Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 049
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 105
В Пълмед има цяло УНГ отделение, там са едни от най-добрите специалисти в града.

# 12 106
Да, благодаря 🙂
Направо там отидохме и видяха детето.
Тръгнала е инфекция към ушите и ще се лекуваме. До сега не сме пили антибиотик, но с градинските посещения е така

Допълвам се : с направление от ЛЛ в делничен ден се минава през дежурен кабинет, блок Д - УНГ

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:18 от Щефи

# 12 107
От спешното, ако преценят изпращам към унг спецалист в отделението и изчаквате за преглед. Не знам дали директно може да отидете при специалист.

Според мен всички са добри и отзивчиви.

# 12 108
Не става въпрос за детски спешен кабинет на Пълмед, който си е в сградата на спешното.
УНГ отделението си имат дежурен кабинет с лекар - УНГ,  днес прегледа детето д-р Закие Сали - от екипа на сектор УНГ, много внимателна млада лекарка, даде указания, кога да се отиде на вторичен преглед, написа си телефона при нужда.
 Добра опция като се връчи направление от ЛЛ и накъде да се тръгне. Вторичния преглед го насрочи в делничен ден с цел само да се рестартира на регистратура и да се мине по каса

# 12 109
Ще може ли мнение за д-р Ангелина Сърбакова гинеколог?

# 12 110
Много внимателна, деликатна и обясняваща. И не се надценява- когато ситуацията е по-сериозна, препраща при колега, а не се прави на специалист по всичко( бях ѝ пациентка и ме диагностицира и с РМШ и с РМЖ и двата пъти ме насочи какво, къде и при кой).

# 12 111
Много ви благодаря за мнението 💜

# 12 112
От мен също позитивен глас за д-р Сърбакова.

# 12 113
Много ви благодаря, откри ми проблем и предстой да ми назначи лечение. Мисля да й се доверя за сега. Но ще запиша и час за второ мнение. Понеже ще се наложи и операция на 99%.

# 12 114
  • Близко съм
Записах час за Лукова вчера за махане на папиломи , но видях че интервалът от единия до другия час е 15-20мин ще ме претупа ли? Каза ми да дойда октомври и направо час да си запиша в МЦ Кючук Париж си записах час.

# 12 115
Няма да те претупа. Много сериозно се отнася, а и мазането става бързо.
Много съм доволна от нея!

# 12 116
Д-р Лукова използва електрокоагулация за махане на папиломи. И аз не мисля, че ще те претупа.

# 12 117
  • Пловдив
А някой доволен от нея относно тийн акне?

# 12 118
  • Пловдив

НЕ препоръчвам. На моя приятелка не видя   туморно образувание,което обхваща матка и един яйчник.

# 12 119

НЕ препоръчвам. На моя приятелка не видя   туморно образувание,което обхваща матка и един яйчник.
Благодаря за мнението, аз вече имам час и за доктор Йончев другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт