Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 064
  • 13 400
  •   4
Отговори
# 13 395
Никой не може да знае всичко.
Просто се интересуваш, четеш, ползваш опита на другите, а при оплаквания пускаш разширени изследвания и търсиш лекар, ако има отклонения.
И аз така процедирам. То не е толкова трудно да знаеш какви изследвания да пуснеш и без да си лекар. За вагинално течение пускам микробиология и пакет полово предавани инфекции (или направо Фемифлор). Така си хванах инфекция с Гарднерела миналата година.

# 13 396
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…
Да, аз също прочетох в супердок един лош отзив за него, а тук една жена го беше сложила в черния списък, защото се осъмнил, че има рак и е направил допълнителни изследвания, макар, че в това, според мен няма нищо лошо, защото е бил предпазлив. Но за мен си остава най- добрия гинеколог с Пловдив, защото както много пъти съм писала, с години обикалях гинеколозите в Пловдив и то все светила и никой не ми откриваше проблема. А д-р Кичеков не само го откри, но и ме излекува, и после ме беше яд, че по - рано не отидох при него, защото една негова колежка две, три години преди това ми го препоръча.

# 13 397
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…
Да, аз също прочетох в супердок един лош отзив за него, а тук една жена го беше сложила в черния списък, защото се осъмнил, че има рак и е направил допълнителни изследвания, макар, че в това, според мен няма нищо лошо, защото е бил предпазлив. Но за мен си остава най- добрия гинеколог с Пловдив, защото както много пъти съм писала, с години обикалях гинеколозите в Пловдив и то все светила и никой не ми откриваше проблема. А д-р Кичеков не само го откри, но и ме излекува, и после ме беше яд, че по - рано не отидох при него, защото една негова колежка две, три години преди това ми го препоръча.
За мен пък не е лошо, че се усъмнил за рак и е пуснал изследване. Заради подобно нещо не знам защо трябва да бъде поставен в черния списък. По-добре така отколкото да има рак, а да не се усъмни и да не се хване на време.

# 13 398
  • София

Не съм съгласна, че е най-добрия. Най-добрият може да е за миоми. Общо взето за всеки ще е добър неговият лекар, който му е помогнал. Виждала съм го на моята операция и беше мил, но до там. Жената до мен беше с операция заради миома и се възстановяваше добре.
Margarita1976 Зависи на мен ми беше поставена диагноза от виден професор, че съм с рак. А реално обърка ендометриозна киста с рак Grinning Така, че трябва по-внимателно да се казват такива диагнози и съмнения.

# 13 399
В Торакс според мен най-добрите са д-р Главчев и д-р Кичеков. Не знам защо са го сложили в черния списък заради допълнителни изследвания. По-добре да пусне изследвания, отколкото да има рак, а лекаря да не разбере. Имам такъв пример с моя близка, гинеколожката е направо за черния списък.

# 13 400
  • София
За Торакс излезна, че нямали някакъв лиценз преди можеби 1-2 години и моят лекар също написна от там. Не знам какво стана с тая новина. Аз също съм оперирана там и нямам забележка. Едни от най-добрите грижи за мен бяха там след операцията ми.

Общи условия

Активация на акаунт