Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 894
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 11 415
Този Костов същия ли с кабинет на ул. Богомил? Ако да, аз не съм очарована.

Не, няма кабинет там.

# 11 416
Здравейте, дъщеря ми е с много гадно акне. Мои близки ми препоръчаха д-р Боян Костов и д-р Гюрова. Бихте ли споделили опит, къде да запиша час?

Аз на няколко пъти съм ходила при д-р Боян Костов , даже сега си записах отново час. Много съм доволна, работи в кожния диспансер, отделно и в Клиника "Етика" с брат му д-р Владимир Костов. Веднъж съм била и при брат му, понеже Боян Костов го нямаше тогава. Като цяло мисля ,че при когото и от двамата братя да отидете няма да сбъркате.
Благодаря Ви ат сърце.

# 11 417
Д-р Боян Костов не беше ли на бул. Марица север (където преди бяха част от кабинетите на Трета поликлиника)? Под блока след Община Марица... Освен в кожния диспансер разбира се.

# 11 418
Здравейте, бихте ли препоръчали добър детски хирург в Пловдив? Благодаря

# 11 419
Здравейте, да беше там до преди около 2-3 години. След това откри МЦ "Етика" и в момента работи там освен в диспансера.
Д-р Боян Костов не беше ли на бул. Марица север (където преди бяха част от кабинетите на Трета поликлиника)? Под блока след Община Марица... Освен в кожния диспансер разбира се.

# 11 420
  • Пловдив
Аз изобщо не съм доволна от д-р Костов и ми е в противоположния списък.
Отиваш при него, без поставена диагноза /наименование на петната/ - кортикостероидче, биодермичка 🤦
д-р Желязков същата работа, той дори до последно мисля, че не знаеше защо сме с детето в кабинета.
Сега съм запазила час за д-р Влашева, уж правила натривки и т.н., ще видя другата седмица как ще протече прегледът.

# 11 421
Десиссслава, аз бих опитала при д-р Лукова. Когато тя излезе в дългосрочен отпуск по майчинство обиколихме почти всички, но тя ми е фаворит. Радвам се, че вече се е върнала на работа.

Благодаря, Rusty15, значи за един и същи лекар става въпрос.

# 11 422
Clo, зеления талон за кожнив диспансер за колко време важи?

# 11 423
Месец, Дева, както и направленията по каса. Без него плащаш прегледа 45 лв, с него последно беше само 10 лв. Може и да не ми е актуална информацията, водих детето август последно. При всички случаи се плаща, въпросът е да е по-малко. Личната го принтира от компютъра, не беше зелено нашето, но свърши работа.

# 11 424
Кло, благодаря ти!.
15 пише в Супердок.

# 11 425
  • Пловдив
За кожения може с талон 119 и с нормално направление /срещу заплащане от 15лв./.
Не знам срещу талонът колко се заплаща, този път детето е с талон.

# 11 426
В Супердок не записват ли часове за другите им кабинети, извън диспансера? Поне за Лукова гледах, че е за поликлиниката на Георги Кондолов.

# 11 427
Точно за Лукова има на двете места. Но още не съм взела талон, да знам кога да избирам час.
Деси, пише, че в Кожния не работи с НЗОК и се плаща 15 лв., ако си с другия талон.

# 11 428
  • Пловдив
Кло, за другия кабинет първият свободен час беше след 5.02, а дотогава ще завехнат петната сигурно и никаква няма да я свърша, искаше ми се още тази седмица, но уви.
Значи и с талон и с направление все  15лв излиза. Учудвам се, че не са увеличили таксата и през 2021 беше толкова 😁

# 11 429
Може и да са я увеличили. Днес ме изненадаха в пощата, една услуга е станала вече двойно по-скъпа, при това от година поне, а аз бях убедена, че есента я плащах и не беше променена.

Общи условия

Активация на акаунт