Бял списък за гр. Пловдив

• 2 773 956
  • 13 396
  •   9
Отговори
# 13 395
Никой не може да знае всичко.
Просто се интересуваш, четеш, ползваш опита на другите, а при оплаквания пускаш разширени изследвания и търсиш лекар, ако има отклонения.
И аз така процедирам. То не е толкова трудно да знаеш какви изследвания да пуснеш и без да си лекар. За вагинално течение пускам микробиология и пакет полово предавани инфекции (или направо Фемифлор). Така си хванах инфекция с Гарднерела миналата година.

# 13 396
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…
Да, аз също прочетох в супердок един лош отзив за него, а тук една жена го беше сложила в черния списък, защото се осъмнил, че има рак и е направил допълнителни изследвания, макар, че в това, според мен няма нищо лошо, защото е бил предпазлив. Но за мен си остава най- добрия гинеколог с Пловдив, защото както много пъти съм писала, с години обикалях гинеколозите в Пловдив и то все светила и никой не ми откриваше проблема. А д-р Кичеков не само го откри, но и ме излекува, и после ме беше яд, че по - рано не отидох при него, защото една негова колежка две, три години преди това ми го препоръча.

Общи условия

Активация на акаунт