Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 476
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 790
  • Plovdiv
Доктор Тотев препоръчвам

# 11 791
Йорданка Михайлова, в Супердок.

# 11 792
Д-р Стоянова, ДКЦ 1. Но не съм ходила тази година, не знам дали работи.

# 11 793
Д-р Бабаков, Супердок.

# 11 794
Благодаря за препоръките ви! Много ме улеснихте 🙂
Спрях се на д-р Михайлова и запазих час при нея, тъй като трябваше да съобразя и кога ще приключи месечния ми цикъл Simple Smile

# 11 795
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, препоръчайте ми добър очен лекар работещ по ЗК.

# 11 796
Здравейте!
Някой правил ли е консултация със проф. Елена Пиперкова. Началник е на нуклеарна клиника при УМБАЛ Иван Черноземски София. Във нета не намирам никакви отзиви нито за нея нито за болницата. Благодаря ви

# 11 797
Здравейте, препоръчайте ми добър очен лекар работещ по ЗК.

Привет! Аз съм много доволна от д-р Благовеста Тодорова:
https://superdoc.bg/lekar/blagovesta-todorova

Сменила съм 3-ма очни лекари, тя ми е четвъртият и мисля да си остана при нея. Много е внимателна, обяснява подробно, прегледите не ги претупва в никакъв случай.

# 11 798
Много добро мнение за лекарите от очна клиника,,Виста"...добра организация на работа,приятна обстановка,компетентно медицинско обслужване...Водих майка ми там за операция на катаракта и имам наблюдения

# 11 799
Някой да е посещавал проф. Баталов, трябва ми преглед при ревматолог за поставяне на диагноза и лечение, автоимунни заболявания вероятно, но не е потвърдено.

# 11 800
  • Пловдив
От д-р Благовеста Тодорова и аз съм доволна. Близо е до вкъщи, но не само заради това. Дъщеря ми и тя е доволна. При нея за пръв път я водих на очен лекар. Не сме били с направление, но съм я препоръчала на познати с направление, те също са много доволни. Очевидно не прави разлика, независимо, че по каса ще вземе по-малко пари.

# 11 801
Търся добър гастроентеролог, да работи с зк. За диагностика.

# 11 802
Търся добър гастроентеролог, да работи с зк. За диагностика.
Д-р Иван Атанасов

# 11 803
Здравейте, търся ендокринолог за възрастен. Ходила съм при д-р Христо Георгиев, но искам да отида при друг.

# 11 804
  • Пловдив
Здравейте, търся ендокринолог за възрастен. Ходила съм при д-р Христо Георгиев, но искам да отида при друг.
Д-р Миглена Николова, Пълмед. Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт