Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 270
  • 13 492
  •   2
Отговори
# 13 230
  • София
А, извинявайте не съм видяла! Жената в такъв случай може и да е права.

# 13 231
Последните няколко години, пловдивски лекари, на два пъти ни препоръчваха неврохирурзите в Иван Рилски, вместо местните им колеги, цитирам - по-добре в София идете.
Относно рехабилитацията - втора градска.

# 13 232
Бихте ли ми препоръчали добър хематолог в гр. Пловдив? Благодаря предварително!

# 13 233
  • София
Аз съм ходила при Василка Кирова като дете заради анемия. На времето бях доволна.

# 13 234
  • Пловдив
Хематолог - Спасов

# 13 235
Аз съм ходила при Василка Кирова като дете заради анемия. На времето бях доволна.

Не работи вече, за съжаление.

# 13 236
Може ли да ми препоръчате добър неврохирург точно за дискови хернии, може и в Пловдив и в София

Здравейте!
Нас ни оперира проф. Минкин от УМБАЛ "Св. Иван Рилски" в София само, че на врата. Операцията мина успешно и сме доволни.

# 13 237
Търся мнения за психолозите Надежда Станоева, Ирина Бойкинова и Таня Ралева.
В темата за психолозите не получих отговор, затова реших да попитам и тук.

# 13 238
Може ли да ми препоръчате добър неврохирург точно за дискови хернии, може и в Пловдив и в София

Здравейте!
Нас ни оперира проф. Минкин от УМБАЛ "Св. Иван Рилски" в София само, че на врата. Операцията мина успешно и сме доволни.

+1 за Минкин
Преди 8 гадини оперира доброкачествен тумор на майка ми в главата. Жива и здрава и слава бога. Възстанови се напълно.

# 13 239
Здравейте, исках да попитам за премахването на бенки при д-р Лукова. Как се процедира, първо има първичен преглед, за да ги прегледа и след това се запазва час за процедура или се случва още на първия преглед?

# 13 240
  • Пловдив
От мен глас за Ирина Бойкинова, водила съм голямото дете при нея. Успоредно съм го водила и при Стефка Петкова - исках да следя дали нещата се припокриват при различните специалисти. Имаше резултат от посещенията, като нещата не са били крайно сериозни при него - имаше проява на агресия в яслата/градината. Ходи около половин година.

# 13 241
При д-р Лукова съм премахвала папиломи, с електрокоагулация. Прави го веднага след прегледа, ако е свободна манипулационната. Ако не се изчаква да се освободи.
За премахване на бенки бих се насочила към хирург. Така се прави и хистология на премахнатото, за по-сигурно. В еднодневната хирургия на Св. Георги премахнаха пет големи на по-голямата ми дъщеря.

# 13 242
Големи са..пораснаха заедно с корема ми през първата бременност, но за разлика от него, не се прибраха 😀 А какво ще рече еднодневна хирургия?

# 13 243
  • Пловдив
При д-р Лукова съм премахвала папиломи, с електрокоагулация. Прави го веднага след прегледа, ако е свободна манипулационната. Ако не се изчаква да се освободи.
За премахване на бенки бих се насочила към хирург. Така се прави и хистология на премахнатото, за по-сигурно. В еднодневната хирургия на Св. Георги премахнаха пет големи на по-голямата ми дъщеря.

Премахването на папиломите веднага ли става? Или има манипулация и падат по-късно? И боли ли много? Аз тук се мъча с един верутол 2 седмици, падат, но иска постоянство и търпение. А имам доста и се появяват отново, оттърване няма.

# 13 244
  • Близко съм
На мен ми ги маха есен - пролет.
Доволна съм, блага и добронамерена е . Харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт