Бял списък за гр. Пловдив

• 2 786 080
  • 13 460
  •   13
Отговори
# 12 750
Здравейте!
Търся си добър гастроентеролог в Пловдив (съмнение за гастрит).
До колкото успях да видя назад я темата открих, че често се препоръчва д-р Радев в Каспела.
Ходила съм два пъти на контролни при него и останах доволна, но не съм го посещавала конкретно за гастрит. Чудя се дали пак при него.
Другият , който ми препоръчаха е д-р Христов, също Каспела и ДКЦ 2. Имате ли някакви отзиви за него?
Приемам и други предложения и препоръки. Напоследък место се случва да направя лиша преценка с лекарите и определено имам нужда от малко информация от личен опит. Blush

Благодаря предварително!

Офтопик:
Скрит текст:
Не знам само аз ли не мога да се оправя с търсачката - пиша какво търся и започва да ми изкарва някакви публикации от преди 10-15 години, а най-новите твърде рядко излизат ако въобще излязат. Ако имате някакъв трик за търсене ще се радвам да споделите Joy

# 12 751
Аз пускам търсене през гугъл, не тази тук във форума.

Встрани да вметна, че се очаква д-р Радица Соколова да излезе в болничен /майчинство, ако някой мисли да посещава
Отвършва ме в момента с едни тестове

# 12 752

Встрани да вметна, че се очаква д-р Радица Соколова да излезе в болничен /майчинство, ако някой мисли да посещава

Здравейте!

Благодаря за информацията за д-р Соколова! Имаме час за края на април - имате ли представа случайно дали тогава ще преглежда все още?

# 12 753

Здравейте!

Благодаря за информацията за д-р Соколова! Имаме час за края на април - имате ли представа случайно дали тогава ще преглежда все още?
Аз запазих час за преглед и в Пловдив, и е Стамболийски по различно време. И на двете места ми отказаха часовете няколко дни преди това. Това беше за м.Март.

# 12 754
Преди 10 дни, като ме прие извънредно каза, че има голяма вероятност да излезе в болничен всеки момент.
Все още работи, но пак каза, че ако се наложи след терапията във времето да търся лекар ще ме насочи към колега д-р Павлова към ВМИ

# 12 755
Здравейте!
Търся си добър гастроентеролог в Пловдив (съмнение за гастрит).
До колкото успях да видя назад я темата открих, че често се препоръчва д-р Радев в Каспела.
Ходила съм два пъти на контролни при него и останах доволна, но не съм го посещавала конкретно за гастрит. Чудя се дали пак при него.
Другият , който ми препоръчаха е д-р Христов, също Каспела и ДКЦ 2. Имате ли някакви отзиви за него?
Приемам и други предложения и препоръки. Напоследък место се случва да направя лиша преценка с лекарите и определено имам нужда от малко информация от личен опит. Blush

Благодаря предварително!

Офтопик:
Скрит текст:
Не знам само аз ли не мога да се оправя с търсачката - пиша какво търся и започва да ми изкарва някакви публикации от преди 10-15 години, а най-новите твърде рядко излизат ако въобще излязат. Ако имате някакъв трик за търсене ще се радвам да споделите Joy
Препоръчвам ви д-р Радев. Той е лекуващ лекар на майка ми.

# 12 756
Преди 10 дни, като ме прие извънредно каза, че има голяма вероятност да излезе в болничен всеки момент.
Все още работи, но пак каза, че ако се наложи след терапията във времето да търся лекар ще ме насочи към колега д-р Павлова към ВМИ

С тази фамилия за кожен намирам - д-р Гинка Атанасова-Павлова. Дали е тя?

# 12 757
Следващите дни ще питам и ще пиша

# 12 758
  • Пловдив
Знам, че имаше препоръки тук, дори и аз съм препоръчвала д-р Светозар Попов, но да попитам за ортопед, ще ми се да имам още поне едно мнение, че става въпрос за операция.

# 12 759
  • Пловдив
И аз търся мнение за ортопед. Записала съм час при д-р Христо Аврамов в V ДКЦ. Моля за мнения за него.

# 12 760
Много ще се радвам ако някой може да помогне. Синът ми е студент в Пловдив. Тренира футбол и по време на мач получава контузия в глезена. Помислил си, че и като друг път ще го боли известно врме и ще мине. Но положението се влошило. Знаете ли някой лекар спортна медицина, към когото да се обърне. Или клиника с добри специалисти, за да потърси там лекар. Или ако има друга по-подходяща тема, където да задам въпроса си. Ще съм благодарна на всякаква информация.

# 12 761
  • Пловдив
Много ще се радвам ако някой може да помогне. Синът ми е студент в Пловдив. Тренира футбол и по време на мач получава контузия в глезена. Помислил си, че и като друг път ще го боли известно врме и ще мине. Но положението се влошило. Знаете ли някой лекар спортна медицина, към когото да се обърне. Или клиника с добри специалисти, за да потърси там лекар. Или ако има друга по-подходяща тема, където да задам въпроса си. Ще съм благодарна на всякаква информация.
ами то където и да иде ще е ок...с проблем и сигурно болки как са чака за час?
Да звънне във Физиомед с/у Макдоналдс и ВСИ има лекар спортна медицина.

# 12 762
ами то където и да иде ще е ок...с проблем и сигурно болки как са чака за час?
Да звънне във Физиомед с/у Макдоналдс и ВСИ има лекар спортна медицина.
Благодаря, ще му предам.

# 12 763
  • Пловдив
Поля, д-р Георги Касабов е бивш лекар на ФК Ботев Пловдив.Има клиника на ул.Захари Стоянов.Много хора го търсят за травми.Аз също съм ходила, че ме болеше крака.Би инжекция и мина.Много е готин доктора и според моите наблюдения много помага.

# 12 764
За ортопед в УМБАЛ Св. Козма и Дамян на Гербера в Тракия.
Там ходих на второ мнение при д-р Червенков.

Иначе д-р Светозар Попов в ДКЦ 1 е спортен лекар, но за второ мнение не мисля, че може да се разчита.

Общи условия

Активация на акаунт