Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 882
  • 13 495
  •   6
Отговори
# 12 675
Момичета, моля за идея за кардиологично отделение, където да постъпя.
 Нямам познати, а направление за хоспитализация от кардиолог, който (май) не работи в болница. Казва се д-р Златка Димитрова и след ЕКГ-то тази сутрин ми даде направление за "спешна" (цитирам я) хоспитализция. Написала е Синусов ритъм с чести надкамерни екстрасистули на места в залп. Десен бедрен блок, ляв преден хеми блок. кръсвно 140/90 и пулс 100.
Нямам никакви оплаквания, както казах и на нея. Тя препоръча голяма болница за наблюдение на монитор и предписване на терапия.
Здравей, не се притеснявай. Синусов ритъм е нормалният ритъм, а надкамерните екстрасистоли не са нещо сериозно (за разлика от камерните). Подобна диагноза обикновено е безобидна и се дължи на физическо натоварване, емоционален стрес, повишена нервна възбудимост и др. Все пак отиди в болница, но не е животозастрашаващо състояние.

# 12 676
За екстрасистоли от гной не съм чувала. А и надкамерни не са проблем, обаче този бедрен блок трябва да се проследи.
Успех, JID! 🍀🍀🍀

# 12 677
Препоръчайте ми добър гастро моля?

Д-р Апостол Георгиев от болница Медлайн.
Д-р Саватинова от бившата окръжна болница.

# 12 678
Здравейте, търся добър Ендокринолог в Пловдив. Известно време имах високи антитела и ми казваха да си следя TSH ако и той се завиши значи работата отива към Хашимото и днес за първи път се върна леко завишен. Препоръчайте ми моля добър специалист който може да помогне с това Хашимото.
Благодаря ви!

# 12 679
Здравейте! Моля препоръчайте ми добър детски кардиолог в Пловдив, за моя много близка приятелка!

# 12 680
Моля прочетете последните страници. Точно детски кардиолози се обсъждат.

# 12 681
Моля прочетете последните страници. Точно детски кардиолози се обсъждат.
Благодаря, прелиствам виднага!🫰

# 12 682
Може ли препоръки за добър ортопед за възрастен.
Става въпрос за подуване на едната кост на ръката и болка в нея както и болки в гръбнака.

# 12 683
И аз имам въпрос, свързан с ортопедия. Имате ли идея дали някъде в болница могат да ти поставят инжекции с хиалуронова  киселина в колянна става, която да се поема от Здравната каса. Защото вчера един ортопед каза на майка ми, че тя не се поема, а една приятелка твърди, че в Пълмед са й слагали безплатно.

# 12 684
Не се поема от касата, слага се в кабинет. За по-евтино може да я купите от Гърция, 60 лева е, но не всички се съгласяват да я слагат.

# 12 685
Не знам някъде да се поема от касата. Два пъти съм слагала, около 400 лв. струва големия флакон. Прегледа и манипулацията са по каса.

# 12 686
И аз така мислих, затова попитах. Иначе говорим за 550 лв. за всяко коляно, което си е цифра.

# 12 687
Преди година бяха 490, вижте в няколко аптеки, може да има разлика в цените. И резултата не е веднага,чак след два месеца мина болката, но вече година нямам проблем.

# 12 688
Реално лекарят предлага цена, уж през дистрибутор.
Същият медикамент от Турция излиза към 80 лв. Но отказват да работят с него.

# 12 689
  • Пловдив
За гела, който се поставя при дискова херния е същата работа - не може ти сам да си го вземеш от Турция.

Общи условия

Активация на акаунт