Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 937
  • 13 823
  •   3
Отговори
# 11 025
Здравейте, моля за мнения някой посещавал ли я МЦ др Людмил Димитров за лечение на болки в кръста и дископатия с озонотерапия?
Здравейте!
Посещавах го за терапия, но преди много години - цели 13 Simple Smile
Бях с дископатия. Направих само лазерната терапия. Бях много доволна, години после нямах проблеми.
Майка ми също идваше с мен, при нея обаче има дискова херния и куп други проблеми - при нея озонова терапия беше довабена към лазерната. Много я болеше, но помня, че отиде в кабинета куцукайки със силни болки в целия крак до пръстите на краката, а на четвъртия ден успя да мине пеша цялата Главна улица та чак до кабинета му Simple Smile
Цените и тогава си бяха високи, в момента нямам представа какви са. Нито дали хората са все още доволни...

# 11 026
Доктор Димитър Йончев. Кабинетът му е на Иван Вазов, има 4 Д и всеки път прегледът е като фетална морфология. Освен това е и шеф на АГ в Окръжна и може да вземе всякакви спешни мерки, ако се наложи. Аз съм много доволна. Синът му пък работи със здравна каса.

# 11 027
Знаете ли майка му,др Йончева ,дали работи още?

# 11 028
Мисля, че не работи.

# 11 029
препоръчайте добър хематолог

# 11 030
Мнения и впечатления за доктор Радка Видева? АГ, работи в Селена и Торакс, предстои ми да ми премахне полип

# 11 031
Мнения и впечатления за доктор Радка Видева? АГ, работи в Селена и Торакс, предстои ми да ми премахне полип
Страхотна е, в добри ръце си. Имам две секцио, конизация, абразио... и още доста процедури извършени при нея. Само добри неща мога да кажа Simple Smile

# 11 032
Препоръчайте ми добър кардиолог и невролог.

# 11 033
Добър кардиолог - д-р Илчо Илчев (тел.032644146). Има кабинет до "Копчето" на "Васил Априлов".

# 11 034
Препоръчайте ми добър кардиолог и невролог.

Кардиолог - д-р Златка Димитрова
Невролог - д-р Мария Николова
И двете са в ДКЦ Св. Георги. Часове се записват през Супердок.

# 11 035
  • Sunshine state
Кардиолог д-р Илия Янев, кабинетът му се намира на ул. Богомил. Часове може и през супердок.

# 11 036
Препоръчайте добър дерматолог в Пловдив, става въпрос за мъж с кожен проблем в интимната област.

# 11 037
Доктор Тодор Желязков - кожен лекар

# 11 038
Може ли мнение за д-р Батаклиев - неврохирург, от Пълмед?

# 11 039
  • Пловдив
Неврохирурзи в Пловдив ,търсете в "св. Георги". На другаде не разпплагат с необходимото оборудване и на повечето работещи в Пълмед  и Каспела , основната им работа е всъщност там(Св.Георги).

Редакция:Ако споделите за какъв проблем (локация - главен мозък ,гръбначен мозък/прешлени/дискове) става въпрос може да ви препоръчам конкретни неврохирурзи. За Главен Мозък(ГМ) търсете Иво Кехайов . Умищлено не му пиша титлата защото може вече да е професор,последно беше доцент(занимава се и с научна дейност,а това са научни степени ,другите са просто д-р),и ако Желязков се е пенионирал ,най-вероятно е и началник на клиникита по неврохирургия.Консултациите са безплатни ,може да го го търсите след 13 всеки ден ,ако е наработа,като излезе от плановите операции от операционнта.За гръбначни операции има други ,но общо взето всички които на са на работа  в момента са в операционната (за всяка операция без значение от тежеста).

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 22:24 от whitefang

Общи условия

Активация на акаунт