Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 839
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 925
Препоръчайте ми добър хематолог който да работи в болница. За Пловдив.Благодаря!
Препоръчвам с две ръце Боян Семов, Св.Георги, на Васил Априлов. Часове - през супердок.

# 11 926
Пулмолог- д-р Елена Ходжева-ДКЦ св. Георги
Хематолог+1д-р Боян Семов и д-р Васко Гръкланов. С една уговорка, че Семов не работи в отделението по хематология, но винаги насочва при нужда към тях.

# 11 927
При повтарящи се аборти и съмнение за тромбофилия, Д-р Боян Семов ще помогне ли?

# 11 928
При повтарящи се аборти и съмнение за тромбофилия, Д-р Боян Семов ще помогне ли?
Там на първо място Ви трябва лекар по репродуктивна медицина, който да назначи панел изследвания. При доказана тромбофилия се изготвя терапия от хематолог, проследяване на бременност също задължително се случва и от двамата.

# 11 929
Café del Mar, благодаря. Била съм, имам опит и  някои изследвания, сега търся хематолог.

# 11 930
Според мен не. В Пловдив няма много специалисти, които да са в помощ за този проблем за съжаление. Необходимо е АГ, хематолог и имунолог да действат заедно.

# 11 931
  • Пловдив
Относно тромбофилията.

https://youtu.be/nhmLiQ9RQZ8?si=j3tIiyGrGtI-RK3E

От години се отрича връзката на тромбофилията, ако изобщо я имате, и спонтанните аборти. Има много статии, проучвания и т.н и в чуждестранни издания по темата. Въпросът е кога българските специалисти ще ги прочета и ще спрат да спекулират с темата. Вие също може да потърсите и да прочетете. Но психозата е с ръст на епидемия!

# 11 932
Здравей, Семов твърдо не става за тези неща.. Има един център Кирм, там идва доктор Конова мисля, че тя ще ти помогне! Ако не София, доктор Чучумишев в на Калчев центъра. АГ е, но е много добър и разбира всичко. Успех

# 11 933
В една от групите за Пловдив има доста добри отзиви за Д-р Радица Соколова - дерматолог, преглежда в Пълмед, моля ако някой от форума я е посещавал да сподели мнение.

Издирвам и читав пулмолог за възрастен.
Аз съм я посещавала. Наистина е много добър специалист.

# 11 934
Препоръчайте ми добър хематолог който да работи в болница. За Пловдив.Благодаря!
Препоръчвам с две ръце Боян Семов, Св.Георги, на Васил Априлов. Часове - през супердок.

Бях при него! Каза че нищо ми няма защото хемоглобина ми е в норма,а аз имам дефицити на В12 и Д. Какво общо има тук хемоглобина! Говори като робот тихичко,бързо и въобще не те изслушва и не мисли. Все едно цитира учебника си!

# 11 935

Бях при него! Каза че нищо ми няма защото хемоглобина ми е в норма,а аз имам дефицити на В12 и Д. Какво общо има тук хемоглобина! Говори като робот тихичко,бързо и въобще не те изслушва и не мисли. Все едно цитира учебника си!
Подкрепям!

# 11 936
Д-р Балтов е много добър хематолог, старата школа. Надявам се,че още работи.
Д-р Чинчев в Медлайн също.

# 11 937
Аз научих за д-р Гръкланов при 2рата ми бременност. Назначи ми изследвания, на които никой досега не беше обръщал внимание,  следи вит. Д и въобще-почувствах се обгрижена.

# 11 938
Силвия, ти с диабет ли си? Тези дефицити са характерни за хора с ИР/диабет, на терапия с Метформин.

# 11 939
Някой може ли да слодели мнение за Д-р Сийка Андонова - семеен лекар?
Кабинетът ѝ е в сградата на Фи хелт на бул. България 4.

Не препоръчвам Сийка Андонова. Показва арогантно поведение и досада от работата си. Нито веднъж не се усмихна тази жена, вместо поздрав очаквайте издуване на бузите. Неглижиране на силно завишени лабораторни изследвания. Незаинтересованост от пациентите и невдигане на телефона въпреки предварителна уговорка. Ласкателите в профила и в супер док са силно подвеждащи и съжалявам, че и се доверих

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 23:44 от iskreno

Общи условия

Активация на акаунт