Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 062
  • 13 437
  •   8
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Айде пак питане за УНГ-Пловдив...
Утре ще водя малкия за третата сливица в Каспела-или при доц.Дойков или при д-р Милинич.

Мнения...
Ще чуеш и за двамата и + и - мнения. Мисля, че няма значение при кого ще отидеш, но като че ли Милинич работи повече с деца  Peace

# 1 066
Първо при Милинич  Peace Тя не бърза с операциите и е страхотна с децата. Ако не държиш на Каспела, бих ти препоръчала с направление да отидете в МЦ Хипократ, където също приема - спокойно е и /дано не ми се струва/ Дойков не й виси на главата и операциите са й последен избор   bouquet

# 1 067
  • Пловдив
 Peace

Не ни дават направление и ще ходя частно.
И аз първо си риших Милинич!
Сега ще погледна и в Хипократ как е,но си освободих сутринта че и малкия е на градина...

Благодаря!

# 1 068
Бенита - за ФМ в Пловдив единствено при Даскалов мога да ти препоръчам да идеш, с чиста съвест Simple Smile

Глас за Милинич, положителен естествено Simple Smile

# 1 069
 В Каспела работи д-р Димитров - УНГ, аз лично съм много доволна от него, ако е за дете, още повече, така предразполага децата. Чудесен е и давам глас за него. Освен това той работи заедно с доц. Джамбазов, който е изключителен лекар.

# 1 070
Момичета, знаете ли дали д-р Новакова все още работи в ДКЦ 4?  Rolling Eyes

# 1 071
  • София / Пловдив
Айде пак питане за УНГ-Пловдив...
Утре ще водя малкия за третата сливица в Каспела-или при доц.Дойков или при д-р Милинич.

Мнения...

Ако можеш да избираш, да НЕ Е при Дойков!
Д-р Петров е много добър вариант за УНГ за дете. В темата има негови координати.
Джамбазов също е ок, но в момента приема много малко хора, откакто стана шеф на УМБАЛ "Св.Георги", преглежда по - рядко в кабинета.

# 1 072
  • Пловдив
Ходихме при Милинич,но за 30-те лева нещо мниги бързо ни претупа...Иначе е Ок,по принцип пак ще ходим щото се разболяваме и неможа да каже повече за 3-тата сливица.

# 1 073
  • Пловдив
Да, там си е  Peace

# 1 074
Да, там си е  Peace
Мерси   bouquet
А имаш ли мнение за нея  Rolling Eyes Прочетох повече положителни отзиви за нея, а и била хомеопат, та се чудя дали да не преместя малката при нея, ако има възможност  Thinking

# 1 075
  • Пловдив
desex, има и доста негативни мнения. Виж за нея и в Черния списък...

Аз, лично, не съм изобщо доволна от Новакова! Нито като отношение, нито като специалист. Не чува кво й говориш, има се за голяма работа и не я интересува нищо друго! Нито ти обяснява, реагира на въпросите все едно нямаш право да питаш...Миналата година водих щерката два пъти при нея...Много съм разочарована...

# 1 076
*Бенджи* , благодаря за инфото  Hug

Ох, препоръчайте ми някой педиатър, пък ако е и хомеопат още по-добре  Rolling Eyes
Не съм от Пловдив и тук има две детски лекарки - при едната докторка има записани страшно много хора и не взема нови, а другата, при която сме записани е изключително некадърна  ooooh! - захранва на 40 дни със сокчета, като й казах, че ще захраня след навършени 5 месеца ми каза, че съм щяла да бъда като циганките - да кърмя до годинка  ooooh!, изписва едни и същи лекарства всеки път и на всяко бебе, дори не преслушва бебетата на консултациите, сега последно ме вбеси и с твърдението, че след втория Синфлорикс се правела пауза от 5 месеца и тогава се биел третия прием  ooooh! Опитах се да обясня какво пише в имунизационния календар, ама то като не възприема  Close
Затова реших сега през декември, когато могат да се сменят джи-пи-тата да преместя малката при някой в Пловдив, ама незнам при кой  Rolling Eyes Дайте съвет, моля ви  Praynig

# 1 077
Нашата е доктор Менчева от ДКЦ Свети Георги на Васил Априлов. Аз съм доволна  и доколкото знам подкрепя кърменето и късното захранване. Много съм доволна от нея.

# 1 078
Здравейте мами!Вече доста имена на доктори изчетох и се обърках и май се оказва че в Кючука няма добър педиатър.Препоръчха ми д-р Игнатова,но тя не взема нови пациенти. Дипчикова е 2 в седмицата само,а аз искам ако ми се наложи да мога да отида по всяко време,ние сме при Стоилов,но е като развалена грамофонна плоча каквото и да го питаш едно и също само говори и може да ти писне от чакане,да не говорим че се пуши вътре където преглеждат бебета в детска консултация и е ужасно гнусно още като влизаш.Имам един месец да реша къде да запиша детето.Ако някой ми даде препоръки за добър педиатър ще бъда благодарна в Кючука,ако може.Благодаря!

# 1 079
  • София / Пловдив
...Дипчикова е 2 в седмицата само,а аз искам ако ми се наложи да мога да отида по всяко време .....

Три дни према - вторник, четвъртък и събота. Останалите дни можеш да я намериш в другия кабинет в "Северен", а и винаги вдига телефона. Оплаквания от докторката нямам никакви за почти 7г. /пу-пу/.
Само че миналата по едно време отказваше да взима нови пациенти, сега не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт