Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 787
  • 13 507
  •   9
Отговори
# 12 660
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър невролог и УНГ специалист ( става въпрос за синузит който ме мъчи от доста време )ще бъда много благодарна, тъй като не съм от гр. Пловдив. Хубава вечер желая!

# 12 661
  • Пловдив
anichka_21, 3 месеца живяхме в болница. 3 дена в Пълмед "където нямаше какво да направят за нас" останалото време в Детска клиника. Детето ми през ден се гледаше на ехограф. След 2 месеца се видя капсулован масив в коремната област. През това време нищо, антибиотици се сменяха, кортистероиди, имунни лекарства от НЗОК, костен мозък се взимаше. След петскенер нямаше 100% становище тумор ли е или не. Така, че не винаги е до специалист. Ето синът ми най-добрите го гледаха, включително единият лекар си е основно в детското онкологично, единствено един лекар /не помня име, че бях в момент, където не ми се разправя/ в детска хирургия каза, че от опита му според него не е тумор, но няма как да го каже под подпис /демек чакаш да се отвори детето/. Не беше тумор, дренира се и всичко отмина. Профилактичен ЯМР след това да се види, че нищо няма. Но колкото хапове изпи това дете и през каквито емоции аз минах на никого не пожелавам.
Живи и здрави да са лекарите, направиха всичко по силите си. Д-р Чочкова в извънработно време ми намери анестезиолог, за да минем петскенера същия ден. Задействаха се всички, в петък на обяд се видя масива, в събота или неделя ни придвижиха към детска хирургия и понеделник беше от първите в операционните.

Щефи и джипито ни препоръча д-р Маркова, но аз и с второто дете ще се доверя на д-р Гечев.

# 12 662
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър невролог и УНГ специалист ( става въпрос за синузит който ме мъчи от доста време )ще бъда много благодарна, тъй като не съм от гр. Пловдив. Хубава вечер желая!

За УНГ препоръчам Д-р Диба  от болница Каспела.
Лекува цялото ни семейство от години, когато се наложи.
Добър, спокоен и човечен лекар.
Обяснява на разбираем за пациента език.

# 12 663
Мога да препоръчам и Христо Петров.
Изключително отзивчих и загрижен лекар.

# 12 664
Препоръчайте ми добър гастро моля?

# 12 665
Някой от Хирургиите. Геров например.

# 12 666
  • Пловдив
Момичета, моля за идея за кардиологично отделение, където да постъпя.
 Нямам познати, а направление за хоспитализация от кардиолог, който (май) не работи в болница. Казва се д-р Златка Димитрова и след ЕКГ-то тази сутрин ми даде направление за "спешна" (цитирам я) хоспитализция. Написала е Синусов ритъм с чести надкамерни екстрасистули на места в залп. Десен бедрен блок, ляв преден хеми блок. кръсвно 140/90 и пулс 100.
Нямам никакви оплаквания, както казах и на нея. Тя препоръча голяма болница за наблюдение на монитор и предписване на терапия.

# 12 667
  • Пловдив
Аз ако съм, отивам в Хирургиите.
Дано е фалшива тревога! 🍀

# 12 668
JiD дано всичко е наред
Пълмед , окръжна или хирургиите е моят съвет

# 12 669
Хирургиите, без колебание! Д-р Джинсов може да потърсите. Той е специалист по аритмии в Пловдив.
Д-р Димитрова е моята кардиоложка, винаги е точна в диагностиката. Heart
Успех!

# 12 670
  • София
Д-р Джинсов май отдавна го няма там. Работи в Национална Кардиологична болница. Да не и станал директор вече там.

# 12 671
О, не знаех. Благодаря ти!
Всъщност сега се сетих, че някой беше споменал преди време, да, че вече е в НКБ.
В такъв случай може би в София да е по-добре.

# 12 672
  • София
Ами кардиологията в Хирургиите не остъпва и тя. Ако жената е от Пловдив и наистина е за хоспитализация нека иде там.

# 12 673
Да, за Пловдив - там.

# 12 674
  • Пловдив
I.R.
да, жената е от Пловдив и утре мисли да се яви пред дверите на някое отделение. Blush

DeVa,
взех от твое мнение (отпреди години) името на д-р Димитрова, признавам си. И си запазих час с направлението за нея.
Heart
... сега като говорих с този-онзи... тя не ме попита за възпалителен процес или гной в организма. А аз имам този проблем ... (гърдите... Rolling Eyes  и видя всъщност лепенката на една от тях). От това също можело да бъдат тези надкамерни екстрасистули.

Така или иначе, УМБАЛ "Свети Георги" взима превес. Благодаря на досега включилите се!
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт