Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 508
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Магинцето! Да расте здраво (ЗДРАВО!!!!) и добричко, весело, хубаво дете! Честит празник, Ели!!!

Татянче, честит рожден ден и на теб! Хубави подаръци и изненади!

Много благодаря за положителните мисли!

Дани също знае буквите, и спел-ва непрекъснато. Латинската азбука де. Проявяваше интерес, непрекъснато пита коя е тази буква, научи ги. Обаче на английски е различно, дори и да спелва, не знае как се свързват буквите, а и аз не знам как да го уча (нали не е на срички, като на български), освен да му казвам директно как се чете думата и какво значи.

Аз чета от малка също, и се радвам, че и той сигурно ще се научи. Но знам ли, ако загуби интерес, не смятам да го бутам излишно, да не намрази цялата процедура.

П.С. С пъзелите не е толкова напред  Laughing. И още говори бебешки. Не казва Р. Фантазира за щяло и нещяло, преправя текстовете на песните с други герои.

# 136
  • София
  bdbaloni Честит рожден ден мило и сладко Маги - Бърборанче! Пожелавам ти много здраве, късмет, весело и безгрижно детство! baloni

Мила Ели, честит празник и на теб! Пожелавам ти всичко лошо да е останало в миналото и вашето щураче да ви носи вече само положителни емоции!

Честит рожден ден, Таничка! Бъди здрава, щастлива, винаги обичана майка и съпруга!

Гледам бая отчети сте дали всички днес  Mr. Green. Ще ми остане за домашно да ви изчета, че днес сте се попрестарали с писане.
Ще ударя и аз рапорта, а ако пропусна нещо после ще допълвам...
Емо реди пъзели с кеф, познава цифрите и цветовете. От буквите познава само някои по специални - които ги свързва с определени хора. Ако обаче непознат го заговори си глътва цялата граматика и дума не обелва.  То голям срам да си  отвори устата пред чужд човек... Иначе не млъква и се обяснява, но само пред познати хора. Слава Богу, че поне пред възпитателките в градината се пресрами да проговори, че бях тръгнала да търся логопеди.

Бубе, разбах, че ти трябва палцестикане - не съм прочела още за какво, но го имаш от мен.  Praynig

# 137
Ели, Честит Рожден Ден на Маги Hug! Да е здрава, хубава и много много щастлива! Весел празник и много целувки    bouquet

Татянски, всичко най-хубаво ти желая от сърце  Hug

Шашнахте ме, цифри, букви, пъзели, чудесии - на Яна й дай само бели да прави и да си съчинява небивали истории  Crazy
А аз се скапах от работа тия дни, на прага на нервен срив съм  Sad Имам нужда някой да ме заведе на почивка...

Бубс, всичко ще е наред Hug

# 138
Бабълче, честита ви рожденичка. Да е много здрава и щастлива.

Татянче, честит рожден ден. Много любов и щастие ти пожелавам.

Пламен не може да реди пъзели, цветовете ги бърка все още, буквите познава май само неговата си, брои до 10, но само защото е слушал Митко да ги повтаря и по инерция и той ги казва едно след друго, но не може например да преброи няколко предмета. Не може и да рисува, да пише, да чете. Сега да помисля какво може  Thinking Да цапа, да къса книжки, да чупи играчки, да не слуша, да беснее - основно това са му уменията   Laughing

# 139
  • София
Честит Рожден Ден,
 обични, мои рожденнички!
Маги, да си ми много, много здравичка и все така дивичка!
Бабълче, мило, честит ти празник! Заслужаваш си ГОЛЯЯЯМ празник!
Танче, и ти така - от здраве нивга да не се отървеш! Да си много щастлива и успех във всичко!

# 140
  • София
Пъзел от 49 части!!!!! Иво ще може да го нареди сигурно след 20-30 години  Joy
  Mr. Green
А аз съм се затюхкала с тези пъзели, а то отговора ми бил под носа - аз също не мога да редя пъзели, т.е. и не се опитвам, изнервят ме. Почвала съм, на 2рата минута броя дали са всички парчета, после чета етикета дали наистина е Равенсбург ииии се "изморявам" и това е  Mr. Green
Станимир, освен, че незнае числа и букви е зле и с цветовете. Снима обаче с фотоапарата /то нали е много сложно  Mr. Green Mr. Green/, имам фотосесия как си бъркам с клечка в ухото, сесия също има ръба на кухненската маса.

Бубси, много силно ще стискам палци, вярвам, че всичко ще е наред  Heart Eyes

# 141
Честит рожден ден на прекрасната Дея   bouquet
Да е обичана и щастлива,
здрава и усмихната!

Дали вече не си гушка подаръка  newsm78

# 142
  • Русе
Добро утро!... изпълнено с положителни мисли за Бубка днес! Hug

Честит Рожден Ден, Дея!

Здраве, късмет, любов и едно прекрасно бебче другия месец! Hug

"Р" не може да казва Дилянката, то и Преслав не може  Crazy - имаме предписание за логопед  Tired, ама аз си правя оглушки.

Та, заведох вчера Диди на тържеството на бати, беше й интересно, заведох я да й покажа и крилото, в което ще бъде от юни..., ама накрая каза, че не й харесало много  Shocked, и като срещнахме директорката се разрева от нея  ooooh!... Усещам, че пак ще имаме проблем с адаптацията на новото място  Tired, много е зле тя в това отношение, за разлика от Преслав (на баща си се е метнала  Close).

Не намирам при моите връзка м/у това, което съм правила и техните таланти. Thinking Ако беше така, трябваше и двамата да са художници  Crazy, Преслав да е книжен плъх, а Диди - хич, пък то е обратното.

# 143
Дано денят е хубав за Бубка  и после се радва на спокойна бременност и добри резултати!
Дея, честит Рожден ден! Бъди щастлива и ясно е какво ти желаем - здраво бебе на финала, а каката да му се радва много!

Вчера бях на курс към БЧК, вече събрах документацията и другата седмица ще си я нося в КАТ, за да подам документи за книжката. Някой има ли инфо колко струва това чудо и дали много се чака там? newsm78
За капак евечерта като се прибрахме чухме шум от мазето - оказа се, че цялото е в пара, бойлера се беше пукнал и пръскаше водя навсякъде ooooh! Сега имаме само студена вода, но разходите за бойлер май предрешават умуваниците ми за РД на Тони, защото този разход ме закопава...

# 144
Много благодаря за пожеланията!  HugЕто една почерпка от мен

# 145
Дея, честит рожден ден   bouquet Здраве, хубави емоции и щастие на цялото семейство!

Бубс, стискам палци Hug

Аги, имам спомени, че беше 22 лв и се чака 1 месец. Но не съм сигурна.

# 146
  • София
Дея, честито миличка, аз защо си мислех, че си овен .
Много здраве ти пожлавам и прекрасни емоции!

# 147
Честит рожден ден на Дея! Много здраве и щастливо детство! На мама весел празник и успешен финал с едно хубаво бебе!

# 148
Сега се загледах, че бебето на Дея явно дебне РД на каката  Mr. Green

# 149
Дея, честит рожден ден! Здраве + щастлив и пълноценен живот!
Бубка, ще чакаме с надежда отчета ти!

Общи условия

Активация на акаунт