Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 66 862
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Страхотно, Каталина. А каква марка ти е термалната вода? А за ахромин-а, аз не съм виждала никъде Thinking

# 241
Ох момичета да ви се оплача Mr. Green Бях на кафе сега с една приятелка, която имаше ужасни подкожни пъпки, а сега лицето и е като бебешко дупе. Правила си е хиляди изследвания ала бала и сега знаете ли с какво се е оправила????? Да ви кажа ли се чудя Mr. Green Ще кажа: с крем здраве и бебешки сапун. Е казвам ви - ПАДНАХ като ми каза. Mr. Green Аз си взех Кларината и тази вечер ще се намажа, че утре съм на изпит та дано има бърз ефект Mr. Green Mr. Green да омаям преподавателя ... хихихи Joy това в кръга на шегата Simple Smile

Каталина каква е тази термална вода и чай от лайка??? Звучи ми мега добре.

# 242
  • София
Здраве-то е много тежко според мен, само в/у пъпчицата бих сложила Confused И на цялото лице съм си мазала като тийн и сякаш имаше добър ефект, но мисля че запушва порите..

# 243
Страхотно, Каталина. А каква марка ти е термалната вода? А за ахромин-а, аз не съм виждала никъде Thinking

Teрмалната вода е на Авен голямата я изпръсках за седмица  Shocked ......Скъп ми излезе тоя душ!!!!!Ама си правех маска със салфетка...пръскам слагам салфетката отгоре и като изсъхне пръскам в/у нея...За 15 мин.Сега си поръчах на Ивостин ,че поне по-евтинка.
крема Ахромин е на Ален Мак ,има го по аптеките-в различни опаковки.Аз си взех избелващ дневен с фактор (ама не пише колко е фактора,което означава ,че почти няма).Доста е плътен,леко мазен и го слагам вечер....Цена- 3 лв. Опитаха се да ме набутат с Виши нормадерм и добре че не взех-от мострата ми се изсуши лицето....
за крем здраве съм чувала хубави неща!

А чая от лайка си го сложих в малко пръскащо шише за косата че забравих да си купя хининова вода и почнах и по лицето-сутрин и вечер след измиване за успокояване на кожата,пък и имала избелващ,избистрящ ефект в/у кожата....Не знам колко е вярно,аз го правя от скоро.Ама имам едно място на лицето дето е зараснало,ама е пак червено като белег.....защото му бях видяла сметката и отскоро почти не се забелязва.....а беше упорито.
тотално се убедих ,че всички прехвалени кремове нищо не ми помагат,а накрая някакви съвсем прости неща подействаха.
Не знам!Може да му е дошло времето лицето ми да спре да си отмъщава.......Ама истината е,че като дадем 50 лв за лъскав буркан чакаме чудеса....И повече съм давала,ама нищо....Може би натуралната грижа връща повече.Един компрес с лайка ми се струва по-удачен от крем с консерванти и аромати.Въпросът е,че досега не съм се занимавала и съм чакала на козметиката да реши въпроса,но тя май само маскира положението....

# 244
  • София
Аз термалната вода на Авен я харесвам, но и двете бутилки, които съм ползвала се оказаха дефектни. Преди да е свършила и двата пъти "пръскалото" ми се счупи Crossing Arms И има доста вътре още.
Казах го на една аптекарка и тя каза, че не съм първата, която се оплаква от това.
Сега ще си взема Ивостин сигурно..без това си взех и такова кремче.

# 245
Аз съм доволна от термалната вода на Авен, но моята беше като гелче newsm78  Много даже останах доволна от нея. Да кажа също, че взех две маски на  Пюрдерм - едната е с домати (нали избелвали уж), а другата със зелен чай. Като ги пробвам ще пиша. Peace

# 246
  • София
Да ви кажа до какъв  извод стигнах за пъпките : При мен се появяват на нервна почва. Когато съм много изнервена  , забелязвам ,че  ми излизат много пъпки и обратното. А сега уча за изпит - познайте колко съм изнервена Crazy

# 247
  • София
Да ви кажа до какъв  извод стигнах за пъпките : При мен се появяват на нервна почва. Когато съм много изнервена  , забелязвам ,че  ми излизат много пъпки и обратното. А сега уча за изпит - познайте колко съм изнервена Crazy

При мен е същата работа Sad

# 248

При мен е същата работа Sad
Включете ме и мен в клуба  Sad по време на сесия лицето ми изглежда като "Разораната целина ",нищо не помага ,нито Хлорнитромицин,нито Кларина,нито Виши........

# 249
Dai4eto, каква е тази термална вода на Авен като гелче? Можеш ли да намериш някаква снимка? Аз обожавам продуктите на Авен и имам по една термална вода и в банята, и в чантата  Mr. Green Да не става въпрос за хидратиращото серумче, то май е под формата на гел, макар че не съм го ползвала и не съм сигурна.

illy, от колко милилитра са шишенцата с термална вода, които са се оказали дефектни при теб? Аз винаги взимам от най-малките, нямам и представа колко съм изпръскала до сега, но не са никак малко, а никога не ми се е случвало подобно нещо. Мисля си, че може да е само при определени разфасовки, да знам поне от кои да не купувам, че отдавна се каня да си взема голяма.

Забравих да кажа, че съм ползвала няколко продукта от серията Ахромин преди време и имаше известно подобрение при петната. Само, че за мен кремовете са просто ултра мазни, аз съм със суха кожа и в началото смятах, че това няма да е проблем, но след няколко седмици забелязах видимо запушени пори на места, което не ми се беше случвало от тийнейджърските години. До някъде и аз съм си виновна, понеже мажех цялото лице с цел някакво общо избистряне, освен премахване на петната, но не се получи. Най-много ми хареса серума като консистенция, по-лекичък е, а и би трябвало да е с най-интензивно действие.

# 250
И аз ползвам термалната на Авен, но не мисля, че повлиява петната и тена изобщо. Пръскам преди да нанеса крема и придава чувство на свежест и хидратация, но при мен нищо повече. Не, че това е малко.

А тези кремчета Ахромин, Здраве, Рачев и тем подобни, имат ужасна консистенция и честно казано не са особено добри. Не виждам голям ефект от тях.

# 251
  • София

illy, от колко милилитра са шишенцата с термална вода, които са се оказали дефектни при теб? Аз винаги взимам от най-малките, нямам и представа колко съм изпръскала до сега, но не са никак малко, а никога не ми се е случвало подобно нещо. Мисля си, че може да е само при определени разфасовки, да знам поне от кои да не купувам, че отдавна се каня да си взема голяма.

От 150 мл Rolling Eyes Най-малката опаковка от всички си я изпръсках без проблем, първо такава си бях взела.

# 252

От 150 мл Rolling Eyes Най-малката опаковка от всички си я изпръсках без проблем, първо такава си бях взела.

Благодаря ти. Дано да не се случва повече и да се е оказала някаква дефектна партида. Макар, че 2 пъти по 17-18 лв. неизползвани определено не си е много приятно  Confused

# 253
  • София
Ами сякаш 17-18 лв е най-голямата разфасовка, моите мисля са от средната, но пак са били поне 10 лв. Tired Мъчих се да пръскам по някакъв начин без едната част (пластмасовата), но само си измокрям пръстите Laughing

А какво е това серумче, което показахте по-нагоре?  Grinning

# 254
  • Пловдив
Здравейте,

Извинявам се,че се намесвам в темата ви,но се надявам да ви бъда полезна.

Моята приятелка с години се бореше с пъпки и петна-ходеше на козметички,правеше някакви процедури,мажеше се с какво ли не...Накраяя посъветваха да пие всеки ден отвара от коприва вместо вода-горе-долу по 1 литър.Така за 3 месеца лицето и се изчисти.Разбира се ,не е спряла да ползва козметика въобще.

Надявам се да това да помогне и на вас-поне няма да ви навреди,а и копривата е полезна за много неща.

Общи условия

Активация на акаунт