Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 865
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 400
Днес в събота ,къде може да бъде прегледан болен от ковид от 5 дена и се чувства зле?

# 11 401
  • Пловдив
В спешното на Пълмед , но всичко се заплаща.

# 11 402
Днес в събота ,къде може да бъде прегледан болен от ковид от 5 дена и се чувства зле?

И в Инфекциозна клиника също.

# 11 403
Здравейте,
Добър нефролог в град Пловдив някой може ли са ми препоръча?

# 11 404
Здравейте,
Добър нефролог в град Пловдив някой може ли са ми препоръча?

http://zdravencatalog.com/d-r-tania-kostadinova-nefrolog-plovdiv/

# 11 405
Точно чета отзивите за МЦ Хипократ и ми се изправи косата

# 11 406
Точно чета отзивите за МЦ Хипократ и ми се изправи косата
Кои отзиви по-точно?

За нефролог съм доволна там от Доц. д-р Димитър Николов.

# 11 407
  • Пловдив
Трябва ми добър УНГ,  ходим при Димов, но за тази седмица  едва ли ще има часове. Препоръчаният на предишната страница Божидар Митев в ДКЦ1 ли работи, виждам че има часове през супердок, но е доста млад, моля и за други препоръки.

# 11 408
Трябва ми добър УНГ,  ходим при Димов, но за тази седмица  едва ли ще има часове. Препоръчаният на предишната страница Божидар Митев в ДКЦ1 ли работи, виждам че има часове през супердок, но е доста млад, моля и за други препоръки.
Д-р Елмония Арнаудова
https://www.arnaudova-ung.eu/

# 11 409
.          С две ръце препоръчвам Стоян Марков, часове се запазват през супердок, но ако няма в близките дни, там е публикуван и личния му телефон, може да му се обадите.

# 11 410
Здравейте, дъщеря ми е с много гадно акне. Мои близки ми препоръчаха д-р Боян Костов и д-р Гюрова. Бихте ли споделили опит, къде да запиша час?

# 11 411
Аз мога да препоръчам д-р Елена Василска в Медлайн - разполага с модерни ехограф и мамограф.
Как се записва час?

# 11 412
През регистратура на Медицински център 1.
Скрит текст:

# 11 413
Здравейте, дъщеря ми е с много гадно акне. Мои близки ми препоръчаха д-р Боян Костов и д-р Гюрова. Бихте ли споделили опит, къде да запиша час?

Аз на няколко пъти съм ходила при д-р Боян Костов , даже сега си записах отново час. Много съм доволна, работи в кожния диспансер, отделно и в Клиника "Етика" с брат му д-р Владимир Костов. Веднъж съм била и при брат му, понеже Боян Костов го нямаше тогава. Като цяло мисля ,че при когото и от двамата братя да отидете няма да сбъркате.

# 11 414
  • Пловдив
Този Костов същия ли с кабинет на ул. Богомил? Ако да, аз не съм очарована.

Общи условия

Активация на акаунт