Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 65 990
  • 434
  •   1
Отговори
# 345
За пигментни петна след бременността си ползвах много кремове, но единствения, който ми изчисти петната е Иклен - серум на Мерк - в аптеката ми казаха че това е най-добрия депигментиращ серум на пазара, и аз си го взех. Изключително доволна съм защото всички петна ми изчезнаха от него, най-хубавото е че няма никакви киселини и може да се ползва през цялата година, дори през лятото. Това е продукта който на мен ми помогна да се справя с проблема - "маска на бременността".

звучи добре!
Моля те,сподели колко време го ползва до видим резултат.Също цената и дали е лесно откриваем в аптеките!
Мерси!

# 346
Като си вземах LED, аптекарката ми каза, че кремът Iklen е по-добър. Има и УВ защита и противобръчково действие. Някъде тук бях чела, че на една мацка й изчистил петната от пъпки. Беше мисля към 40лв. Не знаех, че има и серум. Или става въпрос за едно и също.  newsm78

# 347
Крема и серума са различни неща.Не съм ползвала крема,но серума го взех след серията на Лиерак,която помогна,но малко.Започнах серума на 20 януари,сега е на приключване,до скоро си мислех,че няма кой знае какъв ефект,но петната ми-над горната устна,след бременност,са почти напълно изчезнали.От едната страна напълно,от другата трябва много да се взирам,за да видя някаква по-тъмна сянка.Прочетох на листовката скоро,че резултатите се виждат след 2-3 месеца и явно наистина е така.Много пъти си направих и маската с маята,не знам кое точно помогна.Серума го купих за около 88 лв.Не съм от София,поръчах го в една аптека и ми го доставиха.Иначе вътре е като вода,такава течност и с много кофти помпичка,пръска много неграмотно,но това да е кусура.Дано съм ви била полезна.Надявам се докато го свърша да се заличи напълно петънцето и да не избие отново,иначе през деня съм с 50+ фактор.

# 348
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте добър слънцезащитен крем, по възможност да е лек и лесно да попива...
След бременностите, особено втората и аз се бях сдобила с хубавички петна, но с времето избледняха и вече не се забелязват. Сега като идва лятото ми се иска да не се появят отново  Flutter

# 349
Аз пък днес си купих крем Здраве, но ми стои като маска  Crazy Дали има някаква опция - попиване? Примерно да мажа по-малко. И консистенцията е доста твърда така, това нормално ли е? Rolling Eyes Никога не съм си купувала преди.

# 350
този в синята кутийка ли е Здраве?
Той си е тлъст крем......ама уж заздравява.Иначе според мен може да си го ползваш само вкъщи .Носи си го като маска,кво ти пука!ако вземеш много да го разтриваш за да попие може да раздразниш кожата.....И аз съм на същия хал с онази Кларина-още и се чудя...добре че тези дни нямам пъпки.....Реших да го слагам само в/у пъпката!Чувала съм че и Здраве така го слагат само локално!

# 351
не знам защо си мислите,че крем Здраве се слага като маска в огромни количества ThinkingТой е гъст и не се маже с тонове по цялото лице.Заздравява и успокоява кожата,но се слага съвсем мъничко,и то само в/у мястото,което е засегнато,Дано съм помогнала PeaceИначе кремчето върши чудеса.

# 352
Dai4eto, на мен крем Здраве ми е "настолен" крем  Laughing Наистина е твърд и не попива. Ако искаш да не се вижда, трябва да намажеш мнооого тънък слой, но пак се забелязва един бял отенък. Ти по цялото лице ли мажеш или само на проблемни участъци? Аз от време на време мажа цялото лице и престоявам известно време така - добре ми се отразява, уж избистряло тена  Peace. Даже вчера бях такава мумия  Laughing
Преди време бях чела, че много добро средство против пъпки и раздразнения се получава като се смеси крем Здраве с витамин А, витамин Е и алое /за него не съм много сигурна/, но така и не съм го пробвала.

# 353
А ясно, все пак не е повреден нещо крема Mr. Green Аз го мажа навсякъде, защото навсякъде имам пъпки. Избиха ми много и ме сърбят Close  Ама това от нерви ми се получи. Сега мажа Кларина и Здраве. Много ме радват тези кремчета Mr. Green Мисля като ми свърши Калринката да спя със Здравето, защото аз през деня крем не ползвам. Само маски си правя. Peace Тенк Ю на всички Hug

# 354
  • София
И на мен крема "Здраве" ми беше настолен. Когато имам проблем няколко вечери подред се мажа само върху пъпката и накрая тя  изсъхва и минава . Без да  я стискам.
Сега го замених с този коректор , ефекта е същия само ,че по бърз , даже за 1 ден :

# 355
И на мен крема "Здраве" ми беше настолен. Когато имам проблем няколко вечери подред се мажа само върху пъпката и накрая тя  изсъхва и минава . Без да  я стискам.
Сега го замених с този коректор , ефекта е същия само ,че по бърз , даже за 1 ден :

в аптеките ли се продава???
и с цвят на коректор ли е?

# 356
И аз го ползвам като се наложи и съм супер доволна.  Peace Има го в аптеките, които зареждат продукти на Амрита. Едно към едно е като канцеларските коректори на водна основа.  Mr. Green Има същата бяла покривност. Става само за вкъщи.

# 357
  • София
И аз го ползвам като се наложи и съм супер доволна.  Peace Има го в аптеките, които зареждат продукти на Амрита. Едно към едно е като канцеларските коректори на водна основа.  Mr. Green Има същата бяла покривност. Става само за вкъщи.

И аз съм доволна от него  Grinning

# 358
Момичета, онзи ден видях крем "Здраве", но з алице.Беше в тубичка, а не в синята кутийка , която си спомням от години.Някой ползвал ли е?

# 359
Момичета, онзи ден видях крем "Здраве", но з алице.Беше в тубичка, а не в синята кутийка , която си спомням от години.Някой ползвал ли е?
И аз съм го виждала - има такъв за ръце и за крака. Не съм пробвала, но мисля че само името е същото, но по състав е съвсем различен.
Коректора на Амрита задължително ще си го набава, тъкмо Здраве-то е на свършване, благодаря ви за полезното инфо   bouquet
Сетих се и друго, което при мен има добър ефект върху пъпките (извинявам се ако вече сте го обсъждали). Като изникне някоя гадинка - вечер я мажа с прополис и на сутринта положението е много по-добре. Но използвам не купешка, а домашно приготвена тинктура.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:12 от Lile_Pile

Общи условия

Активация на акаунт