Джинджер, мъжът ти е прав. Обаче той ходил ли е в казарма
в крайна сметка името не прави човека,пък и аз също съм от тези които държат всички в сем да сме с една фамилия
в крайна сметка името не прави човека,пък и аз също съм от тези които държат всички в сем да сме с една фамилия

!

), но още покашля. Не минава бързо тоя вирус с отита.

вече се чудя дали лечението й е адекватно. Пие АБ 3-ти ден и подобрение няма. Влади пак се обзаведе с хрема. ако и той пак се тръшне ще стане ужасно. Вече съм кълбо от нерви.
Да нацелунеШ малкия герой 
И според мен не е нормално на 3ти ден АБ да все с такава висока Т
Тук в ли4ната карта и паспорта пиШат и моминското име, и така при мен пиШе "Татяна Новафамилия (род. Костова)". По тоzи на4ин не ми се наложи да си сменя Шоф. книжка след сватбата

И ние Ще имаме такъв праzник таzи седмица 
Дано и Милена не е хванала ниЩо днес в ДГ, 4е утре сме на консултация и ваксина 

Но тук има и майки които работят само до обяд, на полувин работен ден
.
Дано поне малкия сладур да устиска и да не се разболее. И организирай помощници, да не вземеш да се поболееш и ти! 
Само дано да не се влоши, тая сутрин го мъкнах с мен до Ботевград, че имах спешна работа, а там един сняг и студ...

Тук сме мноооооооого далеч от тези неща (специално в провинцията)... Близо до нашата ДГ има занималня за такива деца, всичко хубаво направено като база, ама са си оградени и отделени от света. 
) и има вече подобрение.
Да видим.
Дори едното селско даскало е интеграционно
Дано и в БГ се променят неЩата някой ден 
Децата които са последна година там ги отделиха zа преду4илиЩна zа около 4ас, а "малките" zакусваха. След това предстоеШе един 4ас в страната на цифрите
) готвят и обяд.
2 дни в седмицата са в гората по цял (=полувин
А да, таzи седмица групата на Милена Ще ходят в болницата, Ще ги раzвеждат там и Ще йм покаzват вси4ко, друг път ходят в пожарната, полицията и т.н. Сигурно съм zабравила полувината неЩа, но си zапаzвам правото да допълня