Бял списък за гр. Пловдив

• 2 830 366
  • 13 654
  •   10
Отговори
# 12 180
  • Пловдив
Pine,
много благодаря!

# 12 181
  • Пловдив
Здравейте! Моля, за препоръки за добър ендокринолог, за когото може да се запази час в близкия месец? Става дума за инсулинова резистентност. Попаднах на най-разнородни имена- Боюклиев, Ал.Ботушанов, Няголова, Куманова, но за нея няма никакви часове.

Здравейте, аз ходя при Боюклиев и съм доволна бих го препоръчала на драго сърце.

# 12 182
Здравейте! Моля, за препоръки за добър ендокринолог, за когото може да се запази час в близкия месец? Става дума за инсулинова резистентност. Попаднах на най-разнородни имена- Боюклиев, Ал.Ботушанов, Няголова, Куманова, но за нея няма никакви часове.

За Васил Мечкаров има добри отзиви за лечение на ИР.

# 12 183
Здравейте.Може ли да ми препоръчате добър АГ за секцио?

# 12 184
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми препоръчате добър АГ за секцио?
Моето го прави д-р Порязов, Хирургиите.Всичко мина като по вода.Не съм имала проблеми докато зарастваше, нито след това.Следващото пак ще при него.

# 12 185
Здравейте!Добър детски Аг има ли в Пловдив?

# 12 186
Здравейте! Моля препоръчайте ми добър Онколог за гр. Пловдив. Да бъде внимателен и човечен. Искаме второ мнение. За сега чрез направление сме изпратени към д-р Живко Калинов, база 1. Искам да направим консултация и с друг онколог. Ще Ви бъда благодарна!🙏🏻🍀

# 12 187
  • Пловдив
Здравейте! Моля препоръчайте ми добър Онколог за гр. Пловдив. Да бъде внимателен и човечен. Искаме второ мнение. За сега чрез направление сме изпратени към д-р Живко Калинов, база 1. Искам да направим консултация и с друг онколог. Ще Ви бъда благодарна!🙏🏻🍀
      д-р Канарев Парк Хоспитал.  Страхотно отношение, обяснява ясно и точно.  0879 60 60 43 - тел. на Онкология за да ви дадат  ден и час за консултация.

# 12 188
Здравейте!Добър детски Аг има ли в Пловдив?
Елена Леви.

# 12 189
  • Пловдив
В началото да, любезен...после вече нямаш контакт с него. Прехвърля те на сина, снахата и т.н млади лекари. Те обясняват, ама чакането е страшно.

# 12 190
  • Пловдив
В началото да, любезен...после вече нямаш контакт с него. Прехвърля те на сина, снахата и т.н млади лекари. Те обясняват, ама чакането е страшно.

Жената поиска препоръка и аз я дадох, какво и на теб, когато търсеше.
Не си права, че нямаш контакт с него .

Лекувам се от 2021 и до сега.  Две години на всеки три месеца и после на всеки шест.
 Имам поглед какво се случва в отделинието и какво е отношението на лекарите към пациентите.
От 8 до 10 се събират всички и обсъждат скенери, състояние на пациенти и лечение. Всеки един лекар в отделенито познава всички пациенти и тяхното състояние. Така са взаимно заменяеми.
 След  като излязат кръвните   резултате  отиват при пациета, за когото отговарят в деня.  На мен ми се случи няколко пъти да съм при един и същи лекар.

Д-р Канарев често се вижда из болницата и в отделението и никога не е отказал да разговаря с пациент или да отговори любезно на зададените му въпроси.

Чакането - кажи в коя болница не се чака ???  Тук даже е много малко. Аз отивам към 9.00 и в 10.30  вече съм в отделението.

Колкото до младите лекари - как точно очакваш да има нови онколози, ако те не се срещат с пациенти и не практикуват ?

Не ми се пише какъв ужас преживях в Централ хоспитал и какво отвратително отношение има целия  онко персонал - от администрация до лекари. Единственото, което се чува е " Айде бързо, няма да те чакам. Имам още 50 пациента." Ако попиташ нещо или се осмелиш да ти обяснят нещо ,обикновено си наруган и излизат от стаята с гръм и трясък.

И петте жени, които бяхме  в стаята се преместихме при Канарев.

В Уни Хоспитал , д-р Захариев го видях само когато отидох за мнение и определихме дата за ЛТ. След това  те поемат млади лекари и специализанти.  За престоят ми от 25 дни ,моят лекар го видях 2-3 пъти.

Сигурна съм ,че четеш какво пишат в другите теми, колко пари дават за прегледи и престой в болници, да не говорим за пътни и/или нощувки.

Тук не съм дала една стотинка до сега. Никога ме ни е отказана помощ, ако я потърся извън обявената дата за КТ и всичко е било безплатно, без значение кой лекар от болницата и от кое отделение ме е прегледал.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:02 от Перах

# 12 191
Здравейте, някой да сподели имал ли е операция или консултация за деформации на гръдния кош (в моя случай обущарски гръден кош). Приемам и координати извън Пловдив.

# 12 192
Здравейте, някой да сподели имал ли е операция или консултация за деформации на гръдния кош (в моя случай обущарски гръден кош). Приемам и координати извън Пловдив.
За Специализираната болница в Горна баня се сещам.

# 12 193
  • Plovdiv, Bulgaria
Перах,в болницата има ли ПЕТ скенер?

Д-р Канарев е страхотен, аз бях при него, още когато работеше във втора база. После заминаха със съпругата му в София и аз продължих диспансерните в Сити клиник 2016-2017година. В Сити основно са млади лекари, рядко се срещам с лекуващия, много пациенти има вече, от няколко години ги редуцират като въведоха такси. Преди това всичко беше безплатно, с изключение на консултациите с проф. Дудов

# 12 194
  • Пловдив
ПЕТ няма. От скоро има ЯМР.

Общи условия

Активация на акаунт