Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 567
  • 13 798
  •   4
Отговори
# 10 920
Хвалят д-р Бране Лазороски в Селена. Нямам опит обаче.

# 10 921
Аз препоръчвам доктот Димитър Йончев на ул “Иван Вазов”. При мен се справи от раз една много упорита балтерия, която при други разбрах, че стават нещата по- бавно със смяна на различни амтибиотици. Докторът е много добър

# 10 922
Може ли препоръка за АГ, който е добър в лечението на бактериални инфекции?
Споменаха ми за доктор  Краевска, в Рилон центъра е.
Ще се радвам  на препоръка  или мнение  за доктор  Краееска.
Д-р Димитър Кичеков от Торакс.
Работи със здравната каса и часовете се записват през супердок!

# 10 923
  • Пловдив
Моля, препоръчайте личен лекар за възрастен в МЦ “Кючук Париж” или в ДКЦ 7, който записва нови пациенти. Благодаря!

# 10 924
Аз препоръчвам доктот Димитър Йончев на ул “Иван Вазов”. При мен се справи от раз една много упорита балтерия, която при други разбрах, че стават нещата по- бавно със смяна на различни амтибиотици. Докторът е много добър
Здравейте, каква бактерия имахте?

# 10 925
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали добър ортопед -травматолог,който работи с направление?Имам проблеми с коляното от известно време и ми е необходима консултация,а не операция.
А на мен ми трябва за операция. Понеже не съм от Пловдив, не ги знам добре като имена докторите, може и да не е с направление, важно е да си разбира от работата.

# 10 926
Здравейте!
Днес посетих дерматолози д-р Топкарова в кожния диспансер и д-р Гаров. На първата директно й отказах да усвои направление срещу извършения от нея "преглед" на едногодишното ми дете.
Въпросът ми е - така ли преглеждат всички дерматолози-за 2сек от 2 метра и хайде на фенистила! Детето е с обрив  от 10дни, който според различните специалисти е или уртикария, или "нещо друго" и очаквах подход, целящ откриване на причината, а не рецепти с антихистамини. Моите очаквания ли са големи?
Или да се насоча към алерголог?

# 10 927
И аз моля за препоръка за алерголог за възрастен човек, който получава периодично подуване на лицето и оток на устна кухина и ларинкс. Отхвърлени са УНГ инфекция и дентални проблеми, следваща стъпка е алерголог, но не знаем към кого да се насочим.

# 10 928
Алерголог за възрастен и дете - др.Бакалова. Интересна личност е, на мен първия път изобщо не ми вдъхна доверие, но е факт, че няколко.пъти помага на детето ми, един път и на мен. И то след изчерпани доста други възможности.
За възрастен няколко мои близки са доволни от др.Димова.

# 10 929
И аз моля за препоръка за алерголог за възрастен човек, който получава периодично подуване на лицето и оток на устна кухина и ларинкс. Отхвърлени са УНГ инфекция и дентални проблеми, следваща стъпка е алерголог, но не знаем към кого да се насочим.
Хора алергични към риба имат тези симптоми. Забележете има ли връзка.

# 10 930
Здравейте, може ли да ми препоръчате дентална детска клиника или зъболекар за премахване на зъбна плака. Благодаря.

# 10 931
Моля препоръчайте добър хирург за вадене на мъдрец

# 10 932
  • под тепетата
Д-р Иван Начков, Пълмед. Има часове в Супердок.

# 10 933
Д-р Тончев, клиника Д-р Станков.

# 10 934
И от мен за д-р Тончев в клиника Станков.

Общи условия

Активация на акаунт