Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 497
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Рени, няма смисъл да я четеш. Регламентът в окончателен вид ще излезе в понеделник, дотогава всичко е спекулация.

Иленка, четох в една книга, че децата се научават да държат молив, като им го срежеш да е много къс - 2-3 см. Така не могат даго хванат с цяла ръка, а са принудени да го държат с върховете на пръстите.

# 106
Честит рожден ден на сладката Маги! Много здраве , весело и безгрижно детство.

Ели , честит празник на цялото ви семейство.

Татянка, честит рожден ден .

Бъде здрава , щастлива, обичана .

А Миленката ме разби с цифрите. Аз единствено се пробвам да я науча до брои до 10, миналата година можеше, а сега ги обърква и се лигави, та и това съм зарязала. Но какво се чудя , нали само токчета и рокли я интересуват  Crazy. Но пък как попива всякакви изрази  #Crazy, последно беше  " Какво ме зяпаш". Като я питам това от къде го знае, казва , че от Барбитата в детските. Предствавям си като тръгне на детска , ще е като попивателно за всички глупости .

Иленка, а пък за Диди нямам думи  Shocked.
Така е племенникът ми. Вече е на 8, но пък умножава наум двуцифрени числа, а още не са взели  в училище умножението.

Бубка, добре ми бяха резултатите. Стискам палци, сигурна съм , че всичко ще е наред.

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАГИ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА  Hug
Честит рожден Танче    bouquet

# 108
  • София
Специално влизам да пожелая Честит рожден ден на много порасналата Маги и на по-малко порасналата Татянка!

Желая Ви много игри, песни и забавления и много да ви слушат и малки и големи!

( Танче това с игрите и за теб се отнася  Mr. Green )

# 109
  • София
има едни игри цифренка и буквенка, има ги в замунда и арена

мислех, че са още малки но Ани си отваря лап топа намира си папката отваря си zip файла, вътре измеждувсички файлове си намира флаша и си отваря игрите  и всичко това защото веднъш и казах, че съм заета и тя повикала неволята ... овне  Mr. Green

Та адси са полезни игрите, цъка се на букви и те се изговарят, анимацията е красива, с тях се научи да казва чисто Р. За 2 седмици с играта научи азбуката и да реди пъзели с букви, единствено неможе да пише думи още  Mr. Green

В цифренката научи цветовете и геометричните фигури, щото се ловят едни дънери по една река и мечото казва какъв цвят и фигура трябва. Цифрите също ги има, но тя си ги знаеше. Има и смятане с едни пилета и разни други неща , но на тях не им хваща логиката ( няма да е на майка си математичка  Sad )

И двете имат вътре опция на англисйки ли да е или БГ, адски полезно

# 110
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАГИ!!! ЕЛИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!   Hug   bouquet  Hug

Татянка, Честит рожден ден!  Heart Eyes

# 111
Честит Рожден Ден на Маги и Татянка    bouquet .

# 112
Ели, честит рожден ден на Маги! Да е жива и здрава и много да ви радва! newsm59 
Татяна, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти много здраве и  щастливи моменти с любимите ти хора! newsm51

# 113

Честит Рожден ден, МАгинце! Бъди здраво и все така сладуресто момиче!
Бабъл, дано бъдеш винаги една щастлива мама  и твоето момиче много да те радва и да сте си подкрепа в живота!
Наздраве!

Танче, бъди здрава, щастлива и весела!

# 114
  • Русе
Оооооо, да - Буквенката и Цифренката са ни много любими, само дето Диди, както не може да борави с молива (Юлче, 10х за съвета, ще пробвам! Hug), така не може да борави и с мишка, и се налага Преслав да цъка по буквите и игрите (те са за деца над 4г. по принцип). Въобще, абсолютна "блондинка" е във всяко отношение, и това дето е напред с буквите го отдавам на чисто назубряне... Rolling Eyes, логиката и пространственото мислене хич, ама хич, не й се отдават. Няма и желание да учи(като изключим четенето) и редовно отговаря с "не мога" и приключва въпроса, което всъщност най ме притеснява. Rolling Eyes

Днес ще я водя на тържеството на Преслав  Grinning (като част от подготовката за ДГ), само не знам как ще я убедя, че като дойде време за ДГ, няма да е при бати, а на друго място и с други деца, щото тя така си мисли засега... Tired

# 115
Бубка, стискам палци и вярвам, че всичко щ е наред  Praynig В темата с очакващите толкова момичета имаха лоши резултати и на амниото всичко беше наред, все пак БХС е само предположение  Peace
Ама колко вундеркинчета има в темата  Mr. Green браво на децата и на техните майки  Hug

# 116
  • София
Снощи точно преди да си легна прочетох поста на Татянка за тяхната едночасова консултация и много се впечатлих и съответно натъжих, за това как тука минават нашите консултации. Много хубаво, че сподели -поне да знаем какво трябва да правят ориентировъчно децата ни на тяхната възраст.
Соня определено не знае буквите и цифрите, защото никой не я е учил. Мислех, че е ужасно рано за това, но като ви слушам...ще я засиля и нея. Цветовете ги научи, но жълтото много я затруднява. Mr. Green

Сега при нас хит е филмчето "101 далматинци".Гледа го като хипнотизирана. Но оттам научи "Понго, идиот такъв!" и "тъпа главо". Twisted Evil

# 117
Рени, защо си разочарована толкова много от консултациите в БГ. Ще видим как ще протече нашата след месец, но по принцип доки задължително разпитва , ако може проверява  разни неща от развитието и обяснява какво да следим за в бъдеще. Със сигурност при Татянка са по задълбочени нещата, но пък зависи от лекаря. За да провери двигателните умения не се иска някаква техника и база.

Иначе Симона разпознава повечето букви, не всички защото на някои просто не сме я учили. Цифрите обаче не може да ги схване написани, въпреки че брои. Цветовете вече са и ясни, някой дори като тъмно и светло.

# 118
  • София
Честит рожден ден, Маги! Бабълче, весел празник днес!

Танче, да си жива и здрава, винаги така отзивчива и винаги обичана!

# 119
4естит рожден ден, мила Маги  Hug Желая ти много zдраве, весели игри и Щастливи мигове  Hug Все така да радваШ мама и тате  Hug  Ели, мили4ка, 4естит праzник  Hug Желая ви вси4ки тревоги да останат в 3тата година на Маги и от сега нататък да нямате повод zа притеснение   Hug

Много ви благодаря zа хубавите пожелания  Hug  Да се по4ерпете zа моето zдраве  Wink

Рени, да ти кажа, наШия педиатър обикновенно бърzа пове4е, но таzи му нова колежка беШе много старателна наистина. Като си тръгнахме тъкмо пристигна едно приятел4е на Милена от муzикалното и днес раzбрах 4е и при него е продължавал прегледа толкова дълго. Аz й каzах на лекарката 4е до сега не сме имали толкова дълъг преглед и тя ми каzва 4е колкото пове4е растат, толкова пове4е се преглеждат  Thinking
А, и zа молива ме пита съЩо, дали ги държи ве4е правилно. Каzах не и тя каzа 4е оЩе йм е трудно и 4е няма проблем.
Наистина е интересно колко раzли4но се раzвиват според талантите/интересите си. Милена примерно оби4а букви и цифри и пъzели (по4ти се справя с 49 4асти), но пък с Лего ниЩо не може да построи, не играе с кукли и понякога си мисля 4е иzобЩо не раzбира прикаzките, които 4етем  Confused Като 4е ли няма фантаzия  Crazy

Бубе, стискам палци, много силно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт