Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 695
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 910
И аз съм доволна от д-р Янков. Бях му писала на вайбър и той ми отговори след няколко дни, но ни прие и оправи  проблема. Даже работи в събота с направление

# 11 911
  • София
По последни данни от миналата година, д-р Джинсов е все така прекрасен лекар и работи в Хирургиите Blush

Миналата година може и да е работил Simple Smile Тази година вече е директор на Национална Кардиологична болница, град София.

# 11 912
Това е новина.
Имах информация, че прави аблации в Пловдив, но явно вече не.

# 11 913
Минавам да споделя и моите впечатления от случайната  среща с д-р Валентин Иванов - младши

От години се преглеждам профилактично при д-р Балева, която за мен е добър диагностик и човек. Нещо последните две години организацията и достъпа до лесно записване на час стана трудно, плюс чакането дори и  с час..... плюс дублиране на часове,  неописване на лист за пациента резултат от прегледа

Наумих си да отметна преглед на гърди без оглед конкретно къде, записах удобен ден според цикъла при д-р Иванов
На ехограф се визуализираха  зони - повлекла по думите на доктора с вид на доброкачествени, но беше озадачен кога съм прегледана последно и били ли са там, че не са малки, а аз нямах информация от преглед преди година за наличие на подобно нещо.
Бяха ми обяснени варианти с още образни изследвания или най - точно с биопсия.
Уточнихме дата за кор биопсия  в болница Каспела. Процедурата минава по ЗК с направление  194 от ЛЛ, без никакво доплащане в болницата под формата на такса. В упътващия лист от доктора е обяснено пред кой кабинет за прием сутрин в 7 часа - видя ми се рано, но после като се изсипа народа разбрах, че не е. До 9:30 бях приета, бяха ми взети кръвни проби, 10:30  дойде сестра да ме вземе, манипулацията  стана бързо с местна упойка лидокаин, зоните набодени на 5 места.
11:30 бях готова да си ходя,  на изписване  отидох след два дни, попитаха ме за болничен от регистратура колко ще искам, че могат до 30 дни.
Резултат дали е готов с обаждане на посочен телефон, за седмица излиза, резултати и епикриза се дават лично от доктора след уточняване по телефона кога да се отиде, готов болничен от етажа на регистратура на изписване
Изживяването с биопсия и чакане не е от приятните, но този съвременен поход ми спести терзания и още обикаляния

# 11 914
Щефи, да се похвалиш с хубави резултати от биопсията, стискам палци!! Аз също посещавам д-р Иванов, в чудесни ръце си, бъди спокойна.

Радвам се за д-р Джинсов Blush

# 11 915
Cafe,  излезе резултата, доброкачествени. Вече са уточнени и  профилактично ще се следят в бъдеще за нарастване.

# 11 916
  • Пловдив

Намерих тези две лекарки, едната е била завеждаща и на отделението в детска клиника.

# 11 917
Препоръчайте ми моля детски алерголог за бебе, за изключване на АБКМ.

# 11 918
Здравейте, някой знае ли кога се пуска графикът за месеца в Супердок на д-р Христо Георгиев, ендокринолог, кабинетът до Военна болница?

# 11 919
Имате ли мнение за д-р Горанов кардиолог хирургиите

# 11 920
Здравейте, някой знае ли кога се пуска графикът за месеца в Супердок на д-р Христо Георгиев, ендокринолог, кабинетът до Военна болница?
Обикновено сутринта на 15-то число. Не знам през Август като е месец на отпуски, как ще бъде. Часовете се изчерпват доста бързо.

# 11 921
  • София
Всеки месец на 15-то число си пуска графика. Аз съм влизала да дебна и буквално за 10 мин часовете свършват. Пуска го рано сутрин към 8:00ч

# 11 922
Дессислава, споделям мнение за д-р Печилкова- тя е страхотен човек и специалист от старата школя, но когато имахме проблеми с малкия( въпреки, че не е много малък, но е аутист и "големските" гастроентеролози не го искаха), тя ни прие, прегледа го и ни насочи към доц. Янков. И, ако проблема не е  много сериозен- мисля, че би  била от полза. Приема в един медицински център до у-ще Христо Данов, записват часове през Супердок..., но предупреждавам, че се чака доска, понеже докторката е много обстоятелствена и преглежда обстойно( и обръща много внимание и на малките пациенти и на придружителите).

Радвам се, че младият Иванов работи добре и по новите стандарти. Че редовно му пращам пациенти...

# 11 923
  • Пловдив
В една от групите за Пловдив има доста добри отзиви за Д-р Радица Соколова - дерматолог, преглежда в Пълмед, моля ако някой от форума я е посещавал да сподели мнение.

Издирвам и читав пулмолог за възрастен.

# 11 924
Препоръчайте ми добър хематолог който да работи в болница. За Пловдив.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт