Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 625
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 12 045
Препоръчайте ми добър гастроентеролог за Пловдив.
Д-р Дойков /не работи с направления/, Д-р Станчев, Д-р Радев-работят в Каспела, Д-р Боянов-работи в Пълмед /не работи с направления/.

# 12 046
Еврохоспитал, работят с направления. ММ ходи и е доволен. Екип няколко доктора са в отделението.

# 12 047
Д-р Дойков /не работи с направления/, Д-р Станчев, Д-р Радев-работят в Каспела, Д-р Боянов-работи в Пълмед /не работи с направления/.
И аз съм за д-р Радев и д-р Дойков.

# 12 048
  • Пловдив
Здравейте,
Може ли да препоръчате уролг за дете?
Благодаря!

# 12 049
И аз съм за д-р Радев и д-р Дойков.

А имате ли мнения за Елена Топалова мисля че е в Медлайн или Пълмед. Не намерих никакви мнения за нея,а ендокриноложката ме изпраща при нея

# 12 050
Посещавах д-р Топалова по време на бременността ми,препоръча ми я следващият ме АГ."Заинати" се да разбере точно какво ми е,и да облекчи "мъките ми",а не като някои прехвалени,които директно ме пращаха за операция ден след раждането.Е,налага се наистина операция,но не действа на килограм,опитва се да разреши проблема,отдадена и интересуваща се за състоянието ми.В Медлайн практикува.Рядко излизат часове за нея в Супердок, обикновено за месеци напред има два дни за свободен преглед,през другото време е в отделението.

# 12 051
Здравейте, мнения за д-р Георгиев гениколог, работи в Селена ?

# 12 052
Прекрасен, препоръчвам силно, тази седмица само съм му пратила 2 приятелки, едната със сериозен проблем, другата за профилактика, отзивите и от двете са 10/10. Много човечен, спокоен, обяснява много, не е припрян, не прибързва със заключения.

# 12 053
Някой ходил ли е при д-р Троев ендокринолог в Свети Георги. Много ми го нахвалиха,но не намирам мнения за него в нета.

# 12 054
  • Пловдив
Някой ходил ли е при д-р Троев ендокринолог в Свети Георги. Много ми го нахвалиха,но не намирам мнения за него в нета.
аз съм му пациента от доста години.
Ходих веднъж годишно за изследване, Ямр в отделението.
Доволна съм.

# 12 055
аз съм му пациента от доста години.
Ходих веднъж годишно за изследване, Ямр в отделението.
Доволна съм.

Казвате ЯМР,тумор ли имате? Защото и аз съм оперирана от тумор на надбъбречната жлеза и много малко лекари са компетентни по този въпрос. Незнам на кого да се доверя. Обикалям си от ендокринолог на ендокринолог,усвояват си направленията и пътеките,а за мен никаква помощ!

# 12 056
  • Пловдив
Двоумя се между д-р Янакиев и д-р Гоновски се за преглед на новородено.
И д-р Гоновски преглежда ли бебета в МЦ, който е в сградата на УМБАЛ св. Мина?

# 12 057
+1 за Янакиев. Леко е дръпна,но за мен си разбира от работата.

# 12 058
Двоумя се между д-р Янакиев и д-р Гоновски се за преглед на новородено.
И д-р Гоновски преглежда ли бебета в МЦ, който е в сградата на УМБАЛ св. Мина?
Аз не съм доволна от Гоновски. Първо кабинета му е на първия приземен етаж (това се отнася за МЦ 6 - св. Мина) , после се оказа че трябва да се кача на втория етаж за самия преглед, в съвсем различен кабинет, лутах се докато го намеря, защото е на друг доктор и съответно пише друго име. Оставям настрана че нося бебе и чанта. Прегледа беше три минути, през които ми се обясняваше как е трябвало да отида на преглед първия месец (педиатърката беше пропуснала да ни изпрати), какви можели да бъдат последствията, какви гащи се слагали и т.н. Общо взето нищо което да се отнася за текущия преглед. Накрая каза едно всичко е наред, това беше и си тръгна. След 20 минути ми звънна, че трябвало да си взема амбулаторния лист.
Не сме ходили при другия лекар, но ако трябва да избирам в момента между двамата, бих избрала Янакиев.

# 12 059
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър ЯМР в града за изследване на гръбначния стълб (проксимален торакален сегмент) за един 15-годишен младеж.
Лаборатория "Русев" в "Каспела". Това е най-добрият апарат в града Simens magneton Skyra 3 tesla. Д-р Жекова търсете.

Общи условия

Активация на акаунт