Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 931
  • 13 508
  •   6
Отговори
# 11 385
Здравейте на всички след гастроскопия ми откриха Интестинална Метаплазия като прочетох за диагнозата не пише хубави неща и се притеснявам много.Моля ако има групата някой с съща  диагноза може ли да ми препоръча гастроентеролог от Пловдив?От Хасково съм и тук нямам голям избор за гастроентерелог.Благодаря
Не съм с такава диагноза, но бих ти препоръчала д-р Дойков и д-р Станчев /работят в Каспела/, също и д-р Боянов /работи в Пълмед/, за него казват, че има малко грубо отношение; но пък наистина е добър специалист.

# 11 386
  • малкия йеросалим
Здравейте.Търся съдов хирург за баща ми.Има разширени вени, който последно време не ми изглеждат добре.

# 11 387
Вакрилов.

# 11 388
С две ръце препоръчвам УНГ Божидар Митев от Пловдив ,изключително сърдечен и голям професионалист,мил и отзивчив ,преглежда много обстойно и внимателно. При него попаднахме след усложнения от некадърното и нехайно отношение на доктор Бойко Димов от гр. Пловдив, .При него основно се акцентира върху пресмятането на цената на платения преглед ,добавяне на суми за взимане на носни секрети и по време на прегледа разговори по телефона с цел да не изпусне още "клиенти".

Абсолютно подкрепям мнението за д-р Митев. Много добър и като специалист и като човек, рядко се срещат вече такива лекари.

# 11 389
  • Plovdiv, Bulgaria
С две ръце препоръчвам УНГ Божидар Митев от Пловдив ,изключително сърдечен и голям професионалист,мил и отзивчив ,преглежда много обстойно и внимателно. При него попаднахме след усложнения от некадърното и нехайно отношение на доктор Бойко Димов от гр. Пловдив, .При него основно се акцентира върху пресмятането на цената на платения преглед ,добавяне на суми за взимане на носни секрети и по време на прегледа разговори по телефона с цел да не изпусне още "клиенти".

Абсолютно подкрепям мнението за д-р Митев. Много добър и като специалист и като човек, рядко се срещат вече такива лекари.

Ние сме от години при доктор Митев,цялото семейство. Не бих го заменила за нищо на света. Уникален и тъй като се познаваме отдавна( още откакто беше млад,начинаещ  лекар),лично съм го предупредила да не си вирне носа,като повечето лекари,като се прочуе..Simple Smile. За сега не го е направил и винаги е насреща,когато имам нужда от него.

# 11 390
Здравейте,имате ли идея доктор Дафина Ганева дали преглежда ? От няколко дни се опитвам да се свържа с нея и не успявам.

Аз бях на преглед при нея, мисля че беше преди около две години. Би трябвало още да преглежда, малко по-настоятелно трябва да св звъни, даже по няколко пъти, не винаги асистентката вдига телефона. 0884510744 на този номер съм звъняла. Само ако си запишете час да знаете, че много се чака, чакала съм с час по 2-3 часа, има големи забавяния всеки път когато съм ходила, но е много добър специалист.

# 11 391
Здравейте. Имате ли мнения за д-рите Данев и Дачев в ДКЦ 2 за ехография на млечни жлези? Също и за Дойкова в Пълмед?
А как и къде се запазва час за д- р Якова?
Ако имате и по-добри предложения, добре дошли са. Става въпрос за профилактичен преглед с направление за ехография,  на 41 г съм.
Благодаря.

# 11 392
Аз мога да препоръчам д-р Елена Василска в Медлайн - разполага с модерни ехограф и мамограф.

# 11 393
Антонио, за д-р Якова е късно за час, щом имаш вече направление. Преди Коледа ходих и записваше за 19.01. Значи сега ще е за февруари. Лично, на място ходих.

# 11 394
Определено вече първо записвам час, след това ходя за направление. Почти всички читави доктори са със запълнени графици за текущия месец.

# 11 395
Точно така се прави. Аз ходя по ДЗО, но за тези с направление сестрата предупреждава, че може да изгори.

# 11 396
Ами ЛЛ ми пусна направление, без да ме пита.
А по телефона може ли да се запази при Якова, да пробвам поне?

# 11 397
Ами помоли да ти го анулира и издаде наново след запазен час.

# 11 398
Ами ЛЛ ми пусна направление, без да ме пита.
А по телефона може ли да се запази при Якова, да пробвам поне?

Тя винаги е много заета и не знам колко ще чакаш да вдигне.

# 11 399
DeVa, а имаш ли телефон?
А в МЦ Филипополис приема ли още?

Общи условия

Активация на акаунт