Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 418
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Татянка, много интересно звучи  Grinning

# 76
Бабъл! Hug Супер са тортите на вид, само не ми е ясно как ще направя тази захарна глазура...трябва да попрочета как се приготвя!

# 77
Аги, аz си я представям по друг на4ин, в смисъл 4е трудно се докарват такива красиви каквито ги е покаzала Бабъл4ето  Hug  Та, вариант е да направиШ дупки в кекса и след това глаzура от пудра zахар с жълт цвят и пъхаШ миШките  Wink

# 78
  • 2 етажа над тавана
Момичета, само да докладвам - при нас нещата са наред, днес бяхме на контролен преглед - снимката е чиста. Само малко трудно минава раничката от дрена, дано не се наложи да ходим да й махат коричката другата седмица.

Болничките - пожелавам бързо оздравяване, а оставалите - да не се дават на тия вируси.

Аз малко съм в предпразнична треска заради РД на Маги, а и куп други неща гледам да свърша, та затова не се разписвам много, но ви чета.

Айде бягам в кухнята Hug

# 79
Татянка, а може ли и аз да ходя във вашата ДГ Mr. Green Много ми хареса програмата Mr. Green и разходки в гората и готвене и физкултура, ... знаеш ли как добре ще ми се отрази Mr. Green

# 80
  • нейде там, където ....
Благодаря ви за пожеланията!

Наде, радвам се, че е минало леко.
И на Маги по-бързо въстановяване!

Татянка, ами ако се запишат нови деца, дали ще ви запазят групата? Желаещите да се включат при вас не са малко Simple Smile

Ммм, някой да не прави репетиции за празничната торта?  Wink
Стават хубави и лесни глазури с течен бял шоколад (в Кауфланд съм виждала, може и другаде да има - "Шоколета" май беше), разрежда се с 1-2 лъжици прясно мляко, а се оцветява с боички за сладкиши. Много от тези за яйца стават. С течните е най-лесно.
Принтирате желаната картинка и я поставяте в найлонов джоб. С разтопен кафяв шоколад очертавате контурите и слагате за няколко минути в хладилник или фризер. Подготвяте оцветен шоколад, с който след това "оцветявате" картинката и отново слагате в хладилника да стегне. Поставяте върху вече направената по ваш вкус торта и (с школада към тортата, все пак Laughing) внимателно отстранявате найлоновия джоб. Картинката може да дадете на бъдещите рожденици, заедно с комплект цветни моливи или боички.  Hug

# 81
Добро утро, момичета  Hug
Лек ден на всички и дано има повече слънчице днес   bouquet

# 82
  • Варна
Добро утро!
Татянка, как ще правиш мишките? Много се навих вече Simple Smile И аз искам да ходя на вашата градина. Аз си седя у нас, но Ники е на ДЯ. Колко сме различни само Thinking Всъщност той иска да ходи да си играе де....
Наде, радвам се, че приключихте вече!
Всички болнички да оздравяват!
Сънувам кошмари как отивам да чакам за ДГ и вече има записани 20 деца, а местата са 19!!! Цяла нощ не можах да спя, ще се побъркам вече....

# 83
 Laughing ами хайде елате да живеете на село, места zа децата по ДГ както виждате има  Mr. Green пък ние майките Ще направим тортен биzнес  Joy

Красе, те се продават готови, ето виж http://fotos.netmoms.de/images/avatars/forum/6/3/2/632097/AICS/o … 70/370/632097.gif   Ина4е Ще трябва от марципан да ги оформиШ  Thinking

Ние иz4еzваме на консултация и ваксина  Wink

# 84
jd , така лесно си го описала , че чак на мен ми се доправи торта.

Мен ме тръшна днес, едвам гледам и много ме боли гърлото , та явно си е вирус. Ема е при баба си, ще видим кога ще я вземем.

# 85
  • София
Привет!
Нощта беше повече от кошмарна, защото Соня повърна 3 пъти. Вчерта вдигна 39,1 Т. и естествено не пожела да хапне нищо. От лекарствата я заболя корема и започна да повръща. Каза, че е гладна, но каквото хапна го повърна, защото й беше раздразнен стомаха.
Днес ходихме в Исул. Т. не е от ушите, защото те са добре, но гърлото е много зле. Било ангина. Ако до петък няма подобрение да отидем пак. Можело да е вирус, който не се повлиявал от АБ и организма сам щял да се пребори. Но да пием АБ, за да няма други усложнения. Та така. Моля се вече да има подобрение, че ужасно съм изморена и изнервена, да не говорим тя как се е разлигавила покрай болестта.
Стига съм ви мрънкала.вие за торти си говорите. при нас има една сладкарница дето продават готови фигурки, та ще купя и аз да накачуля по покрива някакви животинки.

Тина, бързо да се оправяш.За гърлото смучи прополки с мед, много ми помагаха на мен като не можех да пия друго.

# 86
Рени Sad, дано се стабилизира Сони вече и Влади да го прескочи болестта Praynig Hug
ПП.Адмирации за красивите деца, които сте сътворили с мъжлето, излъчват страхотно спокойствие и добрина Heart Eyes

# 87
Рени, от ангина поне три , четири дена има температура. Странно е ,че а АБ не действа. Ема лятото без АБ се оправи някъде след 5 ден, щях да полудея, не можехме за повече от 30 минути да й свалим Т. Та аз молех да й изпишат антибиотик, но лекарката прецени , че ще се справи.. Е, така стана, но са големи нерви.  Пиеше само Ангин хил - хомеопатично за смучене и Нурофен. А това хомеопатичното и мен като че ли сега ме оправи , доста по-добре ми е гърлото . Хайде, дано има днес вече подобрение  Praynig.

Красе
, и мен вече ме тресе яко треската за детска градина, не че не е почнала от миналата година .

# 88
  • София
Милата Соничка!  Hug

Този вирус е много гаден, Валски снощи също повърна, каза че нещо на гърлото много го дразнело. Нощес се буди 100 пъти и искаше бонбонки за смучене. И мен ме удари в гърлото, от сутринта нищо не съм яла и пила, защото като преглъщам е някакъв ад. Взех Тантум Верде и малкия май го пооблекчи малко, но на мен нещо не ми подейства, ще пробвам сега с чайче и коняче.  Crazy

Аз се вдъхнових от програмата в ДГ на Миленката и сега за следобедна закуска ще правим с Вальо сандвичи с коли и с човечета. А сутринта се запознахме с работата на строителните машини - трябваше да ходя до университета ми, а в Лозенец за пореден път разкопават улиците, та погледахме малко и накрая накарах чичкото да го качи на багера. Въобще, пълна програма - хем аз свърших работа, хем малкия остана доволен.  Wink

# 89
И аз се вдъхнових от програмата на МИлена, но по свой си начин. Писахме букви на компютъра и установих, че Иво разпознава 12 букви  bowuu   Може да не успява да си събуе гащите (и въобще да не е в състояние да си ги обуе), но вече се е насочил да става книжен плъх. Сега се опитвам да му обясня логиката на думите, но мисля, че не може да разбере все още.

jd,  честита ви годишнина на патерица  Laughing 

Наде, радвам се, че операцията на Стенли мина добре.

Аз чакам да излезе новия регламент за градините и яслите Rolling Eyes и не ми е много до писане. Но си мисля - отдавна не сме се срещали.

Общи условия

Активация на акаунт