Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 956
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 12 090
Не я защитавам, но само искам да уточня, че това е една връзка, изискваща химия между страните. И тя не може да се случи между всички.

# 12 091
Така е, но аз съм човек, който работи в тази сфера и знам, че има неща, които не засягат химията и са напълно недопустими - като например да се пита дете, което очевидно има проблем в емоционално отношение:
- "Кажи ми сега, мама винаги ли е така напрегната?"
- "Често ли се притеснява мама?"
Не е това начина, по който се разговаря с дете в присъствието на родител. Освен че фокусираш проблема върху родителя, аз не знам какво друго правиш... През цялото време тя разпитваше детето ми за мен - в мое присъствие. Естествено, че всеки родител е част от проблемите, които се прехвърлят към децата, но в случая се касаеше за леки физически неразположения, които до известна степен бяха свързани с психологическото състояние на детето...
Проблема отдавна е преодолян и говоря от дистанцията на времето. Просто споделям опит.

# 12 092
Търся наистина добър специалист, който може да назначи и разчете обстойни изследвания на витамини, минерали и хормони във връзка с прекален сън и тревожност, т.е. да се отхвърли всичко на физическо ниво...Ще бъда благодарна, ако препоръчате и има ли някой от Вас опит с витаминозни бустери?

# 12 093
  • София
Аз имам опит. Жената обаче, която си следи тези неща е онлайн. По принцип се занимава с двойки с репродуктивни проблеми. Аз като и писах и я попитах за проблема си също отбеляза, че ще може да помогне. Дамата се казва Соня Борисова. Ако Ви интересува нещо може да пишете на лично Simple Smile

# 12 094
И аз не съм доволна от Теодора Пумпалова. За мен е много далеч от човек който може да помогне.

# 12 095
  • Пловдив
Препоръчайте добър дерматолог, моля. С възможност за преглед днес или утре. Да работи с направления. Спешно.

# 12 096
Къде в Пловдив разполагат с добра апаратура за ЯМР?

# 12 097
  • София
Освен добра техника ще Ви трябва и добър лекар да Ви я разчете също така и да си пизнава апаратурата Simple Smile Препоръчвам д-р Димитрова, която преди години работеше към Образна Диагностика в Хирургиите, но мисля, че вече си е отворила свой център (ако не бъркам де).

# 12 098
Аз също препоръчвам д-р Димитрова. Частният и център се намира в ДКЦ 3.

# 12 099
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър ортопед в града?

# 12 100
Здравейте! Препоръчайте ми добър онко дерматолог. Баща ми е на 68 години и от няколко месеца значително му се увеличиха в размери петна и бенки/тип старчески/ по главата, по носа..Искам да го погледне специалист.
За Пловдив питам. Благодаря!

# 12 101
Препоръчайте ми добър гастроентеролог за гастроскопия. Със упойка ли се прави?

# 12 102
Д-р Апостол Георгиев от Медлайн.

# 12 103
Здравейте! Препоръчайте ми добър онко дерматолог. Баща ми е на 68 години и от няколко месеца значително му се увеличиха в размери петна и бенки/тип старчески/ по главата, по носа..Искам да го погледне специалист.
За Пловдив питам. Благодаря!
Д-р Веселина Йорданова. В МЦ Хипократ и в онкото преглежда.

# 12 104
Може ли някой с информация къде в момента може да се намери УНГ за дете 2,5 години
В Пълмед имат ли кабинет?

Общи условия

Активация на акаунт