Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 492
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Ренитата, Тинче  Hug

Аз нещо имах гаден ден. Плаче за промяна ежедневието ми, обаче кога ли ще събера смелост да го променя.

Нали някой интересуващ се от регламента ще ни осветли, ако се окаже че яслите в ОДЗ-тата не преминават автоматично Praynig

Иначе ако решите да готвите с децата мога да ви давам рецепти : ние правим соленки сърца, снежен човек от картофено пюре, палачинкови торти с различни украси.

Хубаво е да споделяме за творческите занимания, че понякога идеите ми свършват.

# 91
Нали някой интересуващ се от регламента ще ни осветли, ако се окаже че яслите в ОДЗ-тата не преминават автоматично Praynig

Няма начин да стане, това би било върховна глупост.

# 92
Хубаво е да споделяме за творческите занимания, че понякога идеите ми свършват.

Peace

Днес бяхме на консултация. Има нова лекарка в кабинета, която помага на наШия педиатър. Та тя днес направи консултация и блиzо 4ас я направи  Shocked но и все пак не поzнаваШе детето. Та освен оби4айния преглед, и вzимане на мерки (15,250 кг, 96см), Милена трябваШе и да ско4и с двата крака, да кляка и да отиде да иzгасне лампата ( newsm78 ). Гледаха zаедно една книга и тя трябваШе да каже имената на плодовете, както и кой цвят са. Питаха дали може да се обли4а и събли4а сама и какво може да рисува (мале, добре 4е скоро тренирахме  Mr. Green ). Дали може да прави иzре4ение с 4, 5 думи (боже, тя ги реди по 20 думи та се 4удиШ къде е коп4ето zа zвука  Crazy ) После имаШе и zрителен тест, понеже аz съм много късогледа а късогледството се предавало в 80% на слу4аите от майката на дъЩерята (или от баЩата на синът). Запо4наха с таблото с картинки но не вървеШе много добре. Те ме бяха предупредили, 4е си е рано оЩе zа децата zа zрителен тест, но реШихме да пробваме пък. Та като не вървеШе с картинките, подхвърлих на сестрата да пробваме с таблото със цифрите....погледна ме малко невярваЩо но се нави. И zа нейна огромна иzненада детето раzпоzна вси4ките цифри  Mr. Green Та юл4е, иzобЩо не се у4удвам 4е Иво zнае букви. Милена zнае вси4ки цифри и цялата аzбука, просто й е интересно, никога не сме се стремили да я у4им. Много попиват малките глави  Peace

Рени, милото Сон4е. Как пък може да има такова раzминаване в диагноzите, от отит та ангина?  newsm78 И аz не бих спирала АБто zаЩото ако го прекратиШ по рано, може да раzвие реzистентност  Sad

Вси4ки болни бърzо да се оправят  Hug  Hug  Hug

# 93
  • София
Рени, стискам палци да изкарате спокойна вечер. Гледаш ли я Соничка за обрив?

Черепахче, не мога да се включа с идеи за взаимно готвене, защото ние от тези дни правиме таратор заедно  Mr. Green

jd, защо сега ми пускаш мухата за тази трансферна картинка, аз умишлено не поглеждам в Готварския  Mr. Green Затова пък съм се залепила за Веселия готвач

Като ви чета, май не детето е виновно, а аз съм мързелива майка, Станимир нищо не може да прави. Иначе е добре, Флеминг ли се казваше създателя на АБ?  newsm78 Гениален човек, много съм му благодарна, лично!  Mr. Green Т и всякакво неразположение отминаха от мига, в който почнахме АБ. От вчера яде доооста добре, но нали сме ограничени още от към храни, малко силажи яде, но това е положението.

И друго щях да ви споделям, но нещо ми заспива мозъка. Пък и ме наболва гърлото, а сега като прочетох за новия вирус съвсем ме заболя.

Пожелавам на болничките, скорострелно да оздравеят!  Heart Eyes

# 94
  • Boston, MA
Уф, излезна повишен риск за Даун и ще ходя на амнио в петък. Мисля, че всичко ще е наред, но пак ме е шубе....

Тина, твоите резултати са наред, нали?

# 95
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден, Татянка. Много здраве ти желая преди всичко, а за другите неща  - винаги да имаш до себе си приятели готови да помогнат, семейство  - да те подкрепя и обича и прекрасното ти дете - да те радва! Желая ти много весел празник от сърце!!!

Да почерпя и за РД на Маги, в доста странен час, но през деня не знам дали ще намеря време да сложа и тук почерпка
за събуждане

ето и нещо соленко за по-късно

и нещо да преглътнете всичко това

Бубка, стискам палци всичко да е наред Praynig Hug

Ренитата, Тинче, да се стягате да оздравявате(малките и големите), че празниците идат Hug

jd, честита годишнина на патерица  bouquet

Оставям ви в тоя ненормален час, че след около 3-4 часа ще ставам за купона. Поне съм спокойна, че тортата и украсата са готови, дано успея да снимам преди малкото торнадо да ги е опустошило.

Целувки на всички и усмихнат ден Hug Heart Eyes

# 96

Честит рожден ден на Маги! Пожелавам й здраве и щастие, весели игри и много приятели!

Татянче, честит рожден ден! Благодаря за всичко, което си направила и правиш за нас (а и не само)!

# 97
Бубка, надявам се резултатите от амниото да са добри! Ще си мисля за теб в петък. 

# 98
Честит рожден ден на бърборанката Маги!
Много здраве, щастие, безгрижно детство!
Ели, честит празник и на вас! Нека Маги ви носи много радости и гордост

Татянка, Честит Рожден Ден!
Бъди много здрава, обичана и щастлива, все така усмихната и позитивна!

# 99
Честит рожден ден , мило Маги! Да си все такова жизнерадостно, бърбориво , умно дете, и от тук нататък все здраво! Ели, честит празник на цялото семейство!

Татянка, честит рожден ден! Здрава, обичана, обичаща, щастлива!

Бубка, стискаме палци!

# 100
Една красива принцеса вече е на 3  Hug
Маги, нека с всяка изминала годинка да ставаш още по-здрава и щастлива!
Игрите и усмивките да са винаги с теб!
Да си обичана и безгрижна!

Честит рожден ден, мила Татянка!
Нека само любов и здраве да радват голямото ти сърце!
Вкъщи да има само поводи за радост и усмивки!
Бъди най-щастливата жена и майка!

Ели, честит празник!
Нека от сега само поводи за радост и усмивки да ви носи вече порастналото момиче!

# 101

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИНЦЕТО!
КРЕПКО ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ОБИЧ!
ЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМО! НИЩО ЛОШО ЗАНАПРЕД - САМО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ!

Hug Heart Eyes Hug

ТАТЯНКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
БЪДИ ВСЕ ТАКАВА КАКВАТО СИ - ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ВСЕОТДАЙНА, ПОЗИТИВНА!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

БУБКА, ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД! newsm17

# 102
  • Варна
Честит Рожден ден на милото Маги! Да е жива и здрава, щастлива и игрива, да радва мама и тати!
Татянка, Честит рожден ден! Много щастие ти желая!
Бубка, ще стискаме палци в петък!
Рени, дано Соня да се пооправя вече

# 103
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВА И ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА!
ЕЛИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!
newsm51

ТАТЯНКА, ЧРД!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ЗАСМЯНА С ОБИЧНИТЕ ХОРА ДО ТЕБ!

Соня е по-добре. Поразреди вдигането на Т. и най-високата е 38. Тази нощ спахме.

И аз чета за новия регламент. Соня днес е при свеки и ще се опитам да изчета темата, но там пък е такава говорилня, че на 2-3 страници има нещо смислено.

# 104
  • Русе
Честит Рожден Ден на "малкото торнадо" Маги!

Да расте здрава, умна и красива, и да не тревожи мама с болести вече!
Бабълче, весел празник на цялото семейство!

Татянка, Честит Рожден Ден!

Бъди здрава, все така забавна, интерсна, всеотдайна и с голямо сърце! И аз ти благодаря за отзивчивостта и търпението!

Бубе, стискаме палци в петък! Praynig

И Дилянката книжен плъх ще става. Laughing Вече сме на етап да се учим да сричаме Crazy (буквите отдавна ги знае). В общи линии, с Преслав са на едно ниво по четене. hahaha Ама, иначе не може нищо да нарисува (даже и да държи молива като хората не може), нито може най-елементарен пъзел от 6 части да нареди. Tired

Сонка и Валски да преборват болестта! Praynig
Браво на Стаско, че се е оправил вече! Peace

Общи условия

Активация на акаунт