Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 024
  • 13 790
  •   4
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Съжалявам, Даскалов за мен лично е лекар, който гледа на пациента като на ходещо портмоне. Не го подценявам като лекар, но си е кожодер от класа. Голяма борба със стерилитета, голямо чудо, всичко с цел да бъде в помощ на семействата без деца, само че нито ден не знам да е работил в държавна болница. Няма да споменавам какви кредити теглих, когато съм ходила при него, и финансово издържах само няколко месеца.

# 1 051
Съжалявам, Даскалов за мен лично е лекар, който гледа на пациента като на ходещо портмоне. Не го подценявам като лекар, но си е кожодер от класа. Голяма борба със стерилитета, голямо чудо, всичко с цел да бъде в помощ на семействата без деца, само че нито ден не знам да е работил в държавна болница. Няма да споменавам какви кредити теглих, когато съм ходила при него, и финансово издържах само няколко месеца.

Аз съм била при него само на ФМ и отношението му ми хареса! Изследванията траеха по 40 минути, обясняваше ни подробно всичко и провеждахме събеседване за периодите на бременността, изследванията, витамините и прочее неща, които ме вълнуват! Не ми е искал пари за нищо допълнително, както и не ме е обременявал да ходя при него да се следя и да плащам на частно...  Peace

# 1 052
Където и да отидеш, в която и да е клиника за борба със стерилитета - плащаш си. Това е тъжната истина.
Това обаче не значи, че д-р Даскалов е некадърен. Едното няма връзка с другото.
И не че има значение, но - работил е в държавна болница много години, преди да дойде в Пловдив. Сега, като знаеш този факт, струва ли ти се по-различен като специалист?

# 1 053
  • Пловдив
Където и да отидеш, в която и да е клиника за борба със стерилитета - плащаш си. Това е тъжната истина.
И не че има значение, но - работил е в държавна болница много години, преди да дойде в Пловдив. Сега, като знаеш този факт, струва ли ти се по-различен като специалист?
Стеф, ако четеш по-внимателно поста ми, ще видиш, че в никакъв случай не упреквам Даскалов в некадърност, ама в никакъв случай. Само че не съм съгласна, че след като си плащам за преглед и ехография, трябва да си плащам по 20 лв. /през 2005 г./ и за това, че докторът ще разговаря с мен и  ще коментира състоянието ми. Да, това беше именно при Даскалов, затова продължавам да твърдя, че е страхотен скъпар. И не съм съгласна с това, че когато специалистът е добър, нямаш друг начин - платени са и то прескъпо и т.н. Има много лекари, които се занимават със стерилитет. Да, навсякъде с еплаща, защото хормоналните, които се правят непрекъснато, не могат да се поемат нон стоп от касата, ехографии и т.н., но да ми се вземат пари за т. нар. "остойностяване на лекарския труд" звучи меко казано тъпо!

# 1 054
Стеф, ако четеш по-внимателно поста ми, ще видиш, че в никакъв случай не упреквам Даскалов в некадърност, ама в никакъв случай. Само че не съм съгласна, че след като си плащам за преглед и ехография, трябва да си плащам по 20 лв. /през 2005 г./ и за това, че докторът ще разговаря с мен и  ще коментира състоянието ми. Да, това беше именно при Даскалов, затова продължавам да твърдя, че е страхотен скъпар. И не съм съгласна с това, че когато специалистът е добър, нямаш друг начин - платени са и то прескъпо и т.н. Има много лекари, които се занимават със стерилитет. Да, навсякъде с еплаща, защото хормоналните, които се правят непрекъснато, не могат да се поемат нон стоп от касата, ехографии и т.н., но да ми се вземат пари за т. нар. "остойностяване на лекарския труд" звучи меко казано тъпо!
Ако питаш мен е меко казано тъпо да коментираш по този начин нещата, защото нито теб някой насила те е закарал при Даскалов навремето, нито  момичетата, негови пациентки. Когато ще се спори за цената на лекарския труд, е добре да се гледат и двете страни на въпроса. Значи скъпар е, когато му плащаш, а не е скъпа инвестицията му да чете, да се усъвършенства, да се развива, за да е все по добър лекар и по полезен за пациентите си. Уточнявам, че не познавам Д-р Даскалов, дразни ме отношението към съсловието по принцип.

# 1 055
  • Пловдив
Ако питаш мен е меко казано тъпо да коментираш по този начин нещата, защото нито теб някой насила те е закарал при Даскалов навремето, нито  момичетата, негови пациентки. Когато ще се спори за цената на лекарския труд, е добре да се гледат и двете страни на въпроса. Значи скъпар е, когато му плащаш, а не е скъпа инвестицията му да чете, да се усъвършенства, да се развива, за да е все по добър лекар и по полезен за пациентите си. Уточнявам, че не познавам Д-р Даскалов, дразни ме отношението към съсловието по принцип.
Ок, ще се произнеса за последно по въпроса и повече няма да коментирам Даскалов и съсловието, още повече, че не желая да влизам в словесна битка с който и да било, без значение пациент или яростен защитник на въпросния лекар - 2 месеца преди първото ми забременяване същият д-р Даскалов ми заяви, че при мен бременност няма как да стане, освен чрез ин-витро, та да ме планира за програмата. Аз лично се отказах тогава, защото вече нямах средства да продължа и след така заявеното категорично от него подадохме документи за осиновяване. След 2 месеца обаче забременях. Без намесата на Даскалов. След това, година и 10 месеца по-късно забременях повторно.
Не исках да пиша това в белия списък, но не бих сложила Даскалов и в черния.
По отношение на отва, дали се охарчва като чете и обогатява опита си, в случая сам си е избрал професията, както и аз моята. Но ако си минала по трънливия път на лечението на стерилитет ще разбереш какво значи да затънеш до гуша в борчове и да плащаш с години, особено ако усилията ти не са увенчани с успех и то благодарение на това "съсловие", което защитаваш, със сигурност ще запееш друга песен. Да са живи и здрави лекарите, които помагат, а по нашия въпрос - дано банките да отпускат повече кредити, че за съжаление стерилните семейства се множат.

# 1 056
Няма спор, че борбата да имаш дете във вашия, и множество подобни случаи не е лека, нито финансово, нито психически.
Моята идея беше в това, че е некоректно да се оспорва и принизява лекарския труд и заплащането на лекарите при такива високотехнологични манипулации, изискващи от тях сериозни времеви, практически и финансови инвестиции. И след това говорим за остойностяване на лекарски труд, за лекарска консултация, струваща 20 лева. Ами всяка от нас е готова да даде 60-80-100 лева за посещение във фризьорски салон, а за лекар ни е скъпо. Верно, че на никой не е лесно с парите в днешно време, но докато не си подредим приоритетите, няма да се случат нещата. Аз лично съм пациент на лекари, който държат на знанията си, уменията си и на адекватното им заплащане.

# 1 057
  • на село
Моля ако някой знае телефона на доктор Тракова да ми го прати,благодаря!

# 1 058
Здравейте мили дами!Аз съм бъдеща майка на близнаци и скоро ще раждам.Лекаря които ме наблюдава е д-р Трифон Мирчев и д-р Матеева.Моля ви който знае нещо за тях да ми каже искам да знам дали са добри и взимат ли пари ако си осигурен защото ми подшушнаха че няма значение дали си осигурен пак ще ми вземат.Искам да знам за да се подготвя предварително моля ви пишете на пощата ми m8906@abv.bg Благодаря ви ще чакам писмата ви.

# 1 059
Здравейте мили дами!Аз съм бъдеща майка на близнаци и скоро ще раждам.Лекаря които ме наблюдава е д-р Трифон Мирчев и д-р Матеева.Моля ви който знае нещо за тях да ми каже искам да знам дали са добри и взимат ли пари ако си осигурен защото ми подшушнаха че няма значение дали си осигурен пак ще ми вземат.Искам да знам за да се подготвя предварително моля ви пишете на пощата ми m8906@abv.bg Благодаря ви ще чакам писмата ви.

За да си сигурна ще ти искат ли нещо най-добре е да говориш със самите лекари.

# 1 060

Ако ги ангажираш конкретно да водят раждането ти -предполагам ,че ще ти вземат пари.При такъв ангажимент няма значение дали си осигурена или не.Друг е въпроса ако нямат практика да взимат пари за ангажимент,но не ми се вярва  Thinking

Най-добре говори с тях.Питай едния,питай другия,сравни и ще си решиш.
Предполагам ,че ще раждаш секцио.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:26 от elfi4ka

# 1 061
  • о`майна лунна нощ е
Мирчев ме прегледа близо месец след раждането. Бях развила инфекция в последствие. Нищо не съм плащала, беше много отзивчив. Като отношение ми хареса и бих му се доверила. Колегите му също го уважават много. По време на предстоя ми в следродилен сектор мина на една или две визитации, но тогава прегледите бяха по-бързи и без много обяснения за родилките, ако докторът не види проблем във възстановяването им.

# 1 062
Положителен глас и от мен за Мирчев.

# 1 063
  • Пловдив
Това ли се вариантите за ФМ в Пловдив?

# 1 064
  • Пловдив
Айде пак питане за УНГ-Пловдив...
Утре ще водя малкия за третата сливица в Каспела-или при доц.Дойков или при д-р Милинич.

Мнения...

Общи условия

Активация на акаунт