Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 511
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Сглобява пъзели от 6 части с картинка отдолу, унищожава компютъра, може почти всичко на него (затова е изключен нон-стоп), не знае букви и цифри и не може да брои. Не говори и нормално, но все по-разбираемо. Туй-то мойто дзвер  Mr. Green
Няма да се учудя ако някое априлче почне да чете, но аз нямам такива амбиции. Днес ще купя моливи и ще чакам последствията от "безотговорната си постъпка" .

# 121
Пъзел от 49 части!!!!! Иво ще може да го нареди сигурно след 20-30 години  Joy Но пък е цар на Легото, признала съм го отдавна. За приказките - Иво също не ги осмисля някак си. Повече го интересува картинката на газената лампа ("Това е газена лампа! Има фитил! Няма ток. Искам да видя лампата, лампата!"), отколкото факта, че вълкът изяжда бабата.

# 122
Юлче, какъв е този надпис в подписа ти  Mr. Green

# 123
  • София
И Ани е на вълна немога, по скоро от лиготия.
Никой не я е учил на цифри и букви, от игрите тръгна всичко.
Оправя се и с гадната мишка на лап топа и с нормална( виж, майка ми неможе) и въобще почвам да се крия от нея като влизам някъде в компа, че помни като слон и ще вземе да ми изтрие важни документи.

Но иначе и тя неговори добре. И с рисуването е до 3 драсквания и захвърляне на молва с думите немога. Моливите ги  ползва за лего, реди с тях картини, примерно къщи, цветя  Grinning
Рисункиет дето видях тук ще са ни за 1ви клас, жалко.

Незнам дали нещата са до талант, или по скоро учат това което им е интересно за момента.

# 124
Рени , моля те не я засилвай с буквите  Naughty. Какво ще учат после. Виж, ако детето само проявява интерес е друго , ама да седна на три години да я уча азбуката , че тя не може още хубаво да се облича  Wink.

Наистина колко са различни децата , Ема и дай само да се гласи и да държи Барби и Кен да се целуват, любовчиика , какво да я правя. Книжки много обича, направих грешката да купя едни на Дисни , които са бая дълги и докато не прочета не ме оставя, някъде 60 страници  #Crazy. Много хубаво и разказва, обикновено след като и прочета приказката , тя я взима и я преразказва по картинките. Но пък броенето го няма, знае само няколко цвята, на компютъра не я допускаме.
От нашите консултации също съм доволна  Peace.

# 125
Сега на три годинки имат ли консултация  newsm78

# 126
Милена по собствена инерция нау4и буквите и цифрите, да не мислите 4е съм седнала с нея да я у4а  Crazy ИмаШе един телефон на ФиШер Прайс с екран и от там нау4и цифрите. После по4на да ни пита "Коя е таzи буква?" и така. Барбита пък са й беzраzли4ни  Crazy
За РД Ще й купим детски лаптоп. Имам zа нея нови настолни игри и исках да й вzема и неЩо, с което да играе сама, та лаптоп с раzли4ни програми zа цифрите и буквите, но иzбрах модел zа над 4години, понеже zнае и цифрите и буквите, и цветовете и формите до някъде и не искам да й е ску4но  Thinking

юл4е, с 49 4асти не го реди оЩе съвсем сама, не се ШаШкай толкова  Laughing  Но теzи с 20 ги реди отдавна и не са й интересни ве4е, и zа жалост следваЩите са 4ак с 49, което си е голяма стъпка.....

# 127
Абе Татянче, Иво пъзел от две части не може да нареди нито с помощ, нито без... Камо ли от три или от повече.
Ние също не сме искали то йда учи буквите. Даже не знам как стана, май Албена му написа за пръв път буква. Сега му е интересно - коя буквата на мама, на тате, на дядо, на чичо...

Наде, така казва Иво, когато му правя физиономии насреща.

# 128
Мда, и моето дете ги може всичките тези неща, ама голямото ми! Whistling

# 129
Нищо, нали е красива!  Joy  Аз така се успокоявам, като видя, че Данката прави някои неща по-добре от Иво; те са ми Красивият брат и Умният брат

# 130
  • София
а дали не им се отдава това което сме правили докато сме били бременни?
Нали има такова поверие  Laughing . Майка ми си е писала дисертацията по това време и ето аз имам две виши. Аз пък не  станах от компа, и ето и Ани се оправя отлично с него, макар да не и е страст.
С другото ще гледам да рисувам повече  Mr. Green

# 131
  • София
Честит рожден ден, мило Магинце! Да си здраво и жизнерадостно дете!
Ели, весел празник!
  bouquet

Татянка, честито и на теб! Да си все такъв готин и всеотдаен човек, и много обичана и ухажвана жена!

Бубка, ще стискаме палци много, много силно!  Praynig

И Вальо е блондин, нищо, че не е рус  Laughing Не познава нито цифрите, нито буквите, нито цветовете. Но пък логическото му мислене ми се струва, че е доста добро.  Thinking

# 132
Е Ренке, той пък поzнава вси4ки марки коли  Peace  Милена не може да раzли4ава багер от трактор  Laughing

Екс4е, не вярвам в теорията ти, сорри  Laughing  Нито един пъzел не редих преz бремеността  Stop   Mr. Green

# 133
  • София
Е Ренке, той пък поzнава вси4ки марки коли  Peace  Милена не може да раzли4ава багер от трактор  Laughing

Екс4е, не вярвам в теорията ти, сорри  Laughing  Нито един пъzел не редих преz бремеността  Stop   Mr. Green

То и аз не ги различавам  Joy

Айде айде, не помниш ли колко се беше пристрастила към пъзелите, едвам се свиваше но редеше до последно   Mr. Green

# 134
 Да докладвам и аз. Станислав не умее да рисува. Знае повечето от буквите. Научи ги от едни пласмасови на кака му. Знае няколко цифри. Брои до 5. Разпознава основните цветове още от 2-годишен. Може да реди пъзел от 5-6 части. Много обича да му чета или разказвам приказки. А като го накарам да ми разкаже  започва да си измисля едни... А Вълчо е главен герой във всичките му разкази. С компютъра все още няма изяви, защото този вкъщи е допотопен и не го пускаме. А ако успее да се докопа до лаптопа на сестра ми, направо ще счупи клавиатурата с удари. Между другото вашите Априлчета изговарят ли вече добре "р". Защото Стани все още не може.

Общи условия

Активация на акаунт