Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 736
  • 13 653
  •   8
Отговори
# 12 165
  • Пловдив
Моля за препоръка за гастроентеролог за възрастен, вероятно ще се наложи да се прави гастроскопия.

# 12 166
  • Пловдив
Моля да споделите опит за лекар,който да оперира ингвинална херния на 70+ мъж. Може и конвенционално,може и лапароскопски.
Благодаря предварително!

# 12 167
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми даде телефон за връзка с доктор Жанета Матева - кожни болести. Телефоните които имам не са активни. Трябва ми спешно кожен лекар за дете, ако не успея при нея, моля препоръчайте. По възможност по ЗК, имаме направление.
Благодаря, предварително!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:02 от мимамима

# 12 168
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми даде телефон за връзка с доктор Жанета Митева - кожни болести. Телефоните които имам не са активни. Трябва ми спешно кожен лекар за дете, ако не успея при нея, моля препоръчайте. По възможност по ЗК, имаме направление.
Благодаря, предварително!
Ако става въпрос за  Матева в Смирненски, имам този  0888 644325

Някой посещава ли д-р Шишкова, oфталмолог да сподели мнение.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:59 от dolce la vita

# 12 169
  • Пловдив
Да за Матева, но този телефон е изключен. Ще опитам отново.

# 12 170
Моля да споделите опит за лекар,който да оперира ингвинална херния на 70+ мъж. Може и конвенционално,може и лапароскопски.
Благодаря предварително!

Д-р Субасис от МБАЛ "Св. Каридад" ме оперира на 08.10. от следоперативна херния. Много внимателен лекар. Обръща внимание и обяснява подробно.

# 12 171
Някой посещава ли д-р Шишкова, oфталмолог да сподели мнение.

Да, дъщеря ми съм водила. Доволни бяхме.

# 12 172
  • Пловдив
Pine,
Случайно ли попадна на д-р Субасис за операцията?
Някаква предварителна връзка с него?
Лапароскопска ли беше?

# 12 173
Уролог - др Цветков Каспела
Пулмолог - др Драганова

# 12 174
Здравейте! Моля, за препоръки за добър ендокринолог, за когото може да се запази час в близкия месец? Става дума за инсулинова резистентност. Попаднах на най-разнородни имена- Боюклиев, Ал.Ботушанов, Няголова, Куманова, но за нея няма никакви часове.

# 12 175
  • София
Д-р Христо Георгиев, през супер док има час в момента https://superdoc.bg/lekar/d-r-hristo-georgiev-4929
Ако го вземат може да отидете на място и да обясните проблема и той ще Ви вмести. Кабинетът му е на бул "Христо Ботев" 116.

# 12 176
Здравейте! Моля за препоръка за лицево челюстен хирург. Става въпрос за щракане на челюстта при хранене.

# 12 177
I.R., благодаря, но той не работи със НЗОК от години, а и тази постоянно борба да го открия извън записания с трудност час ме отказа отдавна да му бъда пациент. Освен това още като ме видя добре изглеждаща и слаба и отсече, че нищо ми няма, а според изследванията за които аз настоях, се оказа друго.

# 12 178
Pine,
Случайно ли попадна на д-р Субасис за операцията?
Някаква предварителна връзка с него?
Лапароскопска ли беше?

Моята операция не беше лапароскопска, защото хернията беше голяма, но той прави и безкръвни операции. Имах предварителна уговорка с него. Преглежда по касата и го има   в superdoc.bg. Друг лекар, който ми препоръчаха е д-р Петър Русев от Пълмед. И той прави лапароскопски операции.

# 12 179
  • София
I.R., благодаря, но той не работи със НЗОК от години, а и тази постоянно борба да го открия извън записания с трудност час ме отказа отдавна да му бъда пациент. Освен това още като ме видя добре изглеждаща и слаба и отсече, че нищо ми няма, а според изследванията за които аз настоях, се оказа друго.
Никога не ми е казвал подобно нещо Simple Smile Аз съм му пациент от 2015г и си идвам до Пловдив даже, за да ме преглежда той.

Общи условия

Активация на акаунт