Бял списък за гр. Пловдив

• 2 782 965
  • 13 437
  •   2
Отговори
# 1 080
Дипчикова е много натоварена наистина.

Десекс - в кой район ти трябва педиатър? Съвет от мен е да не търсиш педиатър хомеопат, защото всички педиатри (повечето) са боаронски хомеопати, а не класически - което е опасно, а не полезно. Имам впечатления от доста педиатри, само ми кажи в кой квартал ти трябва Simple Smile

# 1 081
И аз се включвам в търсенето на нов педиатър за Кичук париж.Живеем до Събота пазара.В момента сме при д-р Гьошева,но не съм доволна.Чакаш много,постоянно е с различно работно време,работи по всякакви стари школи,винаги е пълно с пенсионери и т.н,претупва те на бързо и последно при спешно обаждане,когато детето беше доста зле ни каза да отидем след половин ден,а тя беше уж на работа.Ставаше въпрос за по-спешен случай.От тогава не съм ходила изобщо.Направо не ми се разправя вече с нея.

# 1 082
Десекс - в кой район ти трябва педиатър? Съвет от мен е да не търсиш педиатър хомеопат, защото всички педиатри (повечето) са боаронски хомеопати, а не класически - което е опасно, а не полезно. Имам впечатления от доста педиатри, само ми кажи в кой квартал ти трябва Simple Smile
Нямам никакви претенции за района  Peace

# 1 083
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да сменя педиатъра на млкия,защото ми писна да му изписват АБ за зачервено гърло!И ред други причини.Сега сме при Лучия Стайкова....няма да коментирам много,само казвам,че е много зле милата.
Та трся си педиатър,който се интересува или още по-добре лекува и с хомеопатия.Препоръчаха ми д-р Бояджиева,кабинета и бил в поликлиниката на понеделник пазара,не и знам номера на ДКЦ-то.
Инфо за нея някой има ли??? Rolling Eyes
И ако ли не,то моля за препоръки за някой наистина ''отворен'' педиатър,който не обича АБ и ги изписва само в краен случай,някой който опитва с хомеопатия,с по-широко скроен поглед над медицината.
Много благодаря предварително!  bouquet

# 1 084
  • Пловдив
Desert`Rose, от години търся такъв педиатър...неуспешно.
Досега сме сменили трима. Аз ли много изисквания имам, що ли... newsm78

Mr. Green

# 1 085
  • Пловдив
 ooooh! #CrazyУжас,знаех си,че не е лесноо да се намери свестен лекар в днешно време...за жалост Confused

# 1 086
От както се е родила малката,съм се убедила,че ако не си плащаш,няма кой,да ти обърне внимание!До сега,не ми е боледувала,с изключение на една температура,следствие на ваксина,за която личната твърдеше,че било невъзможно да се вдигне от нея!Избрала съм си д-р Молева,има частен кабинет до Събота пазара!Винаги обяснява  за всичко подробно,търпи ме,а аз не съм от лесните,в смисъл,че задавам всевъзможни въпроси!Сега съм решила,да запиша малката при Белишки!Не е педиатър,но поне винаги е в час,интересува се и чете!

# 1 087
  • Пловдив
Молева от Селената ли?
За нея ли говориш?

# 1 088
Да същата е Peace!

# 1 089
Д-р Карафезиева, 2-ро ДКЦ. Имах същите изисквания като теб - удовлетворена съм във всяко отношение.

# 1 090
  • Пловдив
Д-р Карафезиева, 2-ро ДКЦ. Имах същите изисквания като теб - удовлетворена съм във всяко отношение.
къде беше това второ ДКЦ?Изобщо не ги знам по номера поликлиниките... Embarassed

# 1 091
  • Пловдив
... р- т Стадиона...

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 23:38 от *Бенджи*

# 1 092
Държа да отбележа, че никое джипи не практикува класическа хомеопатия, а само боаронска. Всеки да си прецени дали да ползва тази хомеопатия, т.е. нека това не е критерий за избор на личен лекар Wink

Бенджи е писала къде е 2-ро ДКЦ. Лекарката има кабинет и в Смирненски.

# 1 093
За педиатър аз съм доволна от Д-р Заимова. Наистина не избързва с антибиотици и първо пробва с хомеопатия! В поликлиниката на Понеделник пазара е!

# 1 094
За педиатър аз съм доволна от Д-р Заимова. Наистина не избързва с антибиотици и първо пробва с хомеопатия! В поликлиниката на Понеделник пазара е!

Заимова и хомеопатия newsm78Да нямаш някаква грешка?Лекуваме се при нея от 17г. и за първи път чувам подобно нещо.
Аз също съм доволна от нея,като педиатър.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 20:08 от ббб

Общи условия

Активация на акаунт