Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 537
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 100
Ако има наплив както при д-р Ямаков, в 8:30 пускат графика в 8:50 е пълен за целия следващ месец.

# 11 101
Искам да запиша час за ендокринолог при доктор Георгиев по препоръка от тук, но в Супердок няма часове, а пише, че на 15-то число се пуска график за следващия месец.
Някой знае ли, ако скоро е запазвал дали наистина на 15 число се публикува или по-късно или направо да звъня по телефона
Сутринта около 10ч все още имаше свободни часове. Явно бързо са свършили. Графикът наистина се обновява на 15-то число. Негова пациентка съм от над 10 години.

# 11 102
Здравейте! Може ли да ми дадете препоръка за добър детски хирург. Става въпрос за едно топче отстрани на окото на детето.

# 11 103
  • Пловдив
Ако е близо до окото мисля,че трябва очен лекар.

# 11 104
Ами като продължение на веждата е . Но да ще направя и консултация и детски очен лекар. Предложения и за такъв освен детският хирург?

# 11 105
Ами като продължение на веждата е . Но да ще направя и консултация и детски очен лекар. Предложения и за такъв освен детският хирург?
д-р Васил Маринов във Фи Хелт или д-р Минева. Тя вече не преглежда в Селена. Кабинетът е някъде срещу Стоматологичния факултет.

# 11 106
Препоръчвам за кожни образувания (без да се стряскаш) да отидете в онкото клиника1, на В. Априлов. Д-р Йорданова преглежда. Тя ще ви насочи - дали ще трябва биопсия, операция и т.н.
За хирург, пак там - Иванов и Балева.
Детски, човешки... На колежка детето там оперираха 2 пъти, аз имам и личен опит.

# 11 107
Моля, препоръчайте семеен терапевт, психолог.

# 11 108
Пепи Гечкова

# 11 109
Пепи Гечкова
Само с регресия ли се занимава?

# 11 110
Понеже не знам какъв е точно вашия  проблем, може да звъннете по телефона да попитате това, което Ви интересува. Тя е мила и отзивчива, поне аз с такова впечатление останах.

# 11 111
Здравейте! Моля за препоръка за онколог в Пловдив. Напълно неориентирана съм в тази сфера. Става въпрос за аденокарцином на дебело черво. Благодаря!

# 11 112
Д-р Томова в КОЦ Пловдив.

# 11 113
Еврохоспитал,  доц. Н.Белев.

# 11 114
  • Пловдив
И Балева и Белев са хирурзи.
Владимир Канаре в в Парк Хоспитал
Румяна Илиева в Централ Онко Клиник.
Избора на клиника/отделение по онкология се правиация въз основа на конкретното заболяване според възможностите им осигурят адекватно лечение.Някои от новите биологични терапии не навсякъде ги купуват.https://

Общи условия

Активация на акаунт