Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 487
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 12 150
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар, които е успял да ви предпише очила за астигматизъм, от които сте доволни. От няколко месеца ходя по доктори и след 3 чифта очила проблемът все още е налице. С нисък диоптър съм и нямам други заболявания... Прегледана съм от Д-р Андасоров и Теодосиева. Ако някой е имал сходен проблем ще съм благодарна да сподели опита си !

Д-р Надежда Рашева работи в Пълмед и има кабинет на ул. Петко Д. Петков 2 (Оптика стил).

# 12 151
  • Deutschland
Още една препоръка за Лесинска от мен. Мъжът ми е много доволен.

# 12 152
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар, които е успял да ви предпише очила за астигматизъм, от които сте доволни. От няколко месеца ходя по доктори и след 3 чифта очила проблемът все още е налице. С нисък диоптър съм и нямам други заболявания... Прегледана съм от Д-р Андасоров и Теодосиева. Ако някой е имал сходен проблем ще съм благодарна да сподели опита си !

Д-р Елена Джурджева 0888 44 95 00
гр. Пловдив, бул. Освобождение №3, хотел SPS, МЦ. Пловдивмед

Д-р Елена Джурджева 0888 44 95 00
гр. Пловдив, бул. Освобождение №3, хотел SPS, МЦ. Пловдивмед
От години семейството ни се преглежда при Д-р Лесенска, от която сме много доволни.
Може с направление.
Има наблизо и оптика, от където могат да се поръчат очила.
Двете жени там са компетентни и отзивчиви, особено по-възрастната.
Още една препоръка за д-р Лесинска!Семейството ни е много доволно от нея.
Скрит текст:

Д-р Надежда Рашева работи в Пълмед и има кабинет на ул. Петко Д. Петков 2 (Оптика стил).
Още една препоръка за Лесинска от мен. Мъжът ми е много доволен.

Благодаря Ви !!!

# 12 153
Не цитирайте такива дълги постове, моля!

# 12 154
Здравейте, може ли да препоръчате дерматолог, за детенце? Няма значение дали работи или не със ЗК.
Благодаря предварително.

# 12 155
Радица Соколова https://superdoc.bg/lekar/raditsa-sokolova-dm
Здравейте, може ли да препоръчате дерматолог, за детенце? Няма значение дали работи или не със ЗК.
Благодаря предварително.

# 12 156
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добър уролог в Пловдив за консултация за съмнения за рак на простата - ПСА 7 и съмнителна находка от ЯМР с контраст? Можете ли да ми препоръчате също и къде може да се направи фюжън биопсия/биопсия на простата от кадърни специалисти по възможно най-щадящия начин, ако е възможно, и където ще се направи и качествен анализ не само с микроскоп, но и по-задълбочен анализ /имунохистохимия/ за по-точен резултат. За момента сме се насочили към доц Младен Дойков в Каспела, но освен дежурните позитивни в супер док, не намирам никакви други мнения за него, а като цяло мненията за Каспела са доста негативни. Моля за съвет - всяко мнение по въпроса може да се окаже от полза! Благодаря и се извинявам за потенциални неточности в описанието ми.

# 12 157
Д-р Ангел Димитров от "Уромедикс" - безкористен, любезен и кадърен. Една невъзможна комбинация в наши дни вече.

# 12 158
Бихте ли препоръчали добър хематолог в Пловдив, от когото сте доволни?
Благодаря предварително!

# 12 159
Д-р Ангел Димитров от "Уромедикс" - безкористен, любезен и кадърен. Една невъзможна комбинация в наши дни вече.

Изключително много Ви благодаря!

# 12 160
Бихте ли препоръчали добър хематолог в Пловдив, от когото сте доволни?
Благодаря предварително!

Д-р Сотирова, работи в Пълмед.

# 12 161
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър пулмолог за възрастен?

# 12 162
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър пулмолог?
За възрастен или за дете?

# 12 163
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър пулмолог?
За възрастен или за дете?
Възрастен!

# 12 164
Д-р Димитрина Стоянова в ДКЦ Пълмед.

Общи условия

Активация на акаунт