Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 103
  • 13 801
  •   2
Отговори
# 12 195
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, добър очен лекар.

ПП: мнения за някой от лекарите в Луксор? Или друг в Кършияка?
Благодаря.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:39 от Джи

# 12 196
  • малкия йеросалим
Здравейте, някой да сподели имал ли е операция или консултация за деформации на гръдния кош (в моя случай обущарски гръден кош). Приемам и координати извън Пловдив.
Горна баня с две ръце!

# 12 197
Препоръчайте ми, моля, добър очен лекар.

ПП: мнения за някой от лекарите в Луксор? Или друг в Кършияка?
Благодаря.

Д-р Нина Стоянова от "Луксор".

# 12 198
Здравейте, някой да има телефонен номер на Д-р Димов - ортопед, работи в МЦ Димед? Регистратурата не ми върши работа, трябва ми директна връзка с него.
Допълвам се, намерих го, това е номера 0888519073, ако потрябва на някого.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 11:47 от malinakupina

# 12 199
  • Пловдив
Перах,в болницата има ли ПЕТ скенер?

Д-р Канарев е страхотен, аз бях при него, още когато работеше във втора база. После заминаха със съпругата му в София и аз продължих диспансерните в Сити клиник 2016-2017година. В Сити основно са млади лекари, рядко се срещам с лекуващия, много пациенти има вече, от няколко години ги редуцират като въведоха такси. Преди това всичко беше безплатно, с изключение на консултациите с проф. Дудов
Какво рв кара да смяташ че PET/CT е вся и всьо .  ?! В интерес на истината CT е с много по-висока разделителна способност - субмилемитрична ( 0 2мм) и е анатомически най-прецизното образно изследвания. За някои зони магнитен резонанс е най-удачното изследване. В момента най модерния и прецизен PET/CT е в онкологията в Дървеница, , но дори и при него максималната резолюция е идеална сфера с диаметър 5мм- за да съм точен 4 6мм изчислено спрямо обема на идеалната  сфера - показателя за прецизност се посочва в минимален обем необходим за отчитане на натрупването на радиофармацефтика.
Това означава 25 пъти по-висока резолюция на CT. Освен това за ЦНС и в частност Главен Мозък PET/CT не е показателен. За там най-удачното изследване е Магнитен Резонанс

Иначе и от мен много ++++ за Владимир Канарев. 2019 започнах системното лечение при него след всички други предложиха не най-подходящите схеми.
Ноември 2019 за няколко месеца им беше затворено отделението и се наложи да се преместя, затова не съм при него в момента. И да там е най-малко чакането и най-добро отношението.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 11:03 от whitefang

# 12 200
Какво ви е мнението за  клиниката Торакс?
Там е д-р. Кичеков, който ми е АГ. Доволна съм от него, но за клиниката не мога да реша...
Първоначално исках да родя там частно, още по време на първата бременност. Но раждането ме изненада и съответно не стигнах до там. Сега от месеци се замислям дали да съм там, но разбрах за два инцидента с родилки през последните години и вече се замислям, доколко ще е ок да съм там. От всичко нагоре там ми изследваха цитонамазката, за която ми казаха, че е първа група, т.е. в норма и ок. След това едно друго изследване (директна микроскопия) във външна лаборатория ми показа възпаление... Та в момента се съмнявам в качеството на изследването на цитонамазката... Та ако има други мами, които скоро са се изследвали там... Какво ви е мнението и опита?

# 12 201
Там е д-р. Кичеков, който ми е АГ. Доволна съм от него, но за клиниката не мога да реша...
Първоначално исках да родя там частно, още по време на първата бременност. Но раждането ме изненада и съответно не стигнах до там. Сега от месеци се замислям дали да съм там, но разбрах за два инцидента с родилки през последните години и вече се замислям, доколко ще е ок да съм там. От всичко нагоре там ми изследваха цитонамазката, за която ми казаха, че е първа група, т.е. в норма и ок. След това едно друго изследване (директна микроскопия) във външна лаборатория ми показа възпаление... Та в момента се съмнявам в качеството на изследването на цитонамазката... Та ако има други мами, които скоро са се изследвали там... Какво ви е мнението и опита?
Лабораторията на Торакс е една от най- добрите в града, патолога, който работи в нея също. Вероятно външната лаборатория има грешка. А щом ще раждате при д-р Кичеков вие и бебето ще бъдете в сигурни ръце!

# 12 202
Аз не съм доволна от Кичеков. Първоначално бях при него, но после се преместих. Ако някой го интересува, ще разкажа по-подробно. За самата клиника, освен че е скъпарска, с друго впечатление не съм останала.

# 12 203
Здравейте!
Може ли да споделите мнения за лекар за оперативно премахване на бенки и последваща хистология? Правилно ли разбирам, че се прави единствено в КОЦ? Там бях при Албена Чолакова, някакво мнение за нея?

# 12 204
За това колко да е скъпарска не знам, въпреки, че последният път трябваше да платя самата услуга за взимане на секрет,(10лв) който не се изследваше там, а си го отнесох в друга лаборатория... За раждането ми казаха, че сумата е станала от 1500 (2022) на 1600 в момента. Имам доверие засега на д-р. Кичеков, но се колебая къде да родя....

# 12 205
  • София
Оперирана съм в Торакс при друг лекар, но д-р Кичеков беше лекар на съседката по легло. Много мил лекар и доста заинтересован както за нея така и за мен на времето. Доста грижи получих за разлика от доста частни болници в София, например Simple Smile

# 12 206
Здравейте!
Може ли да споделите мнения за лекар за оперативно премахване на бенки и последваща хистология? Правилно ли разбирам, че се прави единствено в КОЦ? Там бях при Албена Чолакова, някакво мнение за нея?

Аз съм махала бенка оперативно в клиника "Етика" при д-р Боян Костов. Хистологията те я изпращат някъде, после като излезне резултата се обаждат.

# 12 207
За раждането ми казаха, че сумата е станала от 1500 (2022) на 1600 в момента. Имам доверие засега на д-р. Кичеков, но се колебая къде да родя....
Торакс е нелоша клиника, но ако има критична и непредвидена ситуация карат родилките в Свети Георги.
Аз не бих рискувала там, защото няма неонатология. Може и да не се наложи, ама кой да знае.

# 12 208
  • София
То в Пловдив ако стане нещо само там карат колкото и лъскава да е клиниката. Преди година стана скандал обаче с Торакс, че няма лиценз за нещо. Моят лекар се махна от там и остана само в Селена (не, че и тя е цвете за мирисане), но проучете добре.

# 12 209
Ако това е ориентир - през 2023г брой раждания:
Селена 2718
Свети Георги 1373
Торакс 584
В статистиката има и други индикатори като процент недосносени бебета и др.
https://clinica.bg/27452-rajdaniqta-prez-2023-g-

Общи условия

Активация на акаунт