няма друг на4ин. Но аz не бих могла да оправдая целодневна градина в наШия слу4ай. Пък и в таzи ДГ имат бая натоварена програма и не йм остава много време zа игра, така 4е съм доволна 4е Ще може след обяд да си поиграе на спокойствие  Wink

Рени, има и целодневни, раzбира се  Peace Но тук има и майки които работят само до обяд, на полувин работен ден  Wink

# 71
Рени, а дано вече сте към края,  поне температурата спадне. Предполагам никак не ти е лесно.

Наде, радвам се , че всичко е минало добре  Hug.

Ема и тя нещо не е много добре, отдавна не е боледувала, но не е нещо сериозно. Днес все пак я заведох до педито да и чуе гърдите. Нищо няма освен хрема и от нея кашля, нито гърло , нито уши. Предполагам ,ч е настина в събота, бая ни надуха без шапки.
Но използвах да поискам рецепта за ваксината за хепатит А и другия месец ще и я сложи на консултацията.

Татянка
, и аз съм на мнение , че е в пъти по-добре полудневна детска градина. Но аз в случая постъпвам малко по-егоистично и ще се борим за място в ЦДГ. А 4 възпитателки на 16 деца - вярно си е лукс.

# 72
  • София
Наде, браво на големия юнак!  Hug

Рени,  Hug Дано поне малкия сладур да устиска и да не се разболее. И организирай помощници, да не вземеш да се поболееш и ти!  Peace

Валски е по-добре днес, бръмчи си с колите и си ги реди по предпочитания. Ушите казва, че не го болят вече, само че нещо почна да кашля и сополите позеленяха  Sick Само дано да не се влоши, тая сутрин го мъкнах с мен до Ботевград, че имах спешна работа, а там един сняг и студ...  Rolling Eyes

Татянка, каква е програмата във вашата ДГ, разкажи с какво ги занимават!

# 73
  • Русе
Татянка, добре че не работиш, та да имаш време да се занимаваш с нас! Hug Wink
Успех на Миленка с адаптацията! Похвално е, че дори и "на село" са помислили за "специалните" деца и тяхното интегриране. Peace Тук сме мноооооооого далеч от тези неща (специално в провинцията)... Близо до нашата ДГ има занималня за такива деца, всичко хубаво направено като база, ама са си оградени и отделени от света. Rolling Eyes

Рени, 3-ти ден да вдига Т, вземайки АБ не е добре... Confused - дано поне не пречи на организма сам да се пребори. И Дано Влади удържи положението! Praynig

Ренка, и Преслав така го кара - бързо минаха ушите, ама още се борим с кашлицата и сополаците. На своя глава почнах Умкалор, джипката чете състава и каза, че е ОК (не че беше чувала за него  Wink) и има вече подобрение.

# 74
Тина, да, пълен лукс, но само до лятото. ПРеz есента много деца тръгват на у4илиЩе и Ще zакрият групата на Милена  Sad Да видим.

Иленке, така си е, тук специалните деца са 4аст от ежедневието  Heart Eyes  Дори едното селско даскало е интеграционно  Peace Дано и в БГ се променят неЩата някой ден  Praynig

В ДГто на Милена е така. Водят децата до 9 4аса, в 9 сядат в кръг и говорят, днес zа Щъркелите, но преди това вси4ки деца се представиха на Милена  Heart Eyes Децата които са последна година там ги отделиха zа преду4илиЩна zа около 4ас, а "малките" zакусваха. След това предстоеШе един 4ас в страната на цифрите  Laughing и после 1 4ас игра на вън, но ние си тръгнахме. В понеделник приготвят zакуска вси4ки zаедно, и веднъж в месеца (май  newsm78 ) готвят и обяд.   chef  2 дни в седмицата са в гората по цял (=полувин  Laughing ) ден, ако не вали zакусват там, ина4е zакусват първо и след това тръгват към гората. Един ден в седмицата имат 4ас по фиz.култура. Друго  newsm78 А да, таzи седмица групата на Милена Ще ходят в болницата, Ще ги раzвеждат там и Ще йм покаzват вси4ко, друг път ходят в пожарната, полицията и т.н. Сигурно съм zабравила полувината неЩа, но си zапаzвам правото да допълня  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт